I mislio sam u kontekstu Milana a ne privatni stvari, svi mi imamo problema ali to ostavljamo za sebe...Romagnoli13 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:39Vjeruj mi brate, da niti jedan dan ne bi ti želio da budeš ko ja. Vjeruj da je za tvoje dobro.
A što se tiče Milana, dokazali su svi da znaju i mogu, tako da potpuno sam miran i uvjeren da će sve biti uredno.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Drago mi je da si sa nama ovdje i da pišeš na pdf-u. Problem koji imaš je veliki ali bar malo ti svjetla unosi i ovaj hudi klub za koji navijamo. Valjda to bude još bolje i kod tebe i u MilanuRomagnoli13 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:39Vjeruj mi brate, da niti jedan dan ne bi ti želio da budeš ko ja. Vjeruj da je za tvoje dobro.
A što se tiče Milana, dokazali su svi da znaju i mogu, tako da potpuno sam miran i uvjeren da će sve biti uredno.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jednog dana sve će to prestati, sve bude i prođe svakako. Samo treba imati čvrstu vjeru
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Moje želje do kraja su:
Renato Sanches
Hakim Ziyech
Vidim pokupili su onog talentovanog malca i to je super. Volio bih još nekog talijana u ekipi, možda tog štopera što bi doveli da bude
možda Acerbi 
Vidim pokupili su onog talentovanog malca i to je super. Volio bih još nekog talijana u ekipi, možda tog štopera što bi doveli da bude
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Diallo ili Tanganga su stoperi, i to bi moglo biti gotovo do vikenda
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Fantasista
- Kontakt:
Tangangu želi manji tim iz Rima, Mou ga je i uveo u prvi tim pijetlova kad ih je vodio.
Gabbia će izgleda u Sampdoriu.
Gabbia će izgleda u Sampdoriu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gabbia će otići tek kad novi stoper stigne. Vidjet ćemo sve vrlo brzo.
CdK je prošao sve testove, zubi su mu uredni.
Sad je u Casa Milan na potpisivanju ugovora.
CdK je prošao sve testove, zubi su mu uredni.
Sad je u Casa Milan na potpisivanju ugovora.
- Beduin
- Kontakt:
Nevjetovatno je da Sanchez vrijedi samo 15mil, s obzirom na danasnje cijene. To konstantno povredjivanje ga bas handri, jer igrac njegovog kvaliteta (i standardni reprezentativan onako jakog Portugala) bi lagano vrijedio makar 40+mil.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Igra ulogu i to što ima samo još godinu dana ugovora.
Sanchez kad je zdrav jedan od najboljih veznjaka u Europi. Tehnika, fizicke predispozicije, brzina, dribling sve ima i mene dosta podsjeca na Seedorfa.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad smo kod Renata, on danas nije trenirao sa ekipom. Jer očekuje da će njegova sudbina oko novog kluba biti riješana u narednih 48h
Sanches ako dodje onda ce se vec nazirati obrisi ozbiljne ekipe kako u Italiji tako i u Europi. Jos Ziyecha dodati , iako nisam njegov fan u zadnje vrijeme sto zbog povreda sto zbog discipline i mentaliteta, i merkato mozemo smatrati dobrim ocjena 8.5-9/10Romagnoli13 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 17:25Kad smo kod Renata, on danas nije trenirao sa ekipom. Jer očekuje da će njegova sudbina oko novog kluba biti riješana u narednih 48h
- muha milanez
- Kontakt:
Definitivno bi bili favoriti za scudetto, ako već nismo i po trenutnom stanju. Naravno, moraju dovesti zamjenu za Kessiea, Ziyech manje-više.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Ako bih trazio neku manu kod njega, onda je to sto voli drzati loptu u nogama, solirati i zaletiti se naprijed, a to narocito u italiji nece da moze.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dečko kojeg je Milan htio umjesto Renata je novi igrač Chelsea, tako da Maldini nema puno izbora, ili da zatvori brzo posao sa Lille-om ili da traži treću opciju. Sezona je iza vrata, a i merkato će brzo proći.
Edit:
Milan ide all in za Renata, cilj je do petka završiti taj transfer.
Edit:
Milan ide all in za Renata, cilj je do petka završiti taj transfer.
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
OldFashioned je napisao/la: ↑02 avg 2022, 19:45Ovako ću ja ako ova priča oko Sanchesa potraje i iduće sedmice.
![]()
- muha milanez
- Kontakt:
Ndombele višak u Tottenhamu, nebi bilo loše dovest ga na posudbu ako je moguće
Il Club più titolato al mondo!
Ndombele bi bila izvrsna opcija sa klupe, plus ako se dovede Sanchez
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.