FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
23%
2. Borbu za Evropu
81
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 163

lijevapolutka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lijevapolutka » 03 avg 2022, 10:23

svrakino1921 je napisao/la:
03 avg 2022, 10:17
Hajmo momci stavit forumasa @braco u strucni stab naseg kluba

Koji kralj
Ma @braco vec vodi jedan klub iz zemalja regiona :)
moSa ljoŽe

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 03 avg 2022, 10:49

delinjo je napisao/la:
03 avg 2022, 05:29
Daj mu ekipu Zrinjskog i zavrsit ce 5 na tabeli :mrgreen:
Normalno, kad igrači Zrinjskog nisu spremni da poginu na Allahovom putu.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 03 avg 2022, 10:54

StrikeWarzone je napisao/la:
03 avg 2022, 00:56
Dajte mu i Anela i Hodžića i Zukanovića i Amoaha i Kočevića, garantujem da neće izboriti evropu kao ni one godine, jednostavno jer je lik preograničen.
Ne vidim kako je dovodjenje navedenih igraca povezano sa Mulalicem. Neka dovedu te igrace ako je moguce, pa i da dodje neki novi trener, rado bi vecinu od njih volio viditi u ekipi.

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 03 avg 2022, 11:43

Ma Sablja nije trener, sve na ho ruk i to je to. Cvrsti smo i jaki zato nas nece niko lako dobit..zato kad mi trebamo napast nema nas nidje...

Mada sto jes jes, ne vidim da bi neko nesto vise izvukao iz ovoga, bod gore dole al tu je to

Ako ikad dodjemo do para da dovedemo bolje igrace prva stavka koja ce bit na listi prioriteta je noga Edisu..do tad neka ga

Ima li sta za investirora?
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 03 avg 2022, 11:51

Sirokog smo vala rasuli i ofanzivno.. Do duse, Santos ih je uglavnom rasipao.. Ebote momku 21 godina.. Neki brazilski anonimus koji bi u Brazilu vjerovatno igrao neku mahalsku ligu, a nama nemoguca misija napraviti takvog igraca kroz omladinski pogon.. Santos nam je i neki putokaz koga dovoditi da popunimo broj stranaca.. Siguran sam da se moze iskopati dovoljno stranaca poput njega i ovog Amoaha..
Pročepit će negdje.

CiroDiMarcio
Kontakt:

Post Postao/la CiroDiMarcio » 03 avg 2022, 12:08

Protiv Sirokog je nas najveci adut bio Gasal. Upravo zbog toga sto su svi ocekivali da ce sve ici na lijevo, i gradili takvu taktiku protiv nas, i islo je opet puno na njega, ali si imao i desno brzo krilo koje je odigralo odlicnu utakmicu, a koje je iznenadilo protivnicku ekipu.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 03 avg 2022, 12:12

Ma Gasal je pozitivno iznenadio i odigrao super utakmicu, ali Santos je prekucao igricu i u ofanzivi i u defanzivi.. Bas je grizao..
Pročepit će negdje.

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 03 avg 2022, 12:19

MojaMalenkost je napisao/la:
03 avg 2022, 11:51
Sirokog smo vala rasuli i ofanzivno.. Do duse, Santos ih je uglavnom rasipao.. Ebote momku 21 godina.. Neki brazilski anonimus koji bi u Brazilu vjerovatno igrao neku mahalsku ligu, a nama nemoguca misija napraviti takvog igraca kroz omladinski pogon.. Santos nam je i neki putokaz koga dovoditi da popunimo broj stranaca.. Siguran sam da se moze iskopati dovoljno stranaca poput njega i ovog Amoaha..
Zato sto je specijalac, u jacim ligama tvoja specijalnost ce tesko doc do izrazaja jer ih moras imat vise..ovdje njegova specijalnost brzina je sasvim dovoljna da bude top...jer je njegova specijalnost jako rijetka u nasoj ligi
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 03 avg 2022, 13:22

Victor je napisao/la:
03 avg 2022, 11:43
Ma Sablja nije trener, sve na ho ruk i to je to. Cvrsti smo i jaki zato nas nece niko lako dobit..zato kad mi trebamo napast nema nas nidje...

Mada sto jes jes, ne vidim da bi neko nesto vise izvukao iz ovoga, bod gore dole al tu je to

Ako ikad dodjemo do para da dovedemo bolje igrace prva stavka koja ce bit na listi prioriteta je noga Edisu..do tad neka ga

Edis i meni nije neko koga smatram dobrim rješenjem za nas, ali takva nam je situacija da nekog boljeg nemamo čime privući, a i ako bi nekog uspjeli nekako namamiti, isti bi pobjegao na prvi manji ili veći problem. Imali smo dva trenera “sa strane” prije Edisa, obojica su sami pobjegli. Baka nakon par utakmica, Ivković nakon pola sezone. Mi smo i dalje u teškoj situaciji, ne smijem ni zamisliti da dočekamo zimu bez rješenja za isplatu poreznoj. A vjerujem da bi i da se takvo nešto desi, Edis ostao na klupi, ne bi bježao.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 03 avg 2022, 14:04

