Pricamo o Mulalicu..kontrasviju je napisao/la: ↑01 avg 2022, 17:43Ma ne vjerujem da je toliko lud da vraća Hodžića na špica. Beća umjesto Mekića, svakako će to morati a ovaj je zaslužio da leti na klupu. Amoah špic, Gasal/Subašić desno.riGonTM je napisao/la: ↑01 avg 2022, 17:32Igrao desno krilo, Santos lijevo. Al da se može eksperementisat s njim na spicu, moze. Znam samo da Edis ni pod koju cijenu ne smije Hodzica stavljat na špica jer nam drži vezni red, sinoc ko je bio na utakmici vidio je da je svaki skok uzeo, duele na tlu, presjecene lopte..kontrasviju je napisao/la: ↑01 avg 2022, 17:29
Upravo sam htio da se ispravim, zaboravio sam na to.![]()
Subašić, Gasal, Beća. 2/3 će morati uvijek startati kada se Bender vrati.
Kakav je Amoah na špicu, je li igrao u Rudaru tu poziciju?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Svako tumbanje pozicija je pucanje sebi u nogu, što smo vidjeli iz priloženog 100 puta kod Edisa.
Čovjek treba da igra desno krilo, a neka SŠ duma gdje i kako uklopiti u21 igrače.
Čovjek treba da igra desno krilo, a neka SŠ duma gdje i kako uklopiti u21 igrače.
Željezničar za život cijeli!
Ja bih Becu radi sinocnjeg pristupa utakmici,otjerao iz kluba a ne davao mu priliku.kontrasviju je napisao/la: ↑01 avg 2022, 17:43Ma ne vjerujem da je toliko lud da vraća Hodžića na špica. Beća umjesto Mekića, svakako će to morati a ovaj je zaslužio da leti na klupu. Amoah špic, Gasal/Subašić desno.riGonTM je napisao/la: ↑01 avg 2022, 17:32Igrao desno krilo, Santos lijevo. Al da se može eksperementisat s njim na spicu, moze. Znam samo da Edis ni pod koju cijenu ne smije Hodzica stavljat na špica jer nam drži vezni red, sinoc ko je bio na utakmici vidio je da je svaki skok uzeo, duele na tlu, presjecene lopte..kontrasviju je napisao/la: ↑01 avg 2022, 17:29
Upravo sam htio da se ispravim, zaboravio sam na to.![]()
Subašić, Gasal, Beća. 2/3 će morati uvijek startati kada se Bender vrati.
Kakav je Amoah na špicu, je li igrao u Rudaru tu poziciju?
Polako sa tjeranjem Beće, mlade igrače treba istrpiti i ništa nas ne košta da mu se pruži prilika za igru.
I Gasala su prošle sezone proglašavali amaterom, tjerali iz kluba, a evo sada dečko igra na ok nivou za naše uslove, nije tolika krampa koliko se ovdje pisalo.
Vjerujem da je slično i za Beću, ne može on biti puno lošiji od Mekića, samo momka treba pustiti da igra i dati mu neki kontinuitet.
I Gasala su prošle sezone proglašavali amaterom, tjerali iz kluba, a evo sada dečko igra na ok nivou za naše uslove, nije tolika krampa koliko se ovdje pisalo.
Vjerujem da je slično i za Beću, ne može on biti puno lošiji od Mekića, samo momka treba pustiti da igra i dati mu neki kontinuitet.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Mekic je los pa je los.
Dzenis NIJE los ali je Haracic bolji od njega. Barem za oko.
Pljuvali su Gasala a mali ko pitbul se bori i sad je napredovao.
Golman jos pure treba, Benderu vracaj se polomljen makar.
Aco stigle ga godine Zuka za njega maldini bez treninga.
Kad soli imo hljeba nemo, to je nama ugatano.
Imas solidan tim sad s ovim mrcom i ako zuka dodje ali imas Sablju koji je tvrdoglav i iskrneo nije neki trener.
Mi od pokojnog Odovica nemamo igre da lici na nesto.
Dzenis NIJE los ali je Haracic bolji od njega. Barem za oko.
Pljuvali su Gasala a mali ko pitbul se bori i sad je napredovao.
Golman jos pure treba, Benderu vracaj se polomljen makar.
Aco stigle ga godine Zuka za njega maldini bez treninga.
Kad soli imo hljeba nemo, to je nama ugatano.
Imas solidan tim sad s ovim mrcom i ako zuka dodje ali imas Sablju koji je tvrdoglav i iskrneo nije neki trener.
