NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

dinodino2019
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la dinodino2019 » 31 jul 2022, 21:38

Pasha je napisao/la:
31 jul 2022, 20:04
Poraz 2:1 u nekom kombinovanom sastavu.

Lijepo bi bilo da smo uzeli, al pripremne su i mora se isprobati što više igrača.

Jučer u punom sastavu demolirali Travnik...
Ko ista zna o trenaznom procesu i pripremama zna da nema sanse da igraci odigraju u dva dana dvije utakmicr, zsto se i igraju ovi turniri da bi svi dobili sansu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 31 jul 2022, 21:52

Ovo je super bilo danas. Vidjelo se da se ulaskom Karalića i Sivca igra dosta promijenila. Ipak je ovo bio previše kombinovan sastav da bi se očekivalo nešto. Ja sam zadovoljan jer se vidjelo na koga se može računati kad dođu ozbiljnije utakmice.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 31 jul 2022, 22:31

Ne smijemo zaboraviti da nama jos uvijek fale Žuna, Smajić i Selmir Kovač.

U ovom trenutku mislim da naš najjači sastav izgleda ovako: Durmo-Isak-Šabić-Sivac-Arnautović-Vardo-Mehić-Salkić-Šijerkić-Međuseljac-Kolić (Durmiš i Karalić jos odlicne alternative za napad)

noke21
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la noke21 » 31 jul 2022, 22:47

Zao mi je sto se Salkic povredio, i nadam se da nije puno. Znalo se da nije 100%, ali ga je ipak trener stavio da igra i jucer i danas.

Behadarevic je redao gresku za greskom, valjda zbog treme. Nakon prve greske, trebao je dobiti vecu podrsku od igraca i trenera. Imao je stvarno dobrog igraca na svojoj strani, i nimalo lagan zadatak.

Durmu mnogi kritikuju, ali se opet pokazao kao extra golman danas. Kod prvog gola je imao dvije odbrane, iz trece su dali gol.

denisov

Post Postao/la denisov » 31 jul 2022, 23:19

noke21 je napisao/la:
31 jul 2022, 22:47
Zao mi je sto se Salkic povredio, i nadam se da nije puno. Znalo se da nije 100%, ali ga je ipak trener stavio da igra i jucer i danas.

Behadarevic je redao gresku za greskom, valjda zbog treme. Nakon prve greske, trebao je dobiti vecu podrsku od igraca i trenera. Imao je stvarno dobrog igraca na svojoj strani, i nimalo lagan zadatak.

Durmu mnogi kritikuju, ali se opet pokazao kao extra golman danas. Kod prvog gola je imao dvije odbrane, iz trece su dali gol.
Uopste ne brine ovaj poraz bez skoro cijele ekipe.
Salkic jucer igrao sam 25 minuta i danas se slucajno povrijedio nakon 15 minuta.
Durmo je svakako odlican golman.

laudrop
Kontakt:

Re: Čelični zid

Post Postao/la laudrop » 01 avg 2022, 14:25

To je to, stavljamo tačku na akciju, sav novac je predan u klub i ukupno smo zakupili 9 pločica!

Pucajte svi prijedloge i da završimo ovu akciju.

Moj prijedlog stoji kao što sam gore napisao + na zadnjoj pločici da piše "Forumaši za svoj voljeni Čelik"
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 01 avg 2022, 14:42

Ako je klubu trošak da se nešto gravira na pločice, onda je najbolje što manje slova.

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 01 avg 2022, 14:58

Pasha samo stavis u anketu prijedloge. Bez obzira ciji su, to ne treba ni naglasavati, pa neka bude onaj prijedlog koji se najvise svidja ljudima. Najbitnije je da to ima smisla i da bude nesto sto ce dodatno obogatiti taj zid sadrzajem da ima neki fin smek i poruku. Odredite rok dokad ljudi mogu stavljati svoje prijedloge i dokad mogu glasati, pa da privodimo kraju. Pohvale Laudropu na organizaciji.

Posto se svelo na 9 plocica, malo cu preurediti svoj raniji prijedlog:

BEZ - VRIJEDNOSTI - SVE - NESTAJE - LJUBAV - ZA - ČELIK - IPAK - POBJEĐUJE
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 01 avg 2022, 15:21

Ma mislio sam da samo upišem nick predlagača pošto je to pri pravljenju ankete jednostavnije.

Uglavnom, prijedlozi do srijede. U četvrtak ujutro stavljam anketu, do ponedjeljka ujutro, tj. četiri dana. I onda može laudrop do ponedjeljka u 3-4 dati konačni prijedlog u klub...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 01 avg 2022, 15:28

Pasha je napisao/la:
01 avg 2022, 15:21
Ma mislio sam da samo upišem nick predlagača pošto je to pri pravljenju ankete jednostavnije.

Uglavnom, prijedlozi do srijede. U četvrtak ujutro stavljam anketu, do ponedjeljka ujutro, tj. četiri dana. I onda može laudrop do ponedjeljka u 3-4 dati konačni prijedlog u klub...
Evo odma Steelmanov stavi, a ostali nek vec dostavljaju prijedloge.

