FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
To bi onda bila ista prica kao i sa Salcinom, cijeli omladinski staž i godine u Akademiji na jednoj poziciji, cim je krocio u seniore druga pozicija. Ako je Ališah godinama igrao za svoje uzraste na zadnjem veznom, nek tu i ostane. Bit ce prilike u početnim fazama u kupu i protiv ove buranije u ligi kad budemo vodili tri razlike, nek pomalo ulazi umjesto Ćirjaka i Đokanovića i postepeno se integriše.
Sumnjivo !BegovicRamiz je napisao/la: ↑01 avg 2022, 23:19isao na babine

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako neko nije primjetio, kada je Avramovski ušao igrali smo 4 1 4 1
Ahmetović
Džafić Kobiljar Avramovski Ikić
Čirjak
Tomašević Đokanović Mujakić Musa
Ahmetović
Džafić Kobiljar Avramovski Ikić
Čirjak
Tomašević Đokanović Mujakić Musa
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
To je i meni palo na pamet. Protiv Posusja se nadam Traki u odbrani. Drugi ce vjerovatno biti Anicic.napoleon72 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 23:09Na jednoj pripremnoj na Kosevu (mislim GOSK) je Alisah uletio na stopera zadnjih 20ak minuta. Mozda se to mjesto cetvrtog stopera cuva za njega (mladog igraca je lakse naucit novu poziciju a Alisah ima fiziku za stopera), a zato afrikanac dolazi da popuni to mjesto DMFa. Kako god, treba vjerovat SDu i SŠu jer su do sad apsolutno opravdali povjerenje.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Moglo se malo odmoriti od foruma..... Ili bar od prijedloga koga dovesti

You are someone else I am still right here
- bodribordo
- Kontakt:
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Samo su Prle i Tihi otpisani, svo ostalo je go hurac!
Malo zajebancije
Hadzic nam je ispricao jednu veoma zanimljivu situaciju koja se desila prosle sedmice.Sjedio sam u kancelariji sa Ajlom i čuli smo da je Ankaragucu zainteresovan za Nihada. Ok, očekivao sam ponudu od 100 000 eura. Poslje dva dana stigao je faks, a na njemu je 300 000 eura!? Počeli smo da se smijemo, kancelarija je eksplodirala.Rekao sam Ajli da pošalje faks nazad i da tražimo 500 000 eura. Sljedećeg jutra stigla je nova ponuda, pristali su na sve! Pomislio sam da je ovaj svijet poludio. Zvao sam Dudica i Ajlu da otvorimo šampanjac, Izgledalo je kao da smo dobili na lutriji

Hadzic nam je ispricao jednu veoma zanimljivu situaciju koja se desila prosle sedmice.Sjedio sam u kancelariji sa Ajlom i čuli smo da je Ankaragucu zainteresovan za Nihada. Ok, očekivao sam ponudu od 100 000 eura. Poslje dva dana stigao je faks, a na njemu je 300 000 eura!? Počeli smo da se smijemo, kancelarija je eksplodirala.Rekao sam Ajli da pošalje faks nazad i da tražimo 500 000 eura. Sljedećeg jutra stigla je nova ponuda, pristali su na sve! Pomislio sam da je ovaj svijet poludio. Zvao sam Dudica i Ajlu da otvorimo šampanjac, Izgledalo je kao da smo dobili na lutriji

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Objektivac1946
- Kontakt:
FCUM je napisao/la: ↑02 avg 2022, 07:13Malo zajebancije![]()
Hadzic nam je ispricao jednu veoma zanimljivu situaciju koja se desila prosle sedmice.Sjedio sam u kancelariji sa Ajlom i čuli smo da je Ankaragucu zainteresovan za Nihada. Ok, očekivao sam ponudu od 100 000 eura. Poslje dva dana stigao je faks, a na njemu je 300 000 eura!? Počeli smo da se smijemo, kancelarija je eksplodirala.Rekao sam Ajli da pošalje faks nazad i da tražimo 500 000 eura. Sljedećeg jutra stigla je nova ponuda, pristali su na sve! Pomislio sam da je ovaj svijet poludio. Zvao sam Dudica i Ajlu da otvorimo šampanjac, Izgledalo je kao da smo dobili na lutriji![]()

