Za ovog malca, metak u čelo, iskreno.MJF je napisao/la: ↑03 avg 2022, 21:06Sta bi ti uradio da si na mjestu ovog profesora i da te ucenik maltretira?Sky9 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 21:03Ja sam pobornik batine, ništa pretjerano, ali mora barem malo da osjeti i kaišić, i prutić, i da ne pretjeram - bič...ThrillerHz je napisao/la: ↑03 avg 2022, 20:59Iskreno mislim da su danasnja djeca maksimalno razmazena i nespremna za zivot i prepreke koje on donosi. Vise bullyaju sami sebe internetom, youtubeom itd.
U moj vakat je normalno bilo i da se tucemo i da se vrijedjamo, sto sa starijim ucenicima sto s vrsnjacima, ali isto tako smo se druzili, provodili vrijeme skupa svi iz razreda i disali kao jedno, branili jedne druge, stajali jedni uz druge, toga danas nema, telefoni u rukama, djeca su prepotentna, furaju se na idole s interneta koji uzimaju pare na vrijedjanju drugih i tako ta djeca zive lazan zivot gdje pokusavaju bit onaj Krmak prase itd. Kakva crna depresija, anksioznost i ostala sranja, to nije postojalo.
Sjecam se kad nam je u razred dosao 2 godine stariji ucenik i pokusavao tako da zavodi red, pa smo ga tukli svaki dan dok nije postao normalno dijete, danas uspjesan covjek.
Strah me i pomislit ovih novijih generacija sto dolaze, sve go propalitet i olos, bez morala, postovanja i etike.
Pa ćeš onda biti frajer, hoćeš al malo sutra...
Osudite me, ako hoćete, ali ovo je dno dna...