Francuska,jos Kova da se udomi
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
i onda dodje 32. kolo i prazan stadion

bas me zanima koliko bi navijaca bilo kod vas na stadionu da imate 1-2 sezone kao Zeljo(gdje realno znas da nisi za top 3-4)vjerujem da ne bi puno,onda se postavlja pitanje kakvi ste vi zapravno navijaci?jeste li navijaci Fudbalskog kluba "Sarajevo"ili tamo nekih imena

- LovacnaJelene
- Kontakt:
Sirotinja se uvijek hvata za posjetu, nikad za rezultate.admirrx je napisao/la: ↑04 avg 2022, 13:32i onda dodje 32. kolo i prazan stadion
bas me zanima koliko bi navijaca bilo kod vas na stadionu da imate 1-2 sezone kao Zeljo(gdje realno znas da nisi za top 3-4)vjerujem da ne bi puno,onda se postavlja pitanje kakvi ste vi zapravno navijaci?jeste li navijaci Fudbalskog kluba "Sarajevo"ili tamo nekih imena![]()
![]()
Budite prvaci posjete na stadionu, boli nas qurac vise.
Vidi ko priča o sirotinjisvrakino1921 je napisao/la: ↑04 avg 2022, 12:09
Fudbalski klub Sarajevo i Mozzart su danas u prostorijama kluba potpisali jednogodišnji ugovor.
Hajrudin Kapetanović, član UO FK Sarajevo je rekao da su ponosni i zadovoljni procesima koji se dešavaju oko kluba.
- Ponosni smo i zadovoljni procesima koji se dešavaju oko kluba. Osnažili smo tim kako u igračkom tako i u svim ostalim segmentima od kraja prethodne sezone. Kako u prvom timu, preko Akademije do uposlenika kluba, rekao je Kapetanović i dodao:
- Jedan od tih segmenata je i potpisivanje ugovora sa kompanijom Mozzart. Smatramo da će kompanija Mozzart takodjer naći svoj interes i da će on biti zajednički. Vjerujemo da će biti produžen i nakon isteka ovog koji potpisujemo danas u trajanju od godinu dana.
Tamara Đajić ispred Mozzarta je istakla da im je zadovoljstvo biti dio porodice FK Sarajevo.
- Zadovoljstvo nam je biti dio porodice Bordo tima. Ozvaničit ćemo saradnju na dvanaest mjeseci, a nadamo se da će ista biti potpisana i nakon ovih 12 mjeseci, rekla je Đajićeva.
Jaoooo
Sirotinjo
Lafu Turkish Airlines

- Shategabri
- Kontakt:
Da nam kažeš šta ti imaš sa Željom?admirrx je napisao/la: ↑04 avg 2022, 13:32i onda dodje 32. kolo i prazan stadion
bas me zanima koliko bi navijaca bilo kod vas na stadionu da imate 1-2 sezone kao Zeljo(gdje realno znas da nisi za top 3-4)vjerujem da ne bi puno,onda se postavlja pitanje kakvi ste vi zapravno navijaci?jeste li navijaci Fudbalskog kluba "Sarajevo"ili tamo nekih imena![]()
![]()
Svog posla gledaj, kako ćete opstati u ligi, mi vam nismo u vidokrugu uopšte.
Koševo Zapad
Šta prenose ovo kolo na areni i mytv?
Borac je na areni.
Borac je na areni.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
nigdje nisam rekao da imam ista,samo realno kazem da su ti navijaci najkonstantiji na tribini bez obzira bio klub u vrhu ili sredini.Shategabri je napisao/la: ↑04 avg 2022, 13:43Da nam kažeš šta ti imaš sa Željom?admirrx je napisao/la: ↑04 avg 2022, 13:32i onda dodje 32. kolo i prazan stadion
![]()
Očito si mlad pa se ne sjećaš da su titulu slavili pred 4-5 hiljada gledalaca i znalo je biti utakmica sa 1000 gledalaca al hajd trenutno nebitno za našu pričuadmirrx je napisao/la: ↑04 avg 2022, 13:52nigdje nisam rekao da imam ista,samo realno kazem da su ti navijaci najkonstantiji na tribini bez obzira bio klub u vrhu ili sredini.Shategabri je napisao/la: ↑04 avg 2022, 13:43Da nam kažeš šta ti imaš sa Željom?admirrx je napisao/la: ↑04 avg 2022, 13:32i onda dodje 32. kolo i prazan stadion
![]()
Sarajevo MY TV
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Voljeli bi oni da smo mi iznajmili njihov Golubarnik kao sto su oni prije rata igrali na Kosevu kad su renovirali krmetnjak ali necemo kod njih pa makar.
Nemoj se ti samo za nas sikirati! Pusti, oguli jabuku, odmori malo.admirrx je napisao/la: ↑04 avg 2022, 13:32i onda dodje 32. kolo i prazan stadion
![]()
- Shategabri
- Kontakt:
To je opet kićenje tuđim perjem.admirrx je napisao/la: ↑04 avg 2022, 13:52nigdje nisam rekao da imam ista,samo realno kazem da su ti navijaci najkonstantiji na tribini bez obzira bio klub u vrhu ili sredini.Shategabri je napisao/la: ↑04 avg 2022, 13:43Da nam kažeš šta ti imaš sa Željom?admirrx je napisao/la: ↑04 avg 2022, 13:32i onda dodje 32. kolo i prazan stadion
![]()
Šta mene recimo briga koliko ima navijača Veleža u nekom kontekstu kad raspravljam sa navijačem Zrinjskog?
Šta ja njemu time dokazujem?
Daj mi svoje, kakvi ste vi, mislim ako ste za poređenje.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Zadnje kolo najgore sezone u historiji kluba,3-4 dana poslije izgubljenog finala kupa,Evropu preko lige halalili jos u martu,ne toliko atraktivan protivnik i utakmica u 16:30admirrx je napisao/la: ↑04 avg 2022, 13:32i onda dodje 32. kolo i prazan stadion
![]()
Ne znam fkt koliko je trebalo doci?Zelji bi 10.000 doslo?
Inace citav proljetni dio prosle sezone brojka nam je bila sasvim ok,protiv Posusja i Igmana bilo 3500-4000 na radnom danu,protiv Tuzle City preko 5000,cak i derbi koji je revijalan 7-8 hiljada nije strasno(Zelji je u par navrata kad su imali sigurnu Evropu i borbu za titulu znalo biti manje)
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jos uvijek nema delegiranja a prva utakmica pocinje za 26 sati
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Diklizićevi partneri, valja li vam sta ovaj kapiten sto nam dolazi u akademiju?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Derbi meč u petak između Veleža i Željezničara sudiće Irfan Peljto, sa pomoćnicima Senadom Ibrišimbegovićem i Goranom Dujakom, dok je četvrti sudija Frano Jelić.
Miloš Gigović će suditi utakmicu Borac - Igman

Meč Sloge i Zrinjskog je odložen, a njega će u novom terminu suditi Antoni Bandić.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.