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Shategabri
- Kontakt:
To za trku ćemo dati ocjenu kad budemo sa glavnim konkurentom.Antikloc je napisao/la: ↑01 avg 2022, 16:22Pa u drugoj minuti smo im dali taj gol fore a od trece-cetvrte minute je bilo jasno da cemo dobiti. Ostala je tehnikalija sa koliko,kada i kako. Laka tekma.Shategabri je napisao/la: ↑01 avg 2022, 15:18Da je bez muke - nije. U prvom smo se ispromašivali, nekih prečki stativa.Antikloc je napisao/la: ↑01 avg 2022, 15:13
Pa zar moze biti lakse nego sa Slogom ?!
Dali im jedan fore na pocetku i lagano bez muke punili k'o paprike !![]()
Da i ja pitarski analizaram utakmice u najavi :
Posusje : Opasno,neugodno pojacano. Mi umorni,skloni kiksevima. Mozda bez Mujakica. Bod kao kuca !!
Tuzla City : Od njih gubimo uvijek,kao prosle godine,kad smo bili najjaci ! Njima je Gazda onaj Azmir,sto drajva kamione. Skupio je ekipu beton, prije par dana su doveli jos jednog Panteliju iz Srbije. Ima jednu i pol nogu,k'o Rok Drvonog. S njima nam je poraz. Nego skupiti nesto para,nekako,pa dati Puncu,da stanu na 3-4 da nas ne trpaju.
Igman Konjic : Neugodno gostovanje. Oni su se pripremili. Doveli su stasitog stopera Dupovca ,zvanog Dupe i lahkonogog Hebibovica,zvanog Heba. U njihA smo donji,jos kad vodja puta fuli put,pa obidjemo Konjic,Kakanj i Doboj. Tapija nam je !!
Sloboda : Oni su tanki ali taman protiv nas ce uci u formu. No drz,ne daj uz mnogo sportske srece osvojicemo bod !!
Zeljeznicar : A sta ces tu traziti,njihovi igraci su carobnjaci,po hiljadu godina imaju a jos disu,hodaju,trce a iskustva su skupili u tim silnim godinama zivota. Poraz,minimalan ali siguran.
Leotar : Uvijek neugodni Leotar. U njihA igra Stanojevic-igracina,on je pjeske iz Srbije dosao sa rancem na ledjima. Jos stavio kamenja u ranac. A nasi igraci gladni,jos nam nece stici pare od Ankaroguclija,da kupimo virsli !! Tu uz dosta srece bod !!
I to je to ! 3 boda,puna saka brade !! No,bod tu bod tamo i eto opstanka u zlatnom proljecu !!
Kme,kme,kme !!![]()
![]()
Da sam vjerovao cijelo vrijeme u preokret - itekako.
Činjenica je da ljudi svakom mogu gol uvaliti, e sad nazad dok ima goriva, a to je realno na Koševu bilo nekih 50 minuta i to je to.
Mi već na Posušju možemo izvršiti rotaciju, Feđa bi trebao dati priliku prije Ikiću nego Čatakoviću recimo. Da vidimo kako je kad počne od početka.
Isto tako Džafić umjesto Mulajusufa.
I još par nekih pozicija, a obzirom da Mujakić vjerovatno ne igra (ako je ovo gotovo), onda se nadam da se vraća bar jedan od ove dvojice stopera.
TC je poslije Posušja i time ne želim da se bavimvjerujem ni Feđa. Ovo ostalo, Sloboda, komšiluk...to je dogodine
![]()
Problem svih ekipa koji igraju visoki presing,na trku i fiziku je gubitak svjezine i zamor,koji se pojave poslije nekoliko kola. Onda dolazi do usporavanja,sto opet vodi u krizu igre,pa onda u krizu rezultata.
Dok bude snage ,sto bi rekao Gospon Curguz,niko sa nama ne moze trkacki ( osim madjara ) a znaci ni igrom,ni rezultatom. Jer ne mozes igrati protiv tima koji vise trci,koji je brzi i jaci,jedino da ga zamolis da stanu,pa da razbacite partiju saha. Golmanskih greski u nasu korist ,nije bilo ovoliko cijele prosle sezone,kao ova dva kola. To je rezultat pritiska i brzine. Umorni ljudi gube koncentraciju.![]()
No,necemo moci dovijeka tako , umor ce doci sigurno. No ,ako mi to amaterski znamo,itekako zna i strucni stab,pa vjerujem da ce se boriti protiv toga,rotacijama,odmaranjem,odgovarajucim treninzima.
Po meni nedostaje nam jos 3-4 ozbiljna igraca pa da imamo mogucnost kvalitetne rotacije. No,sta je,tu je. Gledamo ,pozitivno ka zimskom prijelaznom roku. A dotle, boriti se treba,bez kukanja.![]()
Najdeficitarniji smo na zadnjoj liniji. Ostalo je popunjeno.
Koševo Zapad
Alisah nema nista za stopers sem bisine. Ni koordinaciju, ni kretnje, niti zna pratiti linije kao stoper niti to može pokriti kvalitetno. I inače djeci treba pozicije traziti do kadeta ili eventualno mlađi junior i tu raditi korekcije, neko ko cijeli op provede na jednoj a stavi ga se na drugu poziciju, nije ni dobro ni pametno.
Pozicije su dobro popunjene, ima rezerva trako, vidimo da Feđa koristi tu i đokanovica a vjerovatno de pravi prostor nekom stoperu iz akademije, ima ih stvarno kvalitetnih.
Desni bek popunjen bas kako treba biti, musa i akademac. I tako treba dobar dio da bude rostera. Jer slatko je 3-4 godine kasnije pokupiti kajmak kao za pidru, sabanovica, mujakica i abd kovačevića... Skoro 2.5 mil u jednom prelaznom roku, eura, ako je tacna cijena za kovu je vise nego svi klubovi koliko su zaradili izlaskom u evropu. Ali do toga je dug put bio i moras djeci davati šansu jer očigledno imas kvalitet.
Pozicije su dobro popunjene, ima rezerva trako, vidimo da Feđa koristi tu i đokanovica a vjerovatno de pravi prostor nekom stoperu iz akademije, ima ih stvarno kvalitetnih.
Desni bek popunjen bas kako treba biti, musa i akademac. I tako treba dobar dio da bude rostera. Jer slatko je 3-4 godine kasnije pokupiti kajmak kao za pidru, sabanovica, mujakica i abd kovačevića... Skoro 2.5 mil u jednom prelaznom roku, eura, ako je tacna cijena za kovu je vise nego svi klubovi koliko su zaradili izlaskom u evropu. Ali do toga je dug put bio i moras djeci davati šansu jer očigledno imas kvalitet.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Na današnji dan

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Kad stižu dresovi u fanshop? 

Isporuka bi trebala od juče da je počela . Ja ću sutra provjeriti je li moj dres gotov .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.