NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

FRLegioen
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la FRLegioen » 04 avg 2022, 14:47

U Fan shop je doslo dosta artikala svih velicina(ima za djecu svih vrsta majica)!!!

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 04 avg 2022, 15:00

Lijepa igra jucer sto jest jest. Nisam vidio bolji poteza i akcija ni u PL kad smo igrali.
Zamorano nemoj zezat za zenturace. Bilo je i ljepote na oko par madako.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 04 avg 2022, 17:30

Evo jedan izvjestaj sa utakmice Čelik-Gradina, ali iz 2013 godine. Malo da se sjetimo i tog vremena i ovih igraca. Interesantno je sto je bas te 2013te godine u ovoj utakmici sa Gradinom u drugom pol. usao Armin Duvnjak za Čelik.

Sastavi:
Adi Adilovic
Emir Jusic, Stefan Maletic, Slobodan Lakićević, Dzenan Burekovic
Alen Dedic, Semir Bajraktarevic, Anid Travancic
Sasa Kajkut, Jasmin Mesanovic, Dusko Stajic

Vlado Jagodic
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

avenija
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la avenija » 04 avg 2022, 17:39

Da mi je neko rekao prije 10-tak i vise godina da cu napisati da Sarajlije treba ugostiti na BP i Zenici kao bracu rodjenu rekao bi mu da mi ruku odrezu a da to nikad necu napisati..Došlo vrijeme da zaista tako mislim.
Da Bog da imali skor na BP kao i Čelik što će imati :mrgreen:
Sve pobjede :kralj:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 04 avg 2022, 18:09

avenija je napisao/la:
04 avg 2022, 17:39
Da mi je neko rekao prije 10-tak i vise godina da cu napisati da Sarajlije treba ugostiti na BP i Zenici kao bracu rodjenu rekao bi mu da mi ruku odrezu a da to nikad necu napisati..Došlo vrijeme da zaista tako mislim.
To je to.

Nadam se da nece pojedinci praviti probleme, nama dobro dodje svaka marka :D
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 avg 2022, 18:17

avenija je napisao/la:
Halalite na upadu ,prvo da vam cestitam na svemu onom sto ste uradili do sada da spasite klub i zelim vam sto prije da se vratite tamo gdje i pripadate u PL BiH. :salut:
@avenija buraz ,imali smo mi jos ponuda,od Musije recimo,ali kao sto smo vam mi jedini nastojali pomoci i dok ste bili u onoj agoniji,tako vam i sad zelimo...Hvala unaprijed na gostoprimstvu i hvala na zeljama za pobjedama.Vidimo se aBda brzo na derbijima u PL :bih:

Steelman
Kontakt:

Re: Čelični zid

Post Postao/la Steelman » 04 avg 2022, 20:10

Fakat jest bezveze, jer ljudi koji procitaju na brzinu pojma nemaju ni koji su prijedlozi niti za sta glasaju. Stavis u anketi u koliko god je potrebno redova, ali da ljudi vide fino. I posebno sto rece Celicni, nebitno ciji prijedlozi, bitno da vecina izabere ono sto misle da ce odgovarati na zidu pa sta god to bilo.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 04 avg 2022, 20:32

Jbg. malo ste bračo razmaženi. Niko i ne potencira da je bitan nick nego da malo zaskrolate i pronađete prijedlog.

I ovo pišem bez zajebancije. Meni ne treba da je mrsko da pravim anketu, a vama je mrsko da pronađete prijedlog...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 04 avg 2022, 20:44

Evo vam ovdje na jednom mjestu:

Laudrop:
F O R U M A Š I
Ispod slova da piše manjim slovima;
F "Vječno"
O "vjerni"
R "samo"
U "tebi"
M "Starče"
A "naš"
Š "1945"
I "vječno (vidjeti može li onaj znak beskonačnosti da se ubaci)"

Steelman:
BEZ - VRIJEDNOSTI - SVE - NESTAJE - LJUBAV - ZA - ČELIK - IPAK - POBJEĐUJE

Terezio:
R O B I J A S I forum

Pasha:
NK Čelik iz 1945 ne smije imati alternativu Forumaši
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 04 avg 2022, 20:49

:thumbup:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 04 avg 2022, 22:03

Vanja8 je napisao/la:
04 avg 2022, 18:17
avenija je napisao/la:
Halalite na upadu ,prvo da vam cestitam na svemu onom sto ste uradili do sada da spasite klub i zelim vam sto prije da se vratite tamo gdje i pripadate u PL BiH. :salut:
@avenija buraz ,imali smo mi jos ponuda,od Musije recimo,ali kao sto smo vam mi jedini nastojali pomoci i dok ste bili u onoj agoniji,tako vam i sad zelimo...Hvala unaprijed na gostoprimstvu i hvala na zeljama za pobjedama.Vidimo se aBda brzo na derbijima u PL :bih:
Kljucni igrac u toj svoj prici jeste Emir Hadzic bivsi nas napadac, gospodin i covjek koji u FKS radi pravi posao
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 04 avg 2022, 22:08

prisonbreak je napisao/la:
04 avg 2022, 18:09
avenija je napisao/la:
To je to.

