Jer je, ako ništa, jako ime i neki marketinški bum. Svakako da ima i negativnih strana njegovog dovođenja, od upitnog fizičkog stanja do godina u kojima se nalazi.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 11:32Ja ne znam što se dovodi Zukanović,a ne ide se u potragu za napadača,još svi pričaju da nam fali golgeter...
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Kakav marketinski bum, dedo koji pet godina nije loptu vidio
Ako je Kosoric dedo, sta to onda fali Zukanovicu? Biti ce i kartona, duga je sezona.perodeformero je napisao/la: ↑01 avg 2022, 11:46Kakav marketinski bum, dedo koji pet godina nije loptu vidio
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 01 avg 2022, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kad bolje razmislim nek dodje vala, ako nista radi marketinga

Da se dotaknem tekme..
Pogledah pregled sa araene, svaka cast Vukoji al ono je golmanov go 1/1, kratak ko februar jbg....
Santos opet moram napisat, babo, da imamo kakog spica covjrk bi bio MVP lige...nestvarno brz, bukvalno da nema pojma o fudbalu toliko je brz da bi ti svejedno bio koristab
Najvece razocarenje do sad po meni Beganovic..daj covjece pa jel te stid imalo za one proteste sinco a nisi dotako loptu citavu tekmu..bukvalno Bog na nebu, edis na klupi, dzenis na terenu

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
23 nastupa prošle sezone u Turskoj - 1900+ odigranih minuta. (1.liga)perodeformero je napisao/la: ↑01 avg 2022, 11:46Kakav marketinski bum, dedo koji pet godina nije loptu vidio
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 01 avg 2022, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Zukanovic ima u ligi petice odigranih tekmi kao svi igraci od postojanja Premier lige protiv klubova petice, preveliko iskustvo. Takav igrac noze samo dobro donijeti.
Neko je napisao da Cocalic dominira, a Zukanovic je igrao u ozbiljnijim klubovima. Ako ce igrati simbolicno i da zavrsi karijeruy moze nam puno pomoci, bolje da je tu.
Neko je napisao da Cocalic dominira, a Zukanovic je igrao u ozbiljnijim klubovima. Ako ce igrati simbolicno i da zavrsi karijeruy moze nam puno pomoci, bolje da je tu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ko sve igra u ovoj ligi a njemu nasli traziti mane. Nego kad bi Gasal mogao da zadrzi slican nivo igre to bi bio pun pogodak.SudoHusika je napisao/la: ↑01 avg 2022, 11:5123 nastupa prošle sezone u Turskoj - 1900+ odigranih minuta. (1.liga)perodeformero je napisao/la: ↑01 avg 2022, 11:46Kakav marketinski bum, dedo koji pet godina nije loptu vidio
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 01 avg 2022, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
bas brateTristan10 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 11:54Ko sve igra u ovoj ligi a njemu nasli traziti maneSudoHusika je napisao/la: ↑01 avg 2022, 11:5123 nastupa prošle sezone u Turskoj - 1900+ odigranih minuta. (1.liga)perodeformero je napisao/la: ↑01 avg 2022, 11:46Kakav marketinski bum, dedo koji pet godina nije loptu vidio

Samo je bitno to manage expectations izmedju igraca, da je ok da neko nekad nece igrati.
-
- Kontakt:
U petak u Gabeli
Jel ovaj Mehanović, što je raskinuo ugovor sa Tuzlom, napadač?
Možda bi pristao na nižu platu, nego kod Azmira, a nine pretjerano star.
Možda bi pristao na nižu platu, nego kod Azmira, a nine pretjerano star.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
moram reći da me gasal pozitivno iznenadio kao malo koji igrač u zadnjih 10 godina.. kad bi zadrzao ovaj nivo pa da pokusamo s njim na krilu a amoaha u špic da gurnemo makar tekmu dvije..
za zukanovića ne treba trošiti riječi.. čovjek je strašno ime za ovu ligu i mislim da bi mnogo toga dobrog donio.. ako ništa drugo drina bi od zuke i coce mogao naučiti na 2 treninga više nego na svim do sad što je odradio..
za zukanovića ne treba trošiti riječi.. čovjek je strašno ime za ovu ligu i mislim da bi mnogo toga dobrog donio.. ako ništa drugo drina bi od zuke i coce mogao naučiti na 2 treninga više nego na svim do sad što je odradio..
Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Jel se zna za koliko su nam ovaj put posjetu smanjili?
- manijacikonjic87
- Kontakt:
I mi je samo sebi smanjujemo jer se pustaju ljudi mimo citaca da ulaze, ne znam za sta smo ih nabavljali onda.
I yebeno ozvucenje ne radi na sjeveru, nista se hudnik spiker ne cuje. Ove utakmice najgore do sada.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hahah u pravu si, ako iole znaju izvodit slobodnjake, onakve situacije se rješavaju kao iz penala.. ali ne znaju jbga.dubioza144 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 10:49Bolje da je Bekric sinoc usao umjesto Bece makar bi se iz onog slobodnjaka nesto moglo ocekivat, Suba posle korner ne smije izvest
I isto što sam primjetio a što je poražavajuće, jest da lopte koje "šutnu" sa 16 metara jedva dolaze do gola.

Dovodjenje Zukanovića nije samo igrački dobitak. Mi moramo svoje ljude paziti. Nemamo baš puno igrača sa 100+ nastupa u ligama petice poslije rata a da su prošli našu školu. Džeko i Zuka, treći mi ne pada na pamet. Naravno ukoliko ne traži mnogo novca, može dosta pomoći a i uporedo gledati da ga zadržimo i klubu na nekoj poziciji, da li kao trenera u omladinskom, skauta ili slično. Kako stvari stoje u Bekriću imamo odlično rješenje za sportski dio. Svi znamo da je većina pojačanja, produženja ugovora i ostalo išlo preko njega. A recimo vratili smo ga za manje od hiljadu maraka plate kao igrača. Zuka donosi puno više od konkurencije u odbrani.
Da li se može ponovo uvesti praksa da klub da tačan broj posjete na svakoj domaćoj utakmici. Imamo brojač karata, ko ima sezonsku i desetgodišnju, opet mora provući karticu kroz sistem. Djeca do 12godina, njima redar otvori ulaz sa svojom karticom, znači da u sistemu mora biti apsolutno svaki prebrojani gledalac. Osim toga vidim da je savez napisao da js najveća posjećenost bila na koševu 8500, što ne mislim da je istina i vidim da je ovo sistemski ugnjetavanje najtrofejnijeg i najgledanijeg kluba u Bosni.
RUKE SU SE NAŠE DIGLE, VIDIO SAM LICE ĐILDE, PJEVAO JE MAJKO SA NAMA.
TAD PODIŽE DESNU RUKU ON, I ZAPJEVA ŽELJO ŠAMPION!!!
TAD PODIŽE DESNU RUKU ON, I ZAPJEVA ŽELJO ŠAMPION!!!
Anes Masic vec odavno slobodan igrac. Ima li on kakav potencijal? Ono sto sam gledao u U21 nije mi se nesto svidio.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: kontra, Levin, OdbrambeniOP i 56 gostiju.