FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Problem je sto zubata nase ime kluba blati . ja ne kontam kako je neko ne nogira vise. Jedino ostaje da je neko kara
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ovo je dokaz koliko lose novinare imamo, a i advokate..
Evo prodje pola dana nijedna novina nije nazvala ni poturu i sefa helem nejse.
Ako glupaca nece da se javi vjerujem sa bi iz helem nejse neko se javio i objasnio. Takodje mogu nas tuzit i dobar advojak bi vec bio na ovom slucaju….takodje za ovakve stvari se dobiva odkaz automaski, a za stvari kad neko kaze ugradio ukru pokro prevario tu trebaju dokazi i ako klub vlasnik ne urade istragu a kasnije podnesu tuzbu ako ustanove da je tog bilo to je druga stvar..
IGRAJ SARAJEVO
MIRVICU FALA TI ZA SVE
FEDJA UZ TEBE SU HZ
Evo prodje pola dana nijedna novina nije nazvala ni poturu i sefa helem nejse.
Ako glupaca nece da se javi vjerujem sa bi iz helem nejse neko se javio i objasnio. Takodje mogu nas tuzit i dobar advojak bi vec bio na ovom slucaju….takodje za ovakve stvari se dobiva odkaz automaski, a za stvari kad neko kaze ugradio ukru pokro prevario tu trebaju dokazi i ako klub vlasnik ne urade istragu a kasnije podnesu tuzbu ako ustanove da je tog bilo to je druga stvar..
IGRAJ SARAJEVO
MIRVICU FALA TI ZA SVE
FEDJA UZ TEBE SU HZ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ova i nije toliko loša kakve su prošle

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ova je vrh ako ćemo iskreno kakve su ostale
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Iskren da budem ocekivao sam da prije septembra necemo nijednu na Kosevu odigrati,a evo odigrat cemo 3MortemHz je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:29Ma neće kiks nikoga ohladiti ako ovako budemo igrali, problem većini će biti Zenica i to će biti razloga drastično manje posjete, jbg.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:27Ako opet napravimo dobar hajc ne sumnjam u to.Evo opet najbolji moguci termin,za razliku od prosle sljedecu subotu citav dan sunce.Sigurno ce to uz ove 2 pobjede podici jos par stotina ljudi na noge koji su fulili Slogu.Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 11:51
Ma ko je dosao protiv Sloge doci ce opet protiv Posusja. Vidim po ovoj mojoj raji koja je bila da svi jedva cekaju subotu
Moramo jos ove 2 utakmice dobro odraditi onda vidjet cemo za Zenicu,ako upisemo jos 2 pobjede ne sumnjam da ce i u Zenicu ici bar 3-5 hiljada ljudi.
Imamo finu priliku da povezemo dobre rezultate i dobru posjetu(zadnji put jos u sezoni 14/15)ali mi smo naopaki do bola kao navijaci,samo me strah da ovo ne potraje do prvog domaceg kiksa i onda opet hladjenje 2 hiljade ljudi do polusezone
Samo se nadam da ce majstori koji budu izvodili radove maksimalno ozbiljno i angazovano pristupiti,bez zayebancija jer za to stvarno nemamo vremena,svaki dan je bitan.U Mostaru i BL su nesto opasno zayebali izgleda i prakticno moraju ispocetka,skrenut im paznju da se uozbilje
Evo i da radovi potraju maksimalno do zadnjeg dana roka(60 dana)fulili bi na Kosevu:Slobodu,Leotar,Siroki i Borac
Nije strasno,a ako malo pozure mogli bi do Borca zavrsiti mada tesko...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Možeš ti skretati pažnju koliko hoćeš, ovi iz saveza insistiraju na ovim debilima da to rade.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:53Iskren da budem ocekivao sam da prije septembra necemo nijednu na Kosevu odigrati,a evo odigrat cemo 3MortemHz je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:29Ma neće kiks nikoga ohladiti ako ovako budemo igrali, problem većini će biti Zenica i to će biti razloga drastično manje posjete, jbg.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:27
Ako opet napravimo dobar hajc ne sumnjam u to.Evo opet najbolji moguci termin,za razliku od prosle sljedecu subotu citav dan sunce.Sigurno ce to uz ove 2 pobjede podici jos par stotina ljudi na noge koji su fulili Slogu.
Moramo jos ove 2 utakmice dobro odraditi onda vidjet cemo za Zenicu,ako upisemo jos 2 pobjede ne sumnjam da ce i u Zenicu ici bar 3-5 hiljada ljudi.
Imamo finu priliku da povezemo dobre rezultate i dobru posjetu(zadnji put jos u sezoni 14/15)ali mi smo naopaki do bola kao navijaci,samo me strah da ovo ne potraje do prvog domaceg kiksa i onda opet hladjenje 2 hiljade ljudi do polusezone
Samo se nadam da ce majstori koji budu izvodili radove maksimalno ozbiljno i angazovano pristupiti,bez zayebancija jer za to stvarno nemamo vremena,svaki dan je bitan.U Mostaru i BL su nesto opasno zayebali izgleda i prakticno moraju ispocetka,skrenut im paznju da se uozbilje
Evo i da radovi potraju maksimalno do zadnjeg dana roka(60 dana)fulili bi na Kosevu:Slobodu,Leotar,Siroki i Borac
Nije strasno,a ako malo pozure mogli bi do Borca zavrsiti mada tesko...
Očekivati da će kod nas završiti u roku nema smisla.
Ako je rok dva mjeseca, piši 4. Nažalost.
Koševo Zapad
zna li se koja firma radi radove za teren?
FC United Of Manchester !
- Osttribine
- Kontakt:
Svi u Travnik, svi svi svi 
Prije toga kod Harija na cevape
Bgm je ovo Fedja dobro poslozio, a rijetko ko od nas je vjerovao u njega dok je bio u Veležu.