Dejan1921 je napisao/la:
03 avg 2022, 13:22
Victor je napisao/la:

Edis i meni nije neko koga smatram dobrim rješenjem za nas, ali takva nam je situacija da nekog boljeg nemamo čime privući, a i ako bi nekog uspjeli nekako namamiti, isti bi pobjegao na prvi manji ili veći problem. Imali smo dva trenera “sa strane” prije Edisa, obojica su sami pobjegli. Baka nakon par utakmica, Ivković nakon pola sezone. Mi smo i dalje u teškoj situaciji, ne smijem ni zamisliti da dočekamo zimu bez rješenja za isplatu poreznoj. A vjerujem da bi i da se takvo nešto desi, Edis ostao na klupi, ne bi bježao.
A sta misliš o Nikoli Nikicu? Jeftiniji je a nije ništa lošiji od Edisa. Ako nista bar bi nas nasmijavao na pressicama a ne da poslije svake presice jedemo sebi jetru
moSa ljoŽe

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 03 avg 2022, 14:12

lijevapolutka je napisao/la:
03 avg 2022, 14:04
Dejan1921 je napisao/la:
03 avg 2022, 13:22
Victor je napisao/la:

A sta misliš o Nikoli Nikicu? Jeftiniji je a nije ništa lošiji od Edisa. Ako nista bar bi nas nasmijavao na pressicama a ne da poslije svake presice jedemo sebi jetru
Za presice se slažem i sigurno je dosta duhovitiji i šarmantniji od nepismenog Edisa, ali realno je da je Edis dosta bolji trener. Trenutno.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 03 avg 2022, 14:42

Victor je napisao/la:

Sablja se odlično prilagodio Zrinjskom za vrijeme meča i odlično postavio protiv Širokog,vidjet ćemo dalje.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 03 avg 2022, 16:01

CiroDiMarcio je napisao/la:
03 avg 2022, 12:08
Protiv Sirokog je nas najveci adut bio Gasal. Upravo zbog toga sto su svi ocekivali da ce sve ici na lijevo, i gradili takvu taktiku protiv nas, i islo je opet puno na njega, ali si imao i desno brzo krilo koje je odigralo odlicnu utakmicu, a koje je iznenadilo protivnicku ekipu.
Radio momak dodatno na spremi,smršao je preko 5 kg!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

LegendaIvica
Kontakt:

Post Postao/la LegendaIvica » 03 avg 2022, 16:19

Kakav je plan sa Bekricem?
Ako se ne varam on je nesto ganjao da bude trener pa sam kontao da bi on mogao biti dobro rijesenje.

ZileZile
Kontakt:

Post Postao/la ZileZile » 03 avg 2022, 16:22

LegendaIvica je napisao/la:
03 avg 2022, 16:19
Ako se ne varam on je nesto ganjao da bude trener pa sam kontao da bi on mogao biti dobro rijesenje.
Ostat ce u klubu nakon karijere.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 03 avg 2022, 16:38

Ima li Bekric kakvih trenerskih licenci :mrgreen: Iskustva vec ima, kao i pozitivan skor :mrgreen:
Pročepit će negdje.

CiroDiMarcio
Kontakt:

Post Postao/la CiroDiMarcio » 03 avg 2022, 16:46

🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲

Nije se odavno, kad ce vise saopstenje dolazi li ili ne dolazi?
Probijen rok, mozda se bas ceka taj zadnji deseti dan u zadnjoj sekundi kao gol Sirokog..
Ili ce nakon deset dana biti jos deset dana a nama sve gori ovdje ako ne rijesimo dugove

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 03 avg 2022, 17:27

Diglisic je seoska varalica koja se reklamira preko Zeljeznicara. Klub treba dostaviti obavjestenje medijima da nas ne povezuju vise sa njim. Na slican nacin je Diglisic 2 godine zavlacio KK Bosnu.
Diglisic je obicni kamiondzija koji ima oko 5000 dolara mjesecno primanja i zeli da bude u velikom drustvu.

Becker1
Kontakt:

Post Postao/la Becker1 » 03 avg 2022, 17:30

LegendaIvica je napisao/la:
03 avg 2022, 16:19
Yebo vas Bekric daleko mu kuca bila ,kad je zabio onaj gol za Zrinjski za titulu

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 03 avg 2022, 17:31

Semper je napisao/la:
03 avg 2022, 17:27
Diglisic je seoska varalica koja se reklamira preko Zeljeznicara. Klub treba dostaviti obavjestenje medijima da nas ne povezuju vise sa njim. Na slican nacin je Diglisic 2 godine zavlacio KK Bosnu.
Diglisic je obicni kamiondzija koji ima oko 5000 dolara mjesecno primanja i zeli da bude u velikom drustvu.
Kad ce Cibra
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

"No Mikey,no no Mikey that was so no right".

Super Max! 🧡

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Google Adsense [Bot], Levin, Napaceni87 i 30 gostiju.