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 01 avg 2022, 15:54

Steelman je napisao/la:
01 avg 2022, 14:58
Pasha samo stavis u anketu prijedloge. Bez obzira ciji su, to ne treba ni naglasavati, pa neka bude onaj prijedlog koji se najvise svidja ljudima. Najbitnije je da to ima smisla i da bude nesto sto ce dodatno obogatiti taj zid sadrzajem da ima neki fin smek i poruku. Odredite rok dokad ljudi mogu stavljati svoje prijedloge i dokad mogu glasati, pa da privodimo kraju. Pohvale Laudropu na organizaciji.

Posto se svelo na 9 plocica, malo cu preurediti svoj raniji prijedlog:

BEZ - VRIJEDNOSTI - SVE - NESTAJE - LJUBAV - ZA - ČELIK - IPAK - POBJEĐUJE
BEZ - VRIJEDNOSTI - SVE - NESTAJE - LJUBAV - ZA - ČELIK - UVIJEK - POBJEĐUJE

BEZ - VRIJEDNOSTI - SVE - NESTAJE - ALI - LJUBAV - ZA - ČELIK - POBJEĐUJE
Pravda za flash-a!!!

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 01 avg 2022, 16:06

Evo ti moje misljenje o toj igri rijeci u uredjivanju prijedloga.

Ovo UVIJEK ipak nije bas istinito, a zelio sam u prijedlogu nesto sto ljudi mogu u potpunosti osjetiti. Imamo mi gomilu svojih poraza, ali bitno je da klub ipak bude na putu na kojem se Zenica moze ponositi svojim klubom.

Ovo ALI ima prolaz, ali je upravo poput ove recenice. Fali mi te naglasenosti.

Po smislu i zvucnosti meni je dilema bila vise da li staviti međutim ili ipak. Onako pjesnicki nisu to neki epiteti, ali bitno je da se naglasi taj znacaj kluba.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 01 avg 2022, 16:13

Cestitke nasem klubu na 2 mjestu na turniru i pametan potez sto su mnoge igrace odmorili blolje da su svjeziji sa Gradinom ipak su oni u rangu visem a plus igra se u Zenici pa da imamo sta vidjet.
U koliko je utakmica jel se zna i treba to odmah pocet malo marketing jaci.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 01 avg 2022, 17:14

Ja sam za to da se zna odakle je poruka dosla. Na zadnjoj plocici u donjem desnom uglu nek pise "Za Čelik od njegovih forumaša" ili nesto slicno. Ovo nije razlog da se qurcimo nesto, nego cisto da se zna od koga je poruka dosla i da podstakne ljude da se takodjer prikljuce. Kad mogu ljudi sa foruma koji se ne poznaju, zasto ne bi i drugi mogli podrzati.

Moze samo i "Forumaši" u desnom donjem uglu zadnje plocice. Mislim da smo pod ovim imenom i 12ti igrac.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 01 avg 2022, 17:59

moj prijedlog
R O B I J A S I forum
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 01 avg 2022, 18:25

redbull93 je napisao/la:
01 avg 2022, 17:14
Ja sam za to da se zna odakle je poruka dosla. Na zadnjoj plocici u donjem desnom uglu nek pise "Za Čelik od njegovih forumaša" ili nesto slicno. Ovo nije razlog da se qurcimo nesto, nego cisto da se zna od koga je poruka dosla i da podstakne ljude da se takodjer prikljuce. Kad mogu ljudi sa foruma koji se ne poznaju, zasto ne bi i drugi mogli podrzati.

Moze samo i "Forumaši" u desnom donjem uglu zadnje plocice. Mislim da smo pod ovim imenom i 12ti igrac.
Dobra ideja, ja sam za to da se poruka posalje na taj način ostalima i tako da malo vide kako se sve moze iako se licno ne poznajemo.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 01 avg 2022, 22:57

Općinski sud Zenica potvrdio: Na optuženičkoj klupi još dva “Čelikova” direktora zbog zloupotrebe položaja

https://****/3PPYWwd
Ja se ove dvojice bas i ne sjecam, izgleda poceli su sa malim ribama. Nadam se da ce svi platiti za ono sto su uradili.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 02 avg 2022, 11:08

redbull93 je napisao/la:
01 avg 2022, 22:57
Općinski sud Zenica potvrdio: Na optuženičkoj klupi još dva “Čelikova” direktora zbog zloupotrebe položaja

https://****/3PPYWwd
Ja se ove dvojice bas i ne sjecam, izgleda poceli su sa malim ribama. Nadam se da ce svi platiti za ono sto su uradili.
Ne mozes ih se ni sjecati, ovaj prvi u klubu bio dva mjeseca prije 12 godina, a napravio stetu preko 30.000 maraka. Drugi bio u Skoli nogometa, pa ga niko nije ni spominjao.

Koje su to stetocine.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 02 avg 2022, 13:48

Sutra svi na Bilino polje
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 02 avg 2022, 13:56

Ocito je da svako ima svoje misljenje, a sto je svakako veoma dobro. Stavljajte prijedloge, pa da Pasha uvrsti u anketu kad dodje trenutak i na kraju da vecina odluci.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.