AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Di Marzio i Longo pišu da će večeras Maldini opet biti u kontaktu sa Mendesom. Portugalac traži veću platu za svog klijenta od one prethodno dogovorene. To je jedina prepreka između Sanchesa i Milana.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Rafa (188), Ketelar (192), Žirokopter (193), Pobega (188), Adli (186), Origi (185), Tomori (185), ima tu i Ibra ali on vrv neće mnogo igrati
I opet ćemo bit qurčina u kornerima i indirektnim FK
I opet ćemo bit qurčina u kornerima i indirektnim FK
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- OldFashioned
- Kontakt:
Da, ali to je zato što smo vjerovatno jedina ekipa u Seriji A koja se brani sa svim igračima u golmanovom petercu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nista od R Sanchesa, ode u PSG, Winjaldum u Romu ovaj u PSG
Ne znam sta im je plan sad dalje
Ne znam sta im je plan sad dalje
Doletit ce Renato kod nas slijedece godine na posudbu kao i Wijnaldum u Romu. Najjaci su mi ovi likovi koji hoce u Psg da gledaju Lessija na treninzima.
Cuj to, hoce vecu platu od vec dogovorene? Ma mrs!
Cuj to, hoce vecu platu od vec dogovorene? Ma mrs!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
igrac bez mozga,jednom se sjebo sa Bavarcima a evo sad i parizanima+je skoln povredama
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- Romagnoli13
- Kontakt:
S obzirom da mu je PSG bio prva opcija već sedmicama unazad, a Milan samo rezerva. Drago mi je što neće u Milan doći. Igrači sa takvim mentalitetom nam ne trebaju.
Maldini sigurno ima već plan za tu poziciju i vidjet ćemo kako će to da riješi.
Maldini sigurno ima već plan za tu poziciju i vidjet ćemo kako će to da riješi.
Lik ako ode u PSG ide jer ce raditi s istim sportskim direktorom i trenerom s kojima je vec radio u Lille-u. Ja se jos uvijek nadam da postoji promil sanse da dodje u Milan jer je strasan igrac.Romagnoli13 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 11:41S obzirom da mu je PSG bio prva opcija već sedmicama unazad, a Milan samo rezerva. Drago mi je što neće u Milan doći. Igrači sa takvim mentalitetom nam ne trebaju.
- Romagnoli13
- Kontakt:
On je Milan stavio na drugo mjesto i klub mu je rezerva, tako da bolje da ne dolazi. Neka ide u PSG, gdje ce kao strašan igrač dosta klupe se nagledati.meepo je napisao/la: ↑03 avg 2022, 11:57Lik ako ode u PSG ide jer ce raditi s istim sportskim direktorom i trenerom s kojima je vec radio u Lille-u. Ja se jos uvijek nadam da postoji promil sanse da dodje u Milan jer je strasan igrac.Romagnoli13 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 11:41S obzirom da mu je PSG bio prva opcija već sedmicama unazad, a Milan samo rezerva. Drago mi je što neće u Milan doći. Igrači sa takvim mentalitetom nam ne trebaju.
Maldini je izgleda locirao metu u Tottenhamu, naime spominje se 20ogodišnji Sarr. Odgovara profilu igrača kakve Milan i traži.
Ali vidjet ćemo, dvije pozicije treba riješiti najmanje u narednih 20ak dana.
-
celikmilan
- Kontakt:
Sa navodnim ostatkom budžeta za mercato od 8 ili 9 miliona ne znam koga će dovesti ni kako su mislili Sanchesa potpisati.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jel ti možda palo na pamet da su te cifre nebuloze? Nikad niko u javnost nije izašao sa tim podatkom.celikmilan je napisao/la: ↑03 avg 2022, 12:32Sa navodnim ostatkom budžeta za mercato od 8 ili 9 miliona ne znam koga će dovesti ni kako su mislili Sanchesa potpisati.
Budzet nije sigurno 150+ miliona, ali nije ni 45M..
Ne treba se uopšte zamarati sa tim. Kad očito ima novca za još najmanje 2 pa moguće i tri igrača. Ostaje samo da vidimo koji su to igrači.
Ja bih rekao Sarr, Diallo i Ziyech kao zadnji dolazak pred kraj merkata.
- muha milanez
- Kontakt:
E čuj 9 miliona ostalo za budžet, svašta pročitati

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Svašta se o Milanu piše a Milan jedan od rijetkih klubova a možda i jedini u Italiji uz Juve koji igrače plaća odmah, bez ikakvog odgađanja.
36M je plaćen Charles.
Najmanje toliko će trebati i za ova 2-3 igrača koji bi trebali stići u narednih 20ak dana.
36M je plaćen Charles.
Najmanje toliko će trebati i za ova 2-3 igrača koji bi trebali stići u narednih 20ak dana.
- Beduin
- Kontakt:
Kad citas ove insajdere, vec pola Tottenhama uzimamo. Samo iskacu neka imena, a oni lupaju li lupaju i kao takvi nekad moraju i pogoditi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
celikmilan
- Kontakt:
Na jednoj stranici sam to pročitao pa mi to nimalo nije bilo jasno. Toliko igrača spominju a ko fol nema se para. Čak su i za ovog malog što ga je Chelsea uzeo a čije ime neću ni pokušati napisati su navodno davali i do 20 miliona. Sad se opet i SMS počeo povlačiti po medijima.
Centralni defanzivni, igrač sredine bi se mogli pokušati dovesti a jedino ako se proda Saelemaekers ili Messias bi krenuli po Ziyecha.
Centralni defanzivni, igrač sredine bi se mogli pokušati dovesti a jedino ako se proda Saelemaekers ili Messias bi krenuli po Ziyecha.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Centralni vezni i stoper su prioritet. A ako prodaju ili posalju na posudbu Messiasa ili Saleta onda očekujem Ziyecha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.