Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jel to sudiš ligu prvaka negdje?PeljtoIrfan je napisao/la: ↑02 avg 2022, 11:58Subota i srijeda nažalost ništa Koševo, zato PPV daleko od BiH.
Inače, sve utakmice do derbija idu na MY TV.
U većini slučajeva bude dobar i gledljiv, zna nekad štekati, ali ništa strašno. Moje iskustvo je bar tako.JavierBosnia je napisao/la: ↑02 avg 2022, 12:14Kakav je kvalitet strimova na bhliga ili dzeko11, imam moju web ali ona ne radi van zemlje ili onaj ppv 2 KM radi li on
Večeras prvo u Belgiji pa idemo daljeTele33 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 12:01jel to sudiš ligu prvaka negdje?PeljtoIrfan je napisao/la: ↑02 avg 2022, 11:58Subota i srijeda nažalost ništa Koševo, zato PPV daleko od BiH.
Inače, sve utakmice do derbija idu na MY TV.
PPV radi van BiH, ako je dobar net onda se ti ilegalni ne mogu porediti sa stabilnošću, kvalitetom zvuka i kašnjenju.JavierBosnia je napisao/la: ↑02 avg 2022, 12:14Kakav je kvalitet strimova na bhliga ili dzeko11, imam moju web ali ona ne radi van zemlje ili onaj ppv 2 KM radi li on
U zadnjih sedmicu-dvije sam imao priliku isprobati skoro sve opcije. Moja web tv radi kad je tekma na My TV, ali Arene ne mozes gledati. Ja sam gledao tekmu protiv Borca na Dzeko11, sve je bilo besprijekorno, odlican snimak, bez reklama i iskakanja ikakvih, nijednom zastopalo nije. E sad ne znam je li to bio izuzetak ili pravilo. Ova zadnja je bila na My TV, nju sam gledao na Moja web tv, sve bez problemaJavierBosnia je napisao/la: ↑02 avg 2022, 12:14Kakav je kvalitet strimova na bhliga ili dzeko11, imam moju web ali ona ne radi van zemlje ili onaj ppv 2 KM radi li on
PPV radi van BiH i tu imaš samo MY TV za vrijeme tekme. Van BiH ima jedino skuplji paket webTV INO ali ni tu nisu dostupne Arene zbog prava o reemitiranju. U BiH putem bilo koje opcije webTV radi sve super i bez problema (i Arene i sve ostalo).spezial je napisao/la: ↑02 avg 2022, 12:24U zadnjih sedmicu-dvije sam imao priliku isprobati skoro sve opcije. Moja web tv radi kad je tekma na My TV, ali Arene ne mozes gledati. Ja sam gledao tekmu protiv Borca na Dzeko11, sve je bilo besprijekorno, odlican snimak, bez reklama i iskakanja ikakvih, nijednom zastopalo nije. E sad ne znam je li to bio izuzetak ili pravilo. Ova zadnja je bila na My TV, nju sam gledao na Moja web tv, sve bez problemaJavierBosnia je napisao/la: ↑02 avg 2022, 12:14Kakav je kvalitet strimova na bhliga ili dzeko11, imam moju web ali ona ne radi van zemlje ili onaj ppv 2 KM radi li on
Znači nastavlja se relacija Magoda - Alimanović i nastavak afera samo sada preko leđa kluba.
Eto sta od pocetka imamo protiv Ajle, a mnogi su je ovdje zivotom branili. Misle da je neko hejta sto je zensko, cura bokte puna afera k'o Asim Sarajlic. Sad bruka ime kluba na ovaj nacin.PapirnaMarka je napisao/la: ↑02 avg 2022, 12:55Znači nastavlja se relacija Magoda - Alimanović i nastavak afera samo sada preko leđa kluba.
Da podsjetimo kad se o ovome pisalo: https://pressmediabih.com/vijesti/2021/08/01/aa/
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], keli, nedimmmm1337 i 19 gostiju.