AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 avg 2022, 11:54

ronaldo99 je napisao/la:
02 avg 2022, 11:45
Neka je i ovaj vise sletio, i da Rom brate smanji malo dozivljaj sa tim izjavama najveci talenat europe je u Milanu, ima brate mnogo mnogo vecih talenata od njega, plus i mladjih i to vec u ligama petice

Kako ce se on razvijati i kako ce uspjeti igrati u velikom klubu ostaje da vidimo
Nije najveci talenat. Već jedan najvećih u evropi, i to je puka činjenica. Top 10 sasvim sigurno. Tek mu je 21 godina, već je reprezentativac Belgije, preko 100 mečeva za Club Brugge.

Ne znam čemu uvijek to omalovažavanje mladih igrača koji dolaze u Milan. Čega i koga se to plašite? Tako se pričalo i za Kalulua, pa u šta momak izraste?

Treba pisati onako jeste. A Charles je top 10 talenata u Evropi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 avg 2022, 12:26

Ma kakav bolan Kalulu ko je sta za njega pisao, anonimus zivi koji se razvio, porediri sad ovoga sa Kaluluom je ludost, ovaj placen 36 mil, a Kalulu 500k, o cemu pricamo, Kalulu nije imao profi nastup prije dolaska u Milan, decku se poklopilo i jednostavo iskoristio priliku sa svojim radom i zalaganjem

Samo polako sa nekom pretjeranom euforijom nikome nije potrebna

I ovako su sad velika ocekivanja od njega ne treba mu jos veci pritisak praviti

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 02 avg 2022, 12:34

Maldini je mudar, slaze ekipu za narednih 10 godina. Jos 1-2 prijelazna roka da dotjera detalje i onda rahatluk. Samo im lagano produzivati ugovore...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 02 avg 2022, 12:39

Romagnoli13 stvarno prestani praviti pritisak na CDK. Udariće mu u glavu kad pročita tvoj post na ss.ba forumu.

Njemu je već sve jasno gdje je došao nakon dolaska sinoć i danas a još kad kad bude ulazio u igru protiv Udinesea pred više od 70 000 gledalaca.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 avg 2022, 12:41

ronaldo99 je napisao/la:
02 avg 2022, 12:26
Ma kakav bolan Kalulu ko je sta za njega pisao, anonimus zivi koji se razvio, porediri sad ovoga sa Kaluluom je ludost, ovaj placen 36 mil, a Kalulu 500k, o cemu pricamo, Kalulu nije imao profi nastup prije dolaska u Milan, decku se poklopilo i jednostavo iskoristio priliku sa svojim radom i zalaganjem

Samo polako sa nekom pretjeranom euforijom nikome nije potrebna

I ovako su sad velika ocekivanja od njega ne treba mu jos veci pritisak praviti
Kalulu je došao kao talentovan dječak iz Lyona. Plaćen je sitne pare, ali skauting je odradio svoje kako treba. Sve to stoji trud i zalaganje, ali trudi se i zalaži se koliko želiš ako za nešto nisi rođen. Momak ima talenat i to je presudilo.

Normalno da je Charles placen 36M kad već iza sebe ima gore navedenih 100+ nastupa kao profesionalac i na to 10ak mečeva za reprezentaciju. A dolazi sa reputacijom supertalenta.

Niko ovdje ne piše da će već od prvog meča pokazati sav svoj potencijal, ali s vremenom sigurno hoće.

Kao što kolega iznad napisa, Maldini gradi tim koji već sada može ostvariti dobre rezultate ali i u budućnosti.