Fala forumskoj braci. Drago mi je da takvo misljenje vlada, nama treba dobar teren, vama je svakako novac potreban winwin situacija.
Vama puno srece u DLC, cuvajte se spletki od strane Visocaka, za ostalo cete lako. Do Prve lige a onda i PL gdje vam je mjesto. Sretno !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 05 avg 2022, 04:30

redbull93 je napisao/la:
04 avg 2022, 20:44
Evo vam ovdje na jednom mjestu:

Laudrop:
F O R U M A Š I
Ispod slova da piše manjim slovima;
F "Vječno"
O "vjerni"
R "samo"
U "tebi"
M "Starče"
A "naš"
Š "1945"
I "vječno (vidjeti može li onaj znak beskonačnosti da se ubaci)"

Steelman:
BEZ - VRIJEDNOSTI - SVE - NESTAJE - LJUBAV - ZA - ČELIK - IPAK - POBJEĐUJE

Terezio:
R O B I J A S I forum

Pasha:
NK Čelik iz 1945 ne smije imati alternativu Forumaši
Nije to fazon mi hočemo da Pasha promjeni anketu 🤣
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 05 avg 2022, 04:34

Sad se može Fujdo pohvalit da je doveo PL u Zenicu.Drugi po jačini event poslije Nine Badrić 😁👍
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 avg 2022, 04:47

prisonbreak je napisao/la:
04 avg 2022, 18:09
avenija je napisao/la:
To je to.

No sikiriki :)
Drago mi je da će te i zaraditi, Mirvić će ispoštovati nemate brige ;)
Sretno i vama, od iduće god da budete u federalci :bih:
A i drago mi je što je bilino odabrano, bilo je tu dobrih nasih utakmica, prije svega protiv Budućnosti, pa eto i taj play off EL.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 05 avg 2022, 11:32

Ispizdi me ovo ovako da mi je onda glupo samo napisati sve u redu. Kad se radi onda nek to bude kako treba. Svaka cast svima koji su izdvojili lovu, fina cifra se skupila, Laudropu sto je preuzeo organizaciju i sto se potrudio. Ipak, realno bilo je kikseva. Skola za ubuduce. 4-5 ljudi nije platilo, to se moralo iskomunicirati bolje, jer je ocito negdje stekalo u detaljima. I sad sljedeci put ce vjerovatno i ti momci biti skepticni za ucesce iako je sigurno i do njih, jer su imali fore kao i svako da sami djeluju. Da li je bio problem komunikacija ili sto nisu naglaseni rokovi ili sta vec, ali definitivno bitno je da svako svoj dio ispuni osim ako ne postoji opravdan razlog.

Prijedlozi za sadrzaj su kao reda radi, pa dajte ljudi imamo priliku da 3-4 godine nesto lijepo stoji na tom zidu i onda svega 4 prijedloga, a trebalo je biti bar 10ak da izbor bude veci i bolji, i sve na foru. S tim da jedan prijedlog ima rijeci za 8 plocica, ne za 9, ali je bitno samo staviti bez razmisljanja. Samo primjer koliko je sve to samo da se uradi pa kako god umjesto da ako vec ulazemo minimum nekog napora za neku dobrobit kluba onda to uradimo kako valja i da na kraju rezultat bude reprezentativan posto smo dali sve od sebe da to ispadne sto bolje. Anketa je cirkus, najblaze receno, pa od pripreme do izvedbe. I to nije nista licno Pasha prema tebi, ali u ovom slucaju gledao si najlaksi nacin, jer je valjda tesko staviti u anketu 4 recenice i to sve na foru. Mene takve stvari nerviraju kad vidim da i ono sto je jednostavno mora komplikovano. Izmisljanje tople vode.

Ponavljam, kad se radi, radi se kako treba ili ne treba ni raditi. Ako zelimo da se svi konstantno s foruma prikljucuju akcijama koje su za dobrobit kluba onda nema nista preko qrca nego sve treba izvesti besprijekorno da ljudi pozele biti dio toga. Inace smo mogli staviti na plocice i qrac na biciklu. Znaci uvijek je stvar da se izvede sto bolje u interesu kluba. Ne treba da je tesko raditi stvari kako treba. Poenta bi bila krajnja da su svi koji su imali zelju uzeli ucesce i sutra kad se prode pokraj tog zida da ostavi lijep dojam, a da sigurno znamo da smo dali sve od sebe i da ce privlaciti i ubuduce vise zainteresovanih za slicne akcije. Iz tog razloga je bitno da organizacija bude u skladu s onim sto zelimo postici. Mali detalji prave razliku. Uvijek bilo.

Nemam vise sta dodati, radite kako zelite.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 05 avg 2022, 11:42

Bježite u pizdu maternu još ćemo se početi i lizati. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Nek živi ljubav, nek se rađa dan!

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 05 avg 2022, 11:50

PonosniSmogovci je napisao/la:
05 avg 2022, 11:42
Bježite u pizdu maternu još ćemo se početi i lizati. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Nek živi ljubav, nek se rađa dan!
Nema lizanja, ali ovaj nivo saradnje se mora nastavit na obostranu korist.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 05 avg 2022, 11:55

Momci, dužan sam izvinjenje. Naime, nisam bio u mogućnosti da izvršim uplatu zvog nekih problema s onlajn bankarstvom, a i otpao mi je dolazak u Zenicu tako da sam dužan sudjelovat u idućem krugu formuaških donacija. Svaka čast svima koji su sudjelovali. Uz ovakvu volju i želju svih, klub nam ne može propasti.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 05 avg 2022, 12:13

Hajmo ljudi dajte prijedloge još glasajte !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.