Nema ništa lagano to smo vidjeli i sa Slogom.
Prvo da Posušje apsolviramo, pa ćemo dalje

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nema ništa lagano to smo vidjeli i sa Slogom.
Shategabri je napisao/la: ↑01 avg 2022, 13:05Nema ništa lagano to smo vidjeli i sa Slogom.
Prvo da Posušje apsolviramo, pa ćemo dalje![]()
Pa jos brate ako je istina da cemo dobiti 600 hiljada eura za njega - extra posao!!!amypitar je napisao/la: ↑01 avg 2022, 11:54Upravo tako jedan sesoski lola iz Srebrenika ih nahalca.Pa Barsa saradjuje sa Turcima.Kakvih igraca su Turci dovodili i dovode i placaju obestecenje.Druga je stvar nasi klubovi ala Celik i investitori lazni.Ili neki nasi klubovi koji mute sa Turcima pa imamo to neko lose iskustvo.ŠTA_JE je napisao/la: ↑01 avg 2022, 11:49Stvarno smo stručnjaci za napraviti problem i otvoriti polemiku tamo gdje nema potrebe za tim.
Prodali Mujakića - ok potez.
Fino ga i naplatili - odličan potez.
Sta imamo od stopera u ekipi?
Trojicu.
Sta je činiti?
Prekomandovati kakvog stopera iz akademije ili kupiti kakvog.
Kraj priče.
Ima Uefa sve se naplati ,ali u ovom nasem slucaju ja ne vidim razlog za to.
Glupa prica do bola.
Cek a vec znamo da je Anicic lose pojacanje ?
Kad smo im dacku za isti kupovali nismo zalili pare pa smo hrastovi drvo koristili, i rekosetiro ekse..mnon46 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 12:30Bravo, 2x smo im zakucavali ekser u tabut i 2x dobili po ušimaIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑01 avg 2022, 12:27Pitarska euforija se ponovo budi, al mislim da je 16 itekako realno. Samo s konama treba bit oprezan jer igramo na sadaka areni i protiv njih bez ikakvih najava lagane pobjede, zakucavanja zadnjih eksera u tabut i slično jer u takvim situacijama ga vazda ispušimo. Ovo ostalo 15 bodova hladno![]()
![]()
![]()
Cim se sisoje nasekiro znaci bice to dobro
kljucna rijec ovdje je GOSP. Mirvic
kakav biznis. Pola godine kod nas i prodaja
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 avg 2022, 12:12Mislim da si procitao na Rezultati.Tu za sve utakmice pise 17h jer nisu jos unijeli.Protiv Posusja u subotu u 20h,isto kao i protiv Tuzle 4 dana poslijeTatamata1946 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 11:58Negdje sam procitao protiv Posusja u subotu u 17 sati. Da hoce makar pomjeriti u 18 da se moze stici s posla na tekmu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Burberry46, Hajdeee, johntravolta123, Kaunas, kontra, ledesma, SamoDaKazeem, Serha, Tatamata1946, TETRAPAK i 79 gostiju.