100 % okrenu se Dudi kaze to je to
sad da li je povreda il sta drugo
iskreno se nadam da nije
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
100 % okrenu se Dudi kaze to je to
+ pet puta išao u beogradske klinike i u Makedoniju na oporavak.JavierBosnia je napisao/la: ↑02 avg 2022, 20:57Ako je dogovor bio 20ak min da igra onda ne bi imao sta sugerisati on Dudicu kad je isteklo vrijeme. Bojim se da je osjetio bol i na to sugerisao.
Steta ako je tako, dugo se i ceka i stedi, radili su nekoliko pregleda i snimaka da bi bili 100% sigurni da se oporavio. Vidjet cemo na hajr
Pade mi na pamet, kad je Džeko 2014 protiv Egipta tražio izmjenu, a izašao tek kasnije, pa Mido Džeko upao u svlačionicu nakon utakmice i Papetu očitao bukvicu
Mislim da je ovo kljucna stvar, jer kako inace dovest igraca iz prve turske lige, standardnog prvotimca i povremenog reprezentativca, i to u 26. godini? Nadam se da grijesimo al sam prije 3 mjeseca pisao da imam feeling da Avrama necemo mnogo gledat na terenu. Prema svemu sudeci...NisamInSajder je napisao/la: ↑02 avg 2022, 20:42Pisao sam nekima za Avramovskog, i kakve ja imam info. Šteta, ali ni na jedan drugi način on ne bi došao u BiH da nije tog. Može se koristiti, ali ništa ozbiljno, a eto izgleda da su se stvari u martu i aprilu dodatno pogoršale po njega.
Protiv Sloge je odigrao 20 minuta,valjda bi bilo logicno da danas povecava minutazu i lagano ulazi u formu
Bio sam ja danas na Piroti sa jednom ekipicom, ova djeca su bgm bas bila zeljna dokazivanja, satrali su ih u drugom poluvremenu, ne znam sva imena te djece, ali igrac sa brojem 8 je danas strasan bio, i "mali" stoper sa brojem 17, 2006. godiste 2,00 mu visina mi je onako interesantan bio
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mosarajvosa83 i 33 gosta.