Mi od pokojnog Odovica nemamo igre da lici na nesto.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Citam nesto kao sta ce nam Zukanovic jer ima 35 godina...Pa ljudi Cocalic ima 35 godina i covjek je svaku utakmicu među boljim na terenu.Za njega su mnogi govorili sta ce nam, plus Cocalic je igrao u puno manjim klubovima nego Zukanovic, kad neko dodje posle Rome,Atalante, Spala,Genove itd druga priča..Vjerujem kad bi dosao da bi nam bio od koristi...
Mlade igrace treba istrpiti ako imaju kvalitet i zelju za daljim napredovanjem. Klub treba da stane iza takvih i izvuce iz njih maksimum ali ne treba da se trpi los mladi igrac i da se trpi qrcobolja i ono bezvoljno hodanje po terenu.
Sto se tice Bece, on je vec duze vremena kriminalno los. Njega je izvukao gol protiv Veleza, inace bi bio najgori pojedinac i te utakmice i umjesto da ga to motivise, da radi jos vise i bude bolji, on je sve losiji i losiji a jos gore od igre je njegov pristup.
Primjer loseg mladog igraca je Muftic. Pogledajte opet ovu utakmicu sa Sirokim i kakav gol smo primili zbog golmana. Vecina golmana iz lige bi odbranili ovaj udarac Vukoje koji je isao po sredini gola..
Sa druge strane raduje me to sto se Gasal napokon probudio. Ima on jos puno stvari koje treba popraviti u svojoj igri ali je dobro da je poceo napokon da pokazuje znakove zivota..
Sto se tice Bece, on je vec duze vremena kriminalno los. Njega je izvukao gol protiv Veleza, inace bi bio najgori pojedinac i te utakmice i umjesto da ga to motivise, da radi jos vise i bude bolji, on je sve losiji i losiji a jos gore od igre je njegov pristup.
Primjer loseg mladog igraca je Muftic. Pogledajte opet ovu utakmicu sa Sirokim i kakav gol smo primili zbog golmana. Vecina golmana iz lige bi odbranili ovaj udarac Vukoje koji je isao po sredini gola..
Sa druge strane raduje me to sto se Gasal napokon probudio. Ima on jos puno stvari koje treba popraviti u svojoj igri ali je dobro da je poceo napokon da pokazuje znakove zivota..
Mozemo li kako sredit drzavljanstvo Santosu hahaha
Po tvom smo ljetos trebali nogirati Gasala ili? I sad bi isto trebali uraditi sa Becom. U sustini nama je najbolje da damo pocetne minute seniorskog fudbala da se uce u Zelji i onda kao jos u21 igrace prepustimo ih Zrinjskom.Brkooo je napisao/la: ↑01 avg 2022, 19:34Mlade igrace treba istrpiti ako imaju kvalitet i zelju za daljim napredovanjem. Klub treba da stane iza takvih i izvuce iz njih maksimum ali ne treba da se trpi los mladi igrac i da se trpi qrcobolja i ono bezvoljno hodanje po terenu.
Mulalić je napravio gresku jer pred kraj sezone nije davao priliku mladim igračima. Osigurao je sredinu tabele, a njemu su igrali Tuce, Kosoric i ostali igrači koji su većinom igrali kroz cijeli dio sezone. Tad je trebao mlade gurati i garantovano bi imao minimalno 5 igrača iz pogona koji bi mu sad konkurisali za prvi tim. Sad je kasno, početak je sezone i mladi igrači se ne trebaju gurati u vatru. Drugo je što Mulalic ne zna i gura svoje, al to su cinjenice...
Sto se tice Bece, il je ispuhao il jednostanvno još ima strah u nogama. Sinoć kad je usao je neprepoznatljiv bio. Gasal odličan, tek sad nadolazi ono sto je radio u kadetima u juniorima... postoji mogućnost takodjer da se vrati i Kocevic iz Rijeke jer se pojavila neka cifra koja se treba uplatit Zelji a oni to očigledno ne žele te će tako raskinut ugovor s njim. Njega obavezno vratit
Sto se tice Bece, il je ispuhao il jednostanvno još ima strah u nogama. Sinoć kad je usao je neprepoznatljiv bio. Gasal odličan, tek sad nadolazi ono sto je radio u kadetima u juniorima... postoji mogućnost takodjer da se vrati i Kocevic iz Rijeke jer se pojavila neka cifra koja se treba uplatit Zelji a oni to očigledno ne žele te će tako raskinut ugovor s njim. Njega obavezno vratit
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Sve to stoji,al mladi igrac mora pokazati borbenost,trku i zelju. A ne sa 20 godina glumit Stilica,Stilic ima kvalitet pa mu se moze i progledat kroz prste jer on moze sa 2 poteza da rijesi utakmicu,dok beca i ostali omladici ne mogu al se zato mogu borit i trcat.Raonffa je napisao/la: ↑01 avg 2022, 18:05Polako sa tjeranjem Beće, mlade igrače treba istrpiti i ništa nas ne košta da mu se pruži prilika za igru.
