Premijer liga BiH - aktuelno
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa vise sarajlice prodajete za nekakvu urbanu finu raju,u suštini ste papci podrinjci fočaci hercegovci istočna bosna,umjesto opanka nazuli najke sa ciglana i vi ko biva graanđami, jedina razlika ha plavi papak ha bordo
Samo Sloboda | COYG
- Shategabri
- Kontakt:
Oklen si ti šljego, domaćine?Chapman1886 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:37Pa vise sarajlice prodajete za nekakvu urbanu finu raju,u suštini ste papci podrinjci fočaci hercegovci istočna bosna,umjesto opanka nazuli najke sa ciglana i vi ko biva graanđami, jedina razlika ha plavi papak ha bordo
Koševo Zapad
Chapman1886 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:37Pa vise sarajlice prodajete za nekakvu urbanu finu raju,u suštini ste papci podrinjci fočaci hercegovci istočna bosna,umjesto opanka nazuli najke sa ciglana i vi ko biva graanđami, jedina razlika ha plavi papak ha bordo