Miliona i miliona
Od filmske umjetnosti

imam nezvanicne informacije da se Sloboda vec drzi ovog prijedlogaSky9 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 10:15Evo jedan i više nego realan prijedlog: Niko da ne ide u evro takmičenja, dok se ne izgradi barem jedan normalan kompletan STADION, a ne ova neka krpljenja već krpljenih stadiona.
Za sve ove godine jedno je neupitno: UEFA, njihove sudije i službena lica čine sve da se što prije oprostimo od evro takmičenja. Kroz žrijeb, suđenje i ostalo.
Hoćemo grupe a realno nijedan stadion nije dostojan grupne faze.
Za to vrijeme Skoplje je bilo domaćin Superkupa Evrope, Tirana Finala CL itd itd...
Onda ih par predje u Nidje Veze da se zavrse palacinkamaAntipolitika3 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 11:26Pozdravi Drazena ,dobar lik.MostarskiSin je napisao/la: ↑03 avg 2022, 10:13Sjedi se u Bazi redovno i vecera u Marineru, moja struka je IT vec dugi niz godina![]()
Tu su ti i igraci veleza uglavnom,jedu masnu hranu![]()
Može igrati svaki klub ako dogovori sa Općinom Centar, odnosno sa CSR.
Komšija, komšija....za ovo ćeš platiti kafu i rahatlokumsvrakino1921 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 13:23
Ja ne znam da je ijedan klub imao hajra od opcinskog stadiona ili gradskog stadiona
Pitari su kraljevi
Nije njihovo a isto da je njihovo
Nenadyebivo
![]()
![]()
Maksimir
Vlasnik Grad Zagreb
Korisnici GNK Dinamo Zagreb
Hrvatska nogometna reprezentacija
Jednostavno bosanski Dinamo.Shategabri je napisao/la: ↑03 avg 2022, 14:37Komšija, komšija....za ovo ćeš platiti kafu i rahatlokumsvrakino1921 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 13:23
Ja ne znam da je ijedan klub imao hajra od opcinskog stadiona ili gradskog stadiona
Pitari su kraljevi
Nenadyebivo
![]()
![]()
![]()
Maksimir
Vlasnik Grad Zagreb
Ima neka tajna vezaLeonProfessional je napisao/la: ↑03 avg 2022, 14:45Jednostavno bosanski Dinamo.Shategabri je napisao/la: ↑03 avg 2022, 14:37Komšija, komšija....za ovo ćeš platiti kafu i rahatlokumsvrakino1921 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 13:23
Pitari su kraljevi
Nenadyebivo
![]()
![]()
![]()
Maksimir
Vlasnik Grad Zagreb
Hrvatska nogometna reprezentacija![]()
BegovicRamiz je napisao/la: ↑03 avg 2022, 13:47imam nezvanicne informacije da se Sloboda vec drzi ovog prijedlogaSky9 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 10:15Evo jedan i više nego realan prijedlog: Niko da ne ide u evro takmičenja, dok se ne izgradi barem jedan normalan kompletan STADION, a ne ova neka krpljenja već krpljenih stadiona.
Za sve ove godine jedno je neupitno: UEFA, njihove sudije i službena lica čine sve da se što prije oprostimo od evro takmičenja. Kroz žrijeb, suđenje i ostalo.
Hoćemo grupe a realno nijedan stadion nije dostojan grupne faze.
Za to vrijeme Skoplje je bilo domaćin Superkupa Evrope, Tirana Finala CL itd itd...
do daljnjeg nece izlaziti u Evropu
respect![]()
Daleko ste Vi od GNK Dinamo ZagrebShategabri je napisao/la: ↑03 avg 2022, 14:37Komšija, komšija....za ovo ćeš platiti kafu i rahatlokumsvrakino1921 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 13:23
Pitari su kraljevi
Nenadyebivo
![]()
![]()
![]()
Maksimir
Vlasnik Grad Zagreb
Komšija, tvoje riječi, bold, povećano.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 15:13Daleko ste Vi od GNK Dinamo ZagrebShategabri je napisao/la: ↑03 avg 2022, 14:37Komšija, komšija....za ovo ćeš platiti kafu i rahatlokumsvrakino1921 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 13:23
Pitari su kraljevi
Nenadyebivo
![]()
![]()
![]()
Maksimir
Vlasnik Grad Zagreb
Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić na konferenciji za medije dotaknuo se svega u što Dinamo ulaže, od igrača, stadiona, mladih igrača u nogometnoj školi...
- Ovog trenutka minimalno sto radnika radi na stadionu - nakon uređenja dijela za sportaše, od svlačionica, domaćih i gostujućih, teretane, fitnesa, doping kontrole, bazena, sudačkih soba, sauna, ambulanta, upravo sada su u tijeku radovi na drugom dijelu juga. Tamo radimo hotel s top 5 zvjezdica za igrače, za 40 ljudi i boravak - dnevni boravak, dvorana za igranje i rekreaciju (biljar, stolni nogomet, fliper). Ukupno 4 tisuće kvadrata top namještenog u koje će Dinamo investirati oko 4 milijuna i 200 tisuća eura. To je nastavak silnih investicija u stadion, igrališta i infrastrukturu na Maksimiru.
- Iznad nas se radi adaptacija svih 18 loža i uvjeravam vas da će to biti spektakularno kao da ste.. pa skoro na Allianz Areni. Svaku utakmicu služit će se catering, sve će biti oopraćeno krasnim ambijentom glazbe, DJ-a, imat ćemo kutak za djecu...
Zdravko Mamić
Al platit cu kahvu i rahatlokum
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.