Ma popušio foru za Amoaha,ogromne cifre davao menagerima samo da nam napakosti,kontao da sa Mušijom pregovara,pa sad lafo doveo iz Želje igrača,pa ko vijest neka,poklopio portale ko ona lopina Ibraković,za petobu mjesečno.StrikeWarzone je napisao/la: ↑04 avg 2022, 16:23Mali golman Karić(2005) i defanzivac Pašić(2005) imaju više naznaka da će ličiti na fudbalere nego ovaj momak,zato su s njima i potpisani ugovori. Za njega se nadam da će stopama velikih talenata Ahmeda Hasanovića i Ergina Mehuljića.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jointunija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- jointunija
- Kontakt:
Evo još jednog u nizu,Željo se piše velikim slovom,vidi se da ti je Mai učitelj bio.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
hadzic se uvjek furao na velika imena, nebi me cudilo da se vec nekoliko puta obratio Arminu Hodzicu.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ne smeta zukanovic, smeta sto nam djeca odose, a nikoga nismo prodali ne pamtim. Od ovih povratnika dugorocno nema neke fajde
Beganovic nesmije igrat jer je previse agresivan jos kad ga opali dole vrucina zgazit će nekog.Ostalo ko i protiv Sirokog.Nego gdje je Hamo kolko se leti od Gane do Sarajeva.
-
- Kontakt:
Dodje djuturum bez treninga ode zlatni gral, odlicno
Los ti je taj insajder druze, mijenjaj gariGonTM je napisao/la: ↑04 avg 2022, 15:36Prema nekim "insajderskim" informacijama koje imam, Diglisic dolazi definitivno. Cekaju se jos neki papiri da ih potpiše i to ce bit to. Navodno, trebalo je bit riješeno i prije al je bilo nekih dugova za koje on nije znao pa se zato oduziloCiroDiMarcio je napisao/la: ↑04 avg 2022, 15:29Ma vidi mu se po faci da je stakor.
Izgleda kao prosjecan uzivaoc amfetamina.
Nego hebo kujice, sta je sa nama i kad cemo saznati za amerigo vespucija?

VaziCorcaigh je napisao/la: ↑04 avg 2022, 17:05Los ti je taj insajder druze, mijenjaj gariGonTM je napisao/la: ↑04 avg 2022, 15:36Prema nekim "insajderskim" informacijama koje imam, Diglisic dolazi definitivno. Cekaju se jos neki papiri da ih potpiše i to ce bit to. Navodno, trebalo je bit riješeno i prije al je bilo nekih dugova za koje on nije znao pa se zato oduziloCiroDiMarcio je napisao/la: ↑04 avg 2022, 15:29Ma vidi mu se po faci da je stakor.
Izgleda kao prosjecan uzivaoc amfetamina.
Nego hebo kujice, sta je sa nama i kad cemo saznati za amerigo vespucija?![]()

Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
ExBlueone je napisao/la: ↑04 avg 2022, 15:23Kakanjski firaun je već jednom bio otjeran sa mjesta direktora kod anam onih jer su ga optužili za teški kriminal, a onda se Kujara vratila u klub čim su ga ponovo zvali. To je takav šugavi mentalni sklop. Nebitno stvorenje potpuno.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑04 avg 2022, 15:17Treba ebat ovog hadzica rec mu da ne prilazi Zelji
kad pocne pricati na nos ko da mu pola zuba fali
Ja ne vjerujem sta citamlijevapolutka je napisao/la: ↑04 avg 2022, 16:51E zamisli nekom smeta Zukanovic, momak sa 100+ utakmica u seriji A

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- kontrasviju
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da fakat pojedinim smeta eventualni dolazak Zukanovića
Ko da o Kerli pričamo jbt
Ko da o Kerli pričamo jbt

1921
Pretežno skriveni menstrualci, ili nogometne neznalicekontrasviju je napisao/la: ↑04 avg 2022, 17:38Ne mogu da vjerujem da fakat pojedinim smeta eventualni dolazak Zukanovića
Ko da o Kerli pričamo jbt![]()

Zuka kao prvo još uvijek ima vrhunski kvalitet za ovu smješnu ligu, a sa druge strane treba biti sa nama i nakon karijere, u klubu mora biti mjesta za njega, Štilu, Cocu, sutra i Šehu, a ne da nam sindikalci vode djecu, ili sjede na klupi prvog tima.
A što serete svgm. Znači koji **** lažete raju po forumu. Ovaj mali kadet što je otišao je Željin navijač, ne znam za koga mu babo navija al znam da je Željovac. Išao je moju školu, znam ga još dok je u young boysu trenirao. Većina njegovog razreda bili pitari on manijak. Tako da ne serite bez pokrića.
Sutra pada velež kao Harcic krene od prve
Sutra pada velež kao Harcic krene od prve
- LegendaIvica
- Kontakt:
Juce sam napisao da ovdje ima puno navijaca jufkica, Tanovica i Amara a najmanje navijaca Zeljeznicar. To je toliko ocigledno, sve sto moze pomoci nasem klubu se u startu popljuje a svaki dusman kluba i svaka ideja koja bi nas unistila dize u nebesa. Koliko su ti ljudi bolestni govori i cinjenica da po citav dan vise na forumu kluba za kojeg ne navijaju i po citav dan se svadjaju umjesto da provode vrijeme sa svojom familijom i prijateljima. Meni ih zaokontrasviju je napisao/la: ↑04 avg 2022, 17:38Ne mogu da vjerujem da fakat pojedinim smeta eventualni dolazak Zukanovića
Ko da o Kerli pričamo jbt![]()
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pošto je neko danas bacio šuplju insajdersku za Diglisića da je siguran dolazak moram reći da nije istina!
Danas mu je od strane kluba poslan mail da odgovori da li će biti strateški partner ili ne. Zvanično. Mada izgleda da je teško.... Toliko
Danas mu je od strane kluba poslan mail da odgovori da li će biti strateški partner ili ne. Zvanično. Mada izgleda da je teško.... Toliko
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Irfan Peljtooo! Tako je, ako ništa nećemo biti oštećeni sigurno
-
- Kontakt:
Cekaj ne valja Zuka,a odose nam djeca. Kad Edis ne stavi djecu,sere se kako mu igraju starci,**** mu mater,kad ubaci 3 mladja igraca u 80 minuti,onda mu se **** mater jer je kiksao sa njima.
Ko bi nama udovoljio.
Hajde valjda ce zavrsiti to sa Zukom.Valjao bi nam,i kao igrac i kao ime. To moze biti samo dobra prica. Valjda ce nasi to zavrsiti. Ionako se kuka da nema kvalitetnih igraca koji hoce doci,a on je mozda i najkvalitetnije ime u zadnjih 10 tak godina koje bi se vratilo u nasu ligu.
Ko bi nama udovoljio.
Hajde valjda ce zavrsiti to sa Zukom.Valjao bi nam,i kao igrac i kao ime. To moze biti samo dobra prica. Valjda ce nasi to zavrsiti. Ionako se kuka da nema kvalitetnih igraca koji hoce doci,a on je mozda i najkvalitetnije ime u zadnjih 10 tak godina koje bi se vratilo u nasu ligu.
Ne može biti kvalitetniji od Stilica da ga ****..