FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zene nek vode svoje neke zenske klubove i sportove, u fudbalu im nije mjesto, pa nek sam zadrta seljacina. Ove dvije tuke imaju vise brukanja kluba nego svi ostali uposlenici zajedno, puta 3.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Oj poturo **** li ti one zube plasticne odvratne
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Shategabri
- Kontakt:
Haj ba manite se mahale, Potura, Helemnejse, tunel na Ciglanama, koji q
, nama je fokus Koševo i Posušje u subotu.

Koševo Zapad
A otkad je ovo Potura potpresjednica 

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
E ovakvi su mi najdrazi. Neka, dok ne puca, dobro je. Nemoj, sta ce svijet rec. Probleme treba sasijecat u korijenu. Neka se ovo dobro ispita i nek se odgovorni za ovu bruku na IME KLUBA sankcionisu. Sve ostalo je sunovrat za par godina.Shategabri je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:03Haj ba manite se mahale, Potura, Helemnejse, tunel na Ciglanama, koji q, nama je fokus Koševo i Posušje u subotu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko ja znam ta funkcija ne postoji u našem klubu, ona je potpresjednica SFK 2000.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
Pa nek ispita ko treba da ispita. Baš ćemo ovdje na forumu ispitati?!zlo87 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:09E ovakvi su mi najdrazi. Neka, dok ne puca, dobro je. Nemoj, sta ce svijet rec. Probleme treba sasijecat u korijenu. Neka se ovo dobro ispita i nek se odgovorni za ovu bruku na IME KLUBA sankcionisu. Sve ostalo je sunovrat za par godina.Shategabri je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:03Haj ba manite se mahale, Potura, Helemnejse, tunel na Ciglanama, koji q, nama je fokus Koševo i Posušje u subotu.
Propust svakako jeste, obzirom da je u organizaciji kluba, al sa samom ekipom nema ništa.
Ili misliš da bi Feđa na prvom treningu trebao ubaciti tačku Potura i Helemnejse, pa da malo sa ekipom promahala?
Koševo Zapad
- napoleon72
- Kontakt:
E to je to, sad bi s ovim rezultatima i transferima uprava mogla i Sabrinu i Valentina vratit, niko ne bi pisnuo, ono gazimo sve pred sobom pa nije ni bitno. Kad je nesto nedopustivo, nedopustivo je taman da igramo Ligu prvaka i da smo otresli Reala 3:1 na Bernabeu.zlo87 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:09E ovakvi su mi najdrazi. Neka, dok ne puca, dobro je. Nemoj, sta ce svijet rec. Probleme treba sasijecat u korijenu. Neka se ovo dobro ispita i nek se odgovorni za ovu bruku na IME KLUBA sankcionisu. Sve ostalo je sunovrat za par godina.Shategabri je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:03Haj ba manite se mahale, Potura, Helemnejse, tunel na Ciglanama, koji q, nama je fokus Koševo i Posušje u subotu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Svi cemo mi biti u subotu na Kosevu, to ne iskljucuje da ovu tuku treba prozivati na svakom koraku. Prokleta kalastura koja je prodavala info za petobu.Shategabri je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:03Haj ba manite se mahale, Potura, Helemnejse, tunel na Ciglanama, koji q, nama je fokus Koševo i Posušje u subotu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
E onda su ovi iz HN pobrkali ali to ne mijenja cinjenicu da ona treba da leti iz kluba jer ovo joj nije prvi put da radi ovakve stvari
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nema se tu sta ispitivati, klub je aplicirao na poziv Turisticke zajednice, prosao i dobio sredstva... Drugi par rukava je jel to receno momcima iz Helem Nejse da su i oni u projektu i eventu

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
A sta kao ne moze se prokomentarisati ovo na forumu jer mi forumasi ne mozemo ispitati?Shategabri je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:13Pa nek ispita ko treba da ispita. Baš ćemo ovdje na forumu ispitati?!zlo87 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:09E ovakvi su mi najdrazi. Neka, dok ne puca, dobro je. Nemoj, sta ce svijet rec. Probleme treba sasijecat u korijenu. Neka se ovo dobro ispita i nek se odgovorni za ovu bruku na IME KLUBA sankcionisu. Sve ostalo je sunovrat za par godina.Shategabri je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:03Haj ba manite se mahale, Potura, Helemnejse, tunel na Ciglanama, koji q, nama je fokus Koševo i Posušje u subotu.
Propust svakako jeste, obzirom da je u organizaciji kluba, al sa samom ekipom nema ništa.
Ili misliš da bi Feđa na prvom treningu trebao ubaciti tačku Potura i Helemnejse, pa da malo sa ekipom promahala?
Ocigledno da ti nista nisi naucio otkad navijas za Sarajevo. A to je da je funkcionisanje organizacije jako bitno za samu ekipu. Ali helem nejse

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Shategabri
- Kontakt:
Samo kažem da su ovo stvari koje nemaju veze sa ekipom. Sa klubom kao institucijom svakako obzirom da se odvija pod pokroviteljstvom FKS.joker90 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:13Svi cemo mi biti u subotu na Kosevu, to ne iskljucuje da ovu tuku treba prozivati na svakom koraku. Prokleta kalastura koja je prodavala info za petobu.Shategabri je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:03Haj ba manite se mahale, Potura, Helemnejse, tunel na Ciglanama, koji q, nama je fokus Koševo i Posušje u subotu.
Što se tiče toga da li će je neko sankcionisati, mislim da se Mirvić ne zamara puno time.
Ipak ona, direktorica i ta ekipa dođu njegovi ljudi.
Jedino kakav transparent nabaciti na sjeveru tokom utakmice

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ma može al brte jedva se dočeka neka mahala, a ja alergičan na tozlo87 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:17A sta kao ne moze se prokomentarisati ovo na forumu jer mi forumasi ne mozemo ispitati?Shategabri je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:13Pa nek ispita ko treba da ispita. Baš ćemo ovdje na forumu ispitati?!
Ocigledno da ti nista nisi naucio otkad navijas za Sarajevo. A to je da je funkcionisanje organizacije jako bitno za samu ekipu. Ali helem nejse![]()

Nije da nisi u pravu, konkretno ovakve stvari ne bi trebale da štete ugledu FKS i mislim da bi Mirvić trebao imati neki osigurač.
Neku vrstu nadzornog odbora kako se ovakve stvari ne bi trebale dešavati.
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Hoće li biti prenosa ove utakmice što je danas u Travniku?
-
- Kontakt:
Ako opet napravimo dobar hajc ne sumnjam u to.Evo opet najbolji moguci termin,za razliku od prosle sljedecu subotu citav dan sunce.Sigurno ce to uz ove 2 pobjede podici jos par stotina ljudi na noge koji su fulili Slogu.Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 11:51Ma ko je dosao protiv Sloge doci ce opet protiv Posusja. Vidim po ovoj mojoj raji koja je bila da svi jedva cekaju subotuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 avg 2022, 11:11Kad bi priblizno ponovili posjetu kao protiv Sloge bilo bi odlicno,ali valja sad raji i dijasporcima objasniti da moraju dati petaka za kartu,bit ce "Pa kako to tako prije 7 dana je bilo djabe"
Salu na stranu,bar 6000 mora biti,u subotu lijepo vrijeme,opet u 21h,dobra igra.Treba ponovo dobar hajc napravit,obavezno opet staviti karte u Ferhadiju.
SVI NA KOŠEVO!!!!
Moramo jos ove 2 utakmice dobro odraditi onda vidjet cemo za Zenicu,ako upisemo jos 2 pobjede ne sumnjam da ce i u Zenicu ici bar 3-5 hiljada ljudi.
Imamo finu priliku da povezemo dobre rezultate i dobru posjetu(zadnji put jos u sezoni 14/15)ali mi smo naopaki do bola kao navijaci,samo me strah da ovo ne potraje do prvog domaceg kiksa i onda opet hladjenje 2 hiljade ljudi do polusezone
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ja sam utakmicu protiv Borca gledao na dzeko11, nisam bio u BiH tad, i extra je kvaliteta, nekad zasjecka, ali se regularno gleda u 720pikselaJavierBosnia je napisao/la: ↑02 avg 2022, 12:14Kakav je kvalitet strimova na bhliga ili dzeko11, imam moju web ali ona ne radi van zemlje ili onaj ppv 2 KM radi li on

'oćel taj Abubakar
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma neće kiks nikoga ohladiti ako ovako budemo igrali, problem većini će biti Zenica i to će biti razloga drastično manje posjete, jbg.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:27Ako opet napravimo dobar hajc ne sumnjam u to.Evo opet najbolji moguci termin,za razliku od prosle sljedecu subotu citav dan sunce.Sigurno ce to uz ove 2 pobjede podici jos par stotina ljudi na noge koji su fulili Slogu.Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 11:51Ma ko je dosao protiv Sloge doci ce opet protiv Posusja. Vidim po ovoj mojoj raji koja je bila da svi jedva cekaju subotuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 avg 2022, 11:11Kad bi priblizno ponovili posjetu kao protiv Sloge bilo bi odlicno,ali valja sad raji i dijasporcima objasniti da moraju dati petaka za kartu,bit ce "Pa kako to tako prije 7 dana je bilo djabe"
Salu na stranu,bar 6000 mora biti,u subotu lijepo vrijeme,opet u 21h,dobra igra.Treba ponovo dobar hajc napravit,obavezno opet staviti karte u Ferhadiju.
SVI NA KOŠEVO!!!!
Moramo jos ove 2 utakmice dobro odraditi onda vidjet cemo za Zenicu,ako upisemo jos 2 pobjede ne sumnjam da ce i u Zenicu ici bar 3-5 hiljada ljudi.
Imamo finu priliku da povezemo dobre rezultate i dobru posjetu(zadnji put jos u sezoni 14/15)ali mi smo naopaki do bola kao navijaci,samo me strah da ovo ne potraje do prvog domaceg kiksa i onda opet hladjenje 2 hiljade ljudi do polusezone
Ma da mi hocemo vidjeti koje cemo stopere imati na raspologanju, a ebo helem nejse i poturu...svakako postaju dubioza kolektiv 2