FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: LovacnaJelene, dana/u 01 avg 2022, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Historičar se ne mijenja
Doboj je jaci od svih ovi retardirani ekipa sloboda leotar posusje zeljo igman itd..
Dosta ljudi pise kako smo mi igrali i jesmo bili mocni al realno receno ljudi su igrali od prve do zadnje minute fer. Nije bilo namjernog udaranja nije bilo valjanja (kao radnik sa zizovicem) znam mnogo jace ekipe kod 0-0 vecu 2 minuti leze golman dok ispuca loptu komotno dzumu sa 16 rekojata moze odklanjat..
Mislim da nece nijedna ekipa od 6 mjesta pa dole na kosevu igrati onako, vece bit zizovic stayl puzi lezi itd itd..
Moja prognoza sledecih 9 utakmica svecemo dobit po 2 gola razlike
Dosta ljudi pise kako smo mi igrali i jesmo bili mocni al realno receno ljudi su igrali od prve do zadnje minute fer. Nije bilo namjernog udaranja nije bilo valjanja (kao radnik sa zizovicem) znam mnogo jace ekipe kod 0-0 vecu 2 minuti leze golman dok ispuca loptu komotno dzumu sa 16 rekojata moze odklanjat..
Mislim da nece nijedna ekipa od 6 mjesta pa dole na kosevu igrati onako, vece bit zizovic stayl puzi lezi itd itd..
Moja prognoza sledecih 9 utakmica svecemo dobit po 2 gola razlike
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ima i Denis Kramar slobodan. E čuj Sipović..

Ma kao rezerva za Anicica/Drobarova bi bio sasvim ok. Ne mozes dovesti kapitalca stopera da ti sjedi na klupi.
Gojak otpisan u Dinamu da ga je kako dovesti na posidbu.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mi smo takvi da i kad imamo vrhunskog Avramovskog i Ikica na desnoj strani, da neko kaze slobodan Hajrovic, raja bi bila u fazonu sto da ne i njega da dovedemo 

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
A sta ce nam kojeg qurca?Nit se njemu poslije 200 utakmica za Dinamo vraca ovdje niti bi mi skršili tolike silne pare za igraca koji igra poziciju gdje vec imamo 5 igraca
Ocekujem kroz dan dva Abubakara,nekog stopera na brzinu i to je to.Jos jedan golman isto ne bi bilo lose ali nazalost trziste se probralo,svi kvalitetni koji su bili slobodni nasli su klub
Ocekujem kroz dan dva Abubakara,nekog stopera na brzinu i to je to.Jos jedan golman isto ne bi bilo lose ali nazalost trziste se probralo,svi kvalitetni koji su bili slobodni nasli su klub
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nama je trenutno jedan od glavnih aduta u nastavku sezone ova zdrava atmosfera. Što da je narušavamo gomilanjem igrača, pogotovo na pozicijama na kojim smo odlično popunjeni?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ne ocekuj stopera, a Abubakar bi trebao potpisati ovih dana.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 avg 2022, 22:56A sta ce nam kojeg qurca?Nit se njemu poslije 200 utakmica za Dinamo vraca ovdje niti bi mi skršili tolike silne pare za igraca koji igra poziciju gdje vec imamo 5 igraca
- JavierBosnia
- Kontakt:
To su svakako nerealna mastanja pojedinaca ovdje. Strucni stab i Emir znaju svoj posao i nemamo brige jer su sve do sad odradili za čistu 10ku
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Pjanic otpisan u Barceloni
- napoleon72
- Kontakt:
Na jednoj pripremnoj na Kosevu (mislim GOSK) je Alisah uletio na stopera zadnjih 20ak minuta. Mozda se to mjesto cetvrtog stopera cuva za njega (mladog igraca je lakse naucit novu poziciju a Alisah ima fiziku za stopera), a zato afrikanac dolazi da popuni to mjesto DMFa. Kako god, treba vjerovat SDu i SŠu jer su do sad apsolutno opravdali povjerenje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Sanchez otpisan u InteruLovacnaJelene je napisao/la: ↑01 avg 2022, 23:07Pjanic otpisan u Barceloni
A bio na kafi s Mirvicom !LovacnaJelene je napisao/la: ↑01 avg 2022, 23:07Pjanic otpisan u Barceloni
Samo kazem !

- BegovicRamiz
- Kontakt:
isao na babineAntikloc je napisao/la: ↑01 avg 2022, 23:15A bio na kafi s Mirvicom !
Samo kazem !![]()