Hvala ! I da iduce godine kantate zeljA u federalci !!

Heroj a ne zlocinacChapman1886 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 19:05
Pa štaje ovo,ovu smrdinu zločinačku transparentiraju
Pu komuljare jedne,**** vas tito raspali u grobu,smrdi ko deponija vrapčići koliko je užego
Zločinac
Evo piše na transfermarktuPantelija je napisao/la: ↑01 avg 2022, 18:4322/23OnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 18:05
Ja mislim da je on bio u Velezu vise od 2 godine, mozda cak i tri ako se dobro sjecam
A mozda i manje, ali mislim oko 2-3 godine
Uglavnom nadam se da ce uspjeti![]()
Jul 14, 2022
Betis Deportivo
Betis Deportivo
€25Th.
21/22
Aug 31, 2021
Sarajevo U19
Sarajevo U19
Aug 9, 2019
Zeljeznicar U17
Zeljeznicar U17
Sarajevo U19
Sarajevo U19
17/18
Jul 1, 2017
Zeljeznicar Yth
Zeljeznicar Yth
Zeljeznicar U17
Zeljeznicar U17
-
-
jedino je mogao igrati u pionirima u velezu...
Chapman1886 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 19:05
Pu komuljare jedne,**** vas tito raspali u grobu,smrdi ko deponija vrapčići koliko je užego
Zločinac
Chapman1886 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 19:05
Zločinac
Fali im još ovdje jedna zastava sa ljiljanima, a desno jedna turska zastava, pa da bude kompletan cirkus zvani poslijeratni Velež.Chapman1886 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 19:05
Zločinac
Idi se ti divi šahovnicama i NDH zastavama,vidimo da si ljubitelj togajoker90 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 19:34Fali im još ovdje jedna zastava sa ljiljanima, a desno jedna turska zastava, pa da bude kompletan cirkus zvani poslijeratni Velež.Chapman1886 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 19:05
Zločinac
Kakav si ti debilOnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 19:09Evo piše na transfermarktuPantelija je napisao/la: ↑01 avg 2022, 18:4322/23OnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 18:05
Ja mislim da je on bio u Velezu vise od 2 godine, mozda cak i tri ako se dobro sjecam
A mozda i manje, ali mislim oko 2-3 godine
Uglavnom nadam se da ce uspjeti![]()
Jul 14, 2022
Betis Deportivo
Betis Deportivo
€25Th.
21/22
Aug 31, 2021
Sarajevo U19
Sarajevo U19
Aug 9, 2019
Zeljeznicar U17
Zeljeznicar U17
Sarajevo U19
Sarajevo U19
17/18
Jul 1, 2017
Zeljeznicar Yth
Zeljeznicar Yth
Zeljeznicar U17
Zeljeznicar U17
-
-
jedino je mogao igrati u pionirima u velezu...
FK Velez Mostar ( 2013-2015)
Ali sam siguran da je igrao vise
. Prije nego što je za strateškog partnera izabran Diglisić, za ulaganje u FK Željezničar raspitivao se i Sanin Mirvić, brat Ismira Mirvića, aktuelnog predsjednika i većinskog vlasnika FK Sarajevo. Ne tako davno obavljeni su i razgovori, ali tada nikakav dogovor nije postignut.
Pojavila se informacija da je ta priča sada ponovo aktuelna...
- Zaista, nemam informacija o tome. Ali, istina je da imamo još zainteresovanih partnera za ulaganje, nije Diglisić jedini - naglasio je Kovačević, dodavši kako klub ima obavezu prema navijačima da objavi sve informacije oko strateškog parnera i da će to uskoro i uraditi.
Ma ovo je period kad je SDP vodio klub tad ljiljani nisu bili popularni vec samo drug Tito i furala se jugonostalgija.joker90 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 19:34Fali im još ovdje jedna zastava sa ljiljanima, a desno jedna turska zastava, pa da bude kompletan cirkus zvani poslijeratni Velež.Chapman1886 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 19:05
Zločinac
Ako SDA nastavi biti ovako siroke ruke, ne bi me cudilo da krenu stopama naseg Zeljkana i bace koji Alijin citat na ogradu. Lutaju ideoloski od rata, nekad mi budu simpaticni, a nekad mi ih je samo zao.Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 21:02Ma ovo je period kad je SDP vodio klub tad ljiljani nisu bili popularni vec samo drug Tito i furala se jugonostalgija.joker90 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 19:34Fali im još ovdje jedna zastava sa ljiljanima, a desno jedna turska zastava, pa da bude kompletan cirkus zvani poslijeratni Velež.Chapman1886 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 19:05
Zločinac
Sad je druga prica zahvaljujuci Fadilu i milijunima poceli su i ljiljane stavljat na ogradu![]()
Da im kojim slucajem HDZ podari nesto novca vjerovatno bi stavili i sahovnicu kako se kroz povijest guza davala svima sto su na vlasti![]()
Hajde daj nam slike Horda sa Turskim zastavama.joker90 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 19:34Fali im još ovdje jedna zastava sa ljiljanima, a desno jedna turska zastava, pa da bude kompletan cirkus zvani poslijeratni Velež.Chapman1886 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 19:05
Zločinac
Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 21:02Ma ovo je period kad je SDP vodio klub tad ljiljani nisu bili popularni vec samo drug Tito i furala se jugonostalgija.joker90 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 19:34Fali im još ovdje jedna zastava sa ljiljanima, a desno jedna turska zastava, pa da bude kompletan cirkus zvani poslijeratni Velež.Chapman1886 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 19:05
Zločinac
Sad je druga prica zahvaljujuci Fadilu i milijunima poceli su i ljiljane stavljat na ogradu![]()
Da im kojim slucajem HDZ podari nesto novca vjerovatno bi stavili i sahovnicu kako se kroz povijest guza davala svima sto su na vlasti![]()
Sad imaju sve frakcije u klubu, ovo je iz perioda kad su nevini bilitersnakvadrat je napisao/la: ↑01 avg 2022, 19:28Chapman1886 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 19:05
Zločinac![]()
![]()
Željo bi bio neka filijala Sarajeva ondamiky_hz je napisao/la: ↑01 avg 2022, 20:51. Prije nego što je za strateškog partnera izabran Diglisić, za ulaganje u FK Željezničar raspitivao se i Sanin Mirvić, brat Ismira Mirvića, aktuelnog predsjednika i većinskog vlasnika FK Sarajevo. Ne tako davno obavljeni su i razgovori, ali tada nikakav dogovor nije postignut.
Pojavila se informacija da je ta priča sada ponovo aktuelna...
- Zaista, nemam informacija o tome. Ali, istina je da imamo još zainteresovanih partnera za ulaganje, nije Diglisić jedini - naglasio je Kovačević, dodavši kako klub ima obavezu prema navijačima da objavi sve informacije oko strateškog parnera i da će to uskoro i uraditi.
Zamisli baš Mirvicev brat preuzme Željeznicar,jos bi i prijateljske igrali![]()
LovacnaJelene je napisao/la: ↑01 avg 2022, 21:24Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 21:02Ma ovo je period kad je SDP vodio klub tad ljiljani nisu bili popularni vec samo drug Tito i furala se jugonostalgija.
![]()
![]()
"Druze Fadile, mi ti se kunemo, dok je tvojih 2,5 miliona godisnje na racun nas lijeze, da izdat tebe necemo"
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Bordo10, Pablo11 i 24 gosta.