Što duže je ekipa zajedno sve bolje će to izgledati. Sad ostaje samo da se svaki prelazni rok, doda 2-3 igrača i da se ekipa polahko nadograđuje. Odnosno da se dodaje kvalitet na pozicijama koje to nemaju na dovoljnom nivou.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 02 avg 2022, 12:49

koraj je napisao/la:
02 avg 2022, 12:34
Maldini je mudar, slaze ekipu za narednih 10 godina. Jos 1-2 prijelazna roka da dotjera detalje i onda rahatluk. Samo im lagano produzivati ugovore...
Sve je to super ali kako ih zadržati na okupu kad već sad Naser i Leao neće da produže ugovore, čamugi malo 5,5M. Pitanje je vremena kad će većina njih da otrči za parama kao i dolarboy. A znamo kako svršavaju na Barsu i Real i svi bi tamo da igraju.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 avg 2022, 12:55

Ako mali nije imao nikakvog pritiska dok je u LŠ igrao protiv klubova poput Sitija ili PSG-a, onda su male šanse da će sebi dopustiti da ga u Milanu pritisak pojede do te mjere da ga proglasiš promašajem.

Naravno, treba vremena i niko, počevši od uprave i navijača ne bi trebao imati prevelika očekivanja u prvoj sezoni, to bi svima trebalo biti jasno. Ali da je dečko vrlo talentovan i da je veliki zalog za budućnost, to je bez dileme.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 avg 2022, 12:58

Ma ne sporim ja da je on talenat i da se ocekuje velika karijera od njega, ali opet kazem polako predstavlja se kao da je dosao neki WC igrac

Iskreno za njega i za Noa Lang ja vec dugo znam i pratim ih, CDK je odigrao odlicne tekme protiv PsG u Lp i to je obecavajuce jer tu vec ima nekog iskustva za razliku od nase vecine koja su tek prosle godine prvi put zaigrali u LP

Sad treba vidjeti sljedece korake na merkatu ma da ja i sa ovom ekipom sto imamo ocekujem da odbrane titulu, jednostavno ova ekipa ima potreban kvalitet za ligu da opet osvoji

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 02 avg 2022, 13:03

U ovoj seriji sa Renatom, mi igramo ulogu Leedsa.
Dati mu ultimatum 24h i okrenuti se drugim riješenjima.

Produženje sa Leaom također predugo traje ali i Bennacerom.
I njima dati ultimatume također, dosta je više da igrači odlaze džaba.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 02 avg 2022, 13:08

Leao je važan a za Bennacera me nije toliko briga osim što bi se onda i za njega trebala tražiti zamjena.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 avg 2022, 13:11

Fantasista je napisao/la:
02 avg 2022, 12:49
koraj je napisao/la:
02 avg 2022, 12:34
Sve je to super ali kako ih zadržati na okupu kad već sad Naser i Leao neće da produže ugovore, čamugi malo 5,5M. Pitanje je vremena kad će većina njih da otrči za parama kao i dolarboy. A znamo kako svršavaju na Barsu i Real i svi bi tamo da igraju.
Kad su Leao i Bennacer izjavili da ne žele produžiti ugovor? Daj nam dokaz?

Daj ba ljudi nemojte pisati neistine. Nigdje nema niti jedne izjave koja naginje ka takvom rješenju. Već lupetanje medija.

Merkato traje jos 20ak dana. Prvo treba zavrsiti tarnsfere sto ulazne sto izlazne pa onda o ugovorima se pozabaviti.

Prema zadnjim navodima Tomori i Kalulu su pred potpisom. Bennacer također za 3.2M po sezoni, dok se za Leao-a sprema ugovor od 6M po sezoni. Ako se već bavimo medijskim natpisima.

I na kraju, niko nije rekao da je CdK vec sada WC igrač, ali je takav potencijal.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 avg 2022, 13:15

celikmilan je napisao/la:
02 avg 2022, 12:39
Romagnoli13 stvarno prestani praviti pritisak na CDK. Udariće mu u glavu kad pročita tvoj post na ss.ba forumu.
:urnebes: :urnebes:

Ja sam tako zeznuo malog 0smica u Slobodi, ocekivao dosta od njega i pravio pritisak na njega i Upravu i eno momak flopnuo od silne zelje. 0d tog dana sam spustio "tastaturu" na forumu i sa manje ocekivanja i pritiska docekujem svakog talenta.
Leaoa sam kritikovao i prizeljkivao odlazak ako ne dodje sebi, momak u inat meni rastura.

