FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li makar tekstualni prenos?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Utakmica povodom 100 godina a u 2022 nisu mogli ni tekstualni prijenos obezbjediti...
Ako je neko na utakmici nek javlja sta se desava
Ako je neko na utakmici nek javlja sta se desava
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jeste bio na pripremama u TOSK-u, ali se nisu mogli dogovoriti oko minutaze, koliko sam cuo FKS je trazio da Bjelonja igra 75% utakmica ili ce TOSK da plati penale, zato se vratio momak u Sa.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑02 avg 2022, 17:57Igrao za TOŠK pripremne utakmice, a zašto nije ostao, pojma nemam.
Kad god nam nestane para, vratimo Nihada i opet ga prodamo
zapratite me za vise savjeta !
Salu na stranu, sretno momku. Jest da je pao u formi, jest da je slabije igrao, ali ljubav i borbu za sveti dres nikad nije izgubio !!! Korektan momak, i najiskrenije mu zelim da uhvati pravu formu.
Sretno Niho !!!

Salu na stranu, sretno momku. Jest da je pao u formi, jest da je slabije igrao, ali ljubav i borbu za sveti dres nikad nije izgubio !!! Korektan momak, i najiskrenije mu zelim da uhvati pravu formu.
Sretno Niho !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sretno nihade u daljoj karijeri potpuno zasluzeno
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Hvala na informaciji. Malo su pretjerali sa zahtjevom, ogromna je to minutaža.denimb je napisao/la: ↑02 avg 2022, 18:09Jeste bio na pripremama u TOSK-u, ali se nisu mogli dogovoriti oko minutaze, koliko sam cuo FKS je trazio da Bjelonja igra 75% utakmica ili ce TOSK da plati penale, zato se vratio momak u Sa.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑02 avg 2022, 17:57Igrao za TOŠK pripremne utakmice, a zašto nije ostao, pojma nemam.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sasvim razumno, šalješ ga upravo radi toga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Ni textualnog...
Da hoće bar rezultat na poluvremenu objavit'.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
joj bruke pa okreni telefon i upali live na youtube
Bruka stoljeca...daj ba revijalna tekma za 100 godina kluba nebitno totalnoSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑02 avg 2022, 18:46joj bruke pa okreni telefon i upali live na youtube
Po službenoj dužnosti..keli je napisao/la: ↑02 avg 2022, 18:48Bruka stoljeca...daj ba revijalna tekma za 100 godina kluba nebitno totalnoSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑02 avg 2022, 18:46joj bruke pa okreni telefon i upali live na youtube

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AvanGarda46
- Kontakt:
0-0 rezultat, drzimo loptu u posjedu, Avramovski izasao u 24.oj minuti, izgleda radi opreza ga izbacili..
Naša obaveza je da idemo
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
Po sluzbenoj duznosti samo trazite dlaku u jajetu
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, BarbareZeljin, benko21, budzak, fera, JavierBosnia, Lavcina, MokraKifla, muhamedhulk, PapakIzSa, Posejdon, Rule_hz, sarajevo19461987, Seipronto, sekac, ŠTA_JE i 161 gost.