English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Jbt Fulham za džaba dovede Lena 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mi sto ne znamo prodati igraca to je nehumano. Ne zna igrati nogom na nivou ovih top golmana, istina, ali u svim ostalim parametrima je medju najboljim. Zalosno kakav nam golman za dzabe
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Meni je Leno iskreno odličan golman. Nije ovaj nivo najboljih, ali sasvim korektan golman. Baš smiješne pare. Mada sam čitao na redditu da je to tako ispalo iz razloga što mu Arsenal nije htio praviti probleme jer je kao bio korektan prema njima. Sad, jel to njihovo pranje za loš deal ili fakat istina...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Kad sam se prosle sezone raspitivao za ulaznice, ponudili mi tekmu protiv Burnleya kao jedinu opciju.Otelo je napisao/la: ↑03 avg 2022, 08:07Nemaš baš puno izbora jer je do normalnih ulaznica teško doći. Pogotovo ako hoćeš legalno.jasonstatham je napisao/la: ↑02 avg 2022, 23:46Pozdrav ekipa!
Ima li iko iskustva sa ulaznicama za utakmice PL? Ovo što vidim po netu je haos skupo.
Može i pp.
Hvala unaprijed!
Ako nemaš sezonsku moraš biti član kluba (za Liverpool govorim) i prije početka sezone uletiš u bubanj, odnosno ballot i mogu te izvući za tekmu ili više njih. I to sve ode prije početka sezona. Jedan dio karata ode i fan klubovima, službenim. Mislim da je BiH fan klub dobio po par karti za par utakmica, ali isto moraš biti član kluba.
Jedino ostanu hospitality karte, koje za Anfield koštaju 300 funti, pa gore.
Ali nije sve tako crno, možeš uvijek kupiti karte za City: https://tickets.mancity.com/en-GB/event ... um?hallmap
I to za svega 45 funti.
Negativna strana toga je što plaćaš da gledaš City.
Evo i ss, da ne bude da Otelo laže, ako se prodaju karte.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nije valjda da si propustio priliku gledati Dycheove gladijatore? 

Sta znaci ovo P?
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Šta multi? Neće zar biti multiprenos? Zašto SK nije nikada to mogao i koliko je para moralo da se doplati za takvo što?PeljtoIrfan je napisao/la: ↑03 avg 2022, 11:16Premium kanali u Srbiji, to su u BiH AS 2-4. A1P <=> AS2 BH itd.
Jedino ova utakmica na AS2 Srb neće biti dostupna u BiH a tu nije stavljen i Multi na A1P (AS2) u sub od 16h.
41:34
-
- Kontakt:
Multiprenos fntasticna stvar svaka cast areni i vucicu
Pa multi prijenos je najgora stvar..ocu da gledam jednu tekmu a on mi je šara sa nečim što bi da ocu gledat,prebacio i gledo
Na silu se pokušavaju svidjeti publici ne bi li imali malo onoga šarma ko SK
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ne znam.
Vela,Cvijanovic,Selman i Grgic mi nisu ni jednu tekmu odradili loše.
Na areni sport sam znao utisati komentatora i pustiti radio prijenos da mogu odgledat tekme dinama npr

-
- Kontakt:
Ma Blažičko daleko najjači komentator
- Gumistucna
- Kontakt:
tacno ,gojko samo što ne otvori burek u po utakmice i da žvače u mikrofon,ogavan komentator
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Samo da ne slusam vise onog na sport klubu koji ne muca ali svaku rijec ponovi po 2 3 put, ili onog Gojka bzs