Ne znam sta Diaz ceka, izgleda sam i njega sj3bao silnim hvalisanjem. :cry: Neka proigra sad u inat @Staromodnom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 02 avg 2022, 13:16

Pa nisu ni Kessie ni Donnarumma nikada izjavili da neće, naprotiv pogotovo prvi je rekao da HOĆE i to što prije.
Kada je igrač siguran u ostanak, to se riješi kroz max mjesec dana. Sa Leaom i Bennacerom to traje već dugo, pogotovo sa ovim prvim.
Naravno da sada može uzeti onu situaciju sa Sportingom kao alibi, ali pazi jednog Tonalija pa i ovog malog Belgijanca, ljudi koji se riješe dijela svoje plate da bi igral kod nas, e takvi se cijene taman da budu flopovi.

@Beudin, veće šanse ti i ja imamo da igramo u Milanu nego što će ovaj Brahim proigrati kod nas :mrgreen:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 avg 2022, 13:22

O novim ugovorima će da se Maldini da pozabavi poslije prelaznog roka. Sad je bitno pojačati ekipu na pravi način.

Uostalom tek treba da se desi da ode neki igrač kojeg je Maldini doveo. Kad se to desi i ako se desi, bit ću prvi koji će napisati kritiku i okriviti upravu za nešto. A ovako da krivim Maldinija jer su tri čobana otišla za pola ili milion više, nema smisla. To su igrači koje Paolo nije doveo.

Theo je produzio, Sale je produzio, Tonali, Tomori i Kalulu su na korak od toga. Štoviše Tomori je javno obznanio da je pred potpisom. Tako da se uopšte ne brinem oko toga .

Sad me više zanima ko su završna 2-3 transfera koje svi najavljuju u Milanu.

Renato, Ziyech i Diallo se najviše spominju, no vidjet ćemo.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 avg 2022, 13:24

Opet iste tvrdnje oko produzenja ugovora, kao nigdje nisu rekli da nece,nisu ni Donaruma ni Hakan ni Kessie ni Romangoli rekli da nece pa su svi otisli nakon isteka ugovora

Kolike su se tu samo pare mogle uzeti od prodaje tih igraca, hajd da je jedan otisao dzabe pa ok, svakome se desi ali nama su 4 i to prvotimca

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 02 avg 2022, 13:28

Kad se spomene dolarko ja dva dana ne ulazim na forum. Voda saprala go..., ne trazi ga vise.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 avg 2022, 13:29

Za Romagnolija se znalo. Njegov san je bio igrati za Lazio, klub uopšte nije htio ni da mu ponudi novi ugovor.

Jedino je Kessie pričao o novom ugovoru i to je sve.

Uostalom jel treba žaliti za tim igračima? Svaki je zamijenjen boljim ili će biti zamijenjen boljim igračem.

Klub ima svoje planove i ciljeve. Ostvaruje ih i bez tih igrača.

Ne moraju nikoga prodati da bi mogli kupovati, to govori o stabilnosti kluba. Sve ovo što se radi u Milanu zadnje 3 godine, po meni je ekstra. Samo neka ovako nastave.

Jedino što sam protiv ovih brojeva koje igrači uzimaju, recimo CdK će izgleda nositi broj 90.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 avg 2022, 13:30

Da mi je jedan dan da budem pozitivan kao brat Rom bilo bi extra, u covjeka je sve idila i sve super :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 avg 2022, 13:34

Toliko pozitivan da je na 8 kola do kraja gdje smo prvi navijao za Inter da pobijedi da mi kao osiguramo Lp, to mi jos ne moze biti jasno, al dobro

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 avg 2022, 13:39

milanist je napisao/la:
02 avg 2022, 13:30
Da mi je jedan dan da budem pozitivan kao brat Rom bilo bi extra, u covjeka je sve idila i sve super :D
Vjeruj mi brate, da niti jedan dan ne bi ti želio da budeš ko ja. Vjeruj da je za tvoje dobro.

A što se tiče Milana, dokazali su svi da znaju i mogu, tako da potpuno sam miran i uvjeren da će sve biti uredno.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.