Po njegovoj izjavi ove informacije da je na pragu dogovora, kontaktiran su laz.“Ne znam, vidjet ćemo. Tu sam, ali ne želim nikoga da molim”, dodao je Zukanović.
Btw Kovacevic za Fa.ktor demantovao da je sa Diglisicem propalo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nije laž nista. Jutros sam pisao kako vise on želi da igra u Zelji nego što to u klubu žele. Dakle, on im se ponudio, traži uslove slične što imaju Cocalić i Stilic, to klubu nije problem. Ove sedmice će se obavit razgovor s njim i sve će se znat
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
-
- Kontakt:
Dolaskom Zukanovica bi Drina bio ono sto je Stilic bio u reprezentaciji..
Mislim fakat nemam nista protiv da dodje ako ce Drina imati minute, ovako ne igra ni umjesto Kosorica a fol se ocekuje da zaradjujemo na prodaji igraca..
Pa ako se vec tako radi, daj ga na posudnu u Igman, Leotar, taman tamo ce uvijek imati posla u odbrani pa nek bar negdje igra u prvoj ligi da nam i on ne propadne kao mnoge sto smo upropastili
Mislim fakat nemam nista protiv da dodje ako ce Drina imati minute, ovako ne igra ni umjesto Kosorica a fol se ocekuje da zaradjujemo na prodaji igraca..
Pa ako se vec tako radi, daj ga na posudnu u Igman, Leotar, taman tamo ce uvijek imati posla u odbrani pa nek bar negdje igra u prvoj ligi da nam i on ne propadne kao mnoge sto smo upropastili
Nek dodje Zukanovic, ako ce Aco na tribine. Mulalic zvani "lik koji kuka i cese se" treba se uhvatiti posla, ako zna (al miskim da ne zna). Ili nek ide. Presice njegove, kao sta me piras kad se zna sve... postaju mucne. Brate mili naberi ga ako nemozes se boriti za evropu. I prestani sa kukanjem, kako Nije ovah, Nije inaj htio doc.
Danas smo ušli u august, a zvanični ugovor još nije potpisan. Pojavila se neprovjerena informacija da je Diglisić odustao od saradnje, a da li je to istina i trebaju li navijači tima sa Grbavice brinuti, odgovorio je Edis Kovačević, predsjednik Plavih, piše ****
– Nije istina da je odustao – kazao je Kovačević za Faktor dodavši:
– I nakon što je Skupština krajem juna izabrala Eldina Diglisića za strateškog partnera, kazao sam kako neće biti problem ako se rok probije za pet-deset dana. Ipak, u pitanju je veliki novac, a i vrijeme je godišnjih odmora. Sve to treba imati na umu – ističe Kovačević.
– Nije istina da je odustao – kazao je Kovačević za Faktor dodavši:
– I nakon što je Skupština krajem juna izabrala Eldina Diglisića za strateškog partnera, kazao sam kako neće biti problem ako se rok probije za pet-deset dana. Ipak, u pitanju je veliki novac, a i vrijeme je godišnjih odmora. Sve to treba imati na umu – ističe Kovačević.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- MocMahale444
Ako nasi nEce Zukanovica onda smo stvarno propaliteti **** ih Aco brzinom kornjace.
Ljudi Zukanovic I Cocalic mi smo na konju s odbranom.
Mufta klupa naravno uz Bendera da se vrati.
Mnogi nam zele put Celika, necemo se lagati.
Ljudi Zukanovic I Cocalic mi smo na konju s odbranom.
Mufta klupa naravno uz Bendera da se vrati.
Mnogi nam zele put Celika, necemo se lagati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Sto su onda doveli Anicica?perodeformero je napisao/la: ↑01 avg 2022, 21:53I onda kada Sarajevo proda Mujakica za milion pitat ces kako u pm?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.