Prije toga kod Harija na cevape

Bgm je ovo Fedja dobro poslozio, a rijetko ko od nas je vjerovao u njega dok je bio u Veležu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Većim dijelom, Projekat se finansira iz UEFA fondova i vlastitih sredstava NS/FS BiH, dok će manjim dijelom u realizaciji učestvovati klubovi i lokalne zajednice koje raspolažu tim stadionima.
Nakon provedene tenderske procedure predstavnici NS/FS BiH danas su potpisali Ugovor sa najpovoljnijim izvođačem radova na Projektu „Potpuna rekonstrukcija glavnih terena na stadionima Premijer lige BiH“, a to je Konzorcij ponuđača koji čine: Wickr Group a.s., Hellasod SA i Tarkett sports B.V.
Ugovorom je obuhvaćena I faza radova u 2022.godini, za pet stadiona i to: „Gradski stadion“ Banja Luka, stadion „Tušanj“ Tuzla, stadion „ Asim Ferhatović Hase“ Sarajevo, stadion „Rođeni“ Mostar i „Gradski stadion“ Mostar.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Pa nije ovaj forum samo o ekipi, već o klubu kao cjelini.Shategabri je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:17Samo kažem da su ovo stvari koje nemaju veze sa ekipom. Sa klubom kao institucijom svakako obzirom da se odvija pod pokroviteljstvom FKS.joker90 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:13Svi cemo mi biti u subotu na Kosevu, to ne iskljucuje da ovu tuku treba prozivati na svakom koraku. Prokleta kalastura koja je prodavala info za petobu.Shategabri je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:03Haj ba manite se mahale, Potura, Helemnejse, tunel na Ciglanama, koji q, nama je fokus Koševo i Posušje u subotu.
Što se tiče toga da li će je neko sankcionisati, mislim da se Mirvić ne zamara puno time.
Ipak ona, direktorica i ta ekipa dođu njegovi ljudi.
Jedino kakav transparent nabaciti na sjeveru tokom utakmicepa kad dron snimi, da Mirvić pita što ovo.
I jeste problem u ovom boldiranom, jer nijednog investitora do sada nisu otjerali navijači ni igrači i ekipa na terenu, već (ne)rad nesposobnih Uprava i uposlenika i njihovi lopovluci. Ovo je još jedan u nizu lopovluka i bruka i sramota i primjera lošeg rada administrativnog dijela kluba.
U krajnjoj liniji dobar dio forumaša ima posao u ekonomskom, pravnom, marketinškom ili sličnom sektoru i kao takvi više imamo za pravo komentarisati administraciju nego ekipu i fudbal jer mislim da niko od nas nema iskustva igrajući profesionalni fudbal.
- Shategabri
- Kontakt:
Ne kažem da nisi u pravu, samo ja konekciju sa klubom gledam na drugačiji način.PapirnaMarka je napisao/la: ↑02 avg 2022, 14:24Pa nije ovaj forum samo o ekipi, već o klubu kao cjelini.Shategabri je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:17Samo kažem da su ovo stvari koje nemaju veze sa ekipom. Sa klubom kao institucijom svakako obzirom da se odvija pod pokroviteljstvom FKS.
Što se tiče toga da li će je neko sankcionisati, mislim da se Mirvić ne zamara puno time.
Ipak ona, direktorica i ta ekipa dođu njegovi ljudi.
Jedino kakav transparent nabaciti na sjeveru tokom utakmicepa kad dron snimi, da Mirvić pita što ovo.
