Zato hoće Baho i(li) Kemo

Kemo je bio s Avdicem na tom Eurobasketu, kako ne pokupi koji savjet, a radio je duzi period s Majerom, ne moze se reci da nije mogao
Slažem se. Ne mogu se sjetiti imena, par ih je sličnih.
takodjer se i ja slazem,mislim da je to milan pilja,ali na ovom mecu mi je bio los, mnogo dosadnih informacija prica 10 minuta o nekom zatvoru a utakmica ide 100 na sat malo je pretjerao
Evo nije mi dobro. Čovjek ne može da prepozna igrače. Ne vidi kako je pao gol. Očigledno je on ostao jedino na SK pored Lončarevića.
Boliqrac, evo gledam par minuta i čovjek kao da je nedavno preživio moždani. Lonče jeste naporan ali nije ovako mrtav. Čupavi radi samo tenis. Iz Hrv je otišao i Željko Vela. Raspad.arelinho je napisao/la: ↑02 avg 2022, 19:55Evo nije mi dobro. Čovjek ne može da prepozna igrače. Ne vidi kako je pao gol. Očigledno je on ostao jedino na SK pored Lončarevića.
Pije, jede, puši, prati kladionicu a i ide u wc.OldFashioned je napisao/la: ↑02 avg 2022, 20:37Gojko je sramota za sve komentatore. Pa kako ovom debilu uopšte neko daje platu za 20 minuta šutnje od ukupnih 45, i pri tome još uspije 100 puta pogriješiti. Ne vidi gol, ne vidi za šta je neki igrač fasovao žuti, ne raspoznaje igrače. EH VOLIO BIH VIDJETI KAMERU u njegovoj kabini, INSTANTNI OTKAZ !
Evo kasni na drugoOldFashioned je napisao/la: ↑02 avg 2022, 20:40Teški degenerik, treba peticiju raspisati da mu se uruči otkaz mater yebo u usta neprofesionalno degensku.
Taj ti otkaz ne može dobiti na SK. Oni ga smatraju vrhunskim komentatorom.OldFashioned je napisao/la: ↑02 avg 2022, 20:40Teški degenerik, treba peticiju raspisati da mu se uruči otkaz mater yebo u usta neprofesionalno degensku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.