FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Klub sa Kosova Balkani ce igrati za ulazak u grupnu fazu Konferencijske lige protiv Škupija ili Šamroka 

Ma da ti se potrefi da izbacis ekipu iz san marina u drugom pretkolu i sa farskih otoka u trecem, bas moras imati zicer zicera

Sutra bi trebao biti press pred Posušje, nadam se da ce neko pitati Feđu za Avramovskog i hoce li dolaziti još jedan stoper ?
Samo nek igraju i nek dobijaju, ja im iskreno zelim grupnu fazu, a igrat na dva fronta sa ovim kadrom ne mogu, tako da bi im mogli jedno 10 bodova bjezat do kraja ovog dijela sezone.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Kako mi vazda za qurac ufatimo u ovim stvarima, a oni posrani Tobol dobiju i jos ce ih neko u playoffu zapast ko je smijesna ekipa vjerovatno...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nisu uopšte imali srece u zrijebu vjerovatno na Olimpijakos idu, takodje i prvom kolu su dobili najtezeg protivnika Šerif
Uh brate ja nisam ni upratio ovo da su izvukli, ko kad sam izgubljen totalno. Zadnju vijest sto sam upratio je ono da su dobili ono 5-6 mogucih protivnika i vecina je bila dobrih opcija, ali evo vidim da su dobili najgoru mogucu... nista, i oni su qurate srece haha
Uđu li u grupe, mi cemo titulu u oktobru proslaviti

-
- Kontakt:
KM*
Ili preciznije 2.940.000 €(samo za plasman)
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 04 avg 2022, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
I možda nikad lošiji Šerifbordobijeli je napisao/la: ↑04 avg 2022, 23:01Nisu uopšte imali srece u zrijebu vjerovatno na Olimpijakos idu, takodje i prvom kolu su dobili najtezeg protivnika Šerif
Sad bih se potpiso da mi osvojimo titulu a oni ove godine 20 miliona da uzmu

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Daj nam ba titulu nek ih Fedja nahajca moze se uc u grupnu fazu pisljive konf. lige. A oni nek upadnu ove sezone i nek uzmu para samo nama titula
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 20 gostiju.