I jeste problem u ovom boldiranom, jer nijednog investitora do sada nisu otjerali navijači ni igrači i ekipa na terenu, već (ne)rad nesposobnih Uprava i uposlenika i njihovi lopovluci. Ovo je još jedan u nizu lopovluka i bruka i sramota i primjera lošeg rada administrativnog dijela kluba.
U krajnjoj liniji dobar dio forumaša ima posao u ekonomskom, pravnom, marketinškom ili sličnom sektoru i kao takvi više imamo za pravo komentarisati administraciju nego ekipu i fudbal jer mislim da niko od nas nema iskustva igrajući profesionalni fudbal.
Koševo Zapad
NeceSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:26Hoće li biti prenosa ove utakmice što je danas u Travniku?
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ja sam pisao na temi pl da nije isti izvodjac koji je radio na Grbavici teren
ta firma je radila terene u Bugarakoj, Srbiji,Grckoj
razlika je milion maraka po terenu plus sto je tu uracunata i ona plava podloga koja se nece raditi na ostalim terenima
bice ovo teska muljaza zivi bili pa vidjeli
01.06 poceli radovi u Banjaluci znaci juce trebalo biti zavrseno i to ako se uzme onaj zadnji rok od 60 dana a rekli su 45- 60
opet i nije problem zavrsit ce se kad tad al daj Boze da to bude kako treba
razlika je milion maraka po terenu plus sto je tu uracunata i ona plava podloga koja se nece raditi na ostalim terenima
01.06 poceli radovi u Banjaluci znaci juce trebalo biti zavrseno i to ako se uzme onaj zadnji rok od 60 dana a rekli su 45- 60
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Normalno da je muljaža, ovdje će se stotine hiljada maraka oprati.BegovicRamiz je napisao/la: ↑02 avg 2022, 15:14ja sam pisao na temi pl da nije isti izvodjac koji je radio na Grbavici teren
- BegovicRamiz
- Kontakt:
haj sto ce se oprati pare nego nece qrcu valjatiMortemHz je napisao/la: ↑02 avg 2022, 15:17Normalno da je muljaža, ovdje će se stotine hiljada maraka oprati.BegovicRamiz je napisao/la: ↑02 avg 2022, 15:14ja sam pisao na temi pl da nije isti izvodjac koji je radio na Grbavici teren
nek uzmu 150 000-200 000 po terenu ali da se uradi kako treba bar ces biti miran nekoliko godina uz normalno odrzavanje
cut ce se
Protiv Posusja:
Dizdarevic
Musa Andrej Anicic Tomasevic
Kapic Cirjak
Ikic Varesanovic Suljic
Mulahusejnovic
Sa klupe ulaze Avramovski, Dzafic, Kobiljar, Merso i Ramic
Konacan rezultat 5:1
Citirajte me
Dizdarevic
Musa Andrej Anicic Tomasevic
Kapic Cirjak
Ikic Varesanovic Suljic
Mulahusejnovic
Sa klupe ulaze Avramovski, Dzafic, Kobiljar, Merso i Ramic
Konacan rezultat 5:1
Citirajte me

- ElCartel11
- Kontakt:
Stoperski par ce biti Drobarov - Anicic
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Džafa umjesto kapitena i Muhamed umjesto Belmina

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Snimku brišem sa kanala večeras pa nek pogleda ko nije 

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Bosniacum Lilium, HordasFks, HZbec, MaroonBjelave, mercurial, Mocvara1991, relativizam, samoFKS, zagorski i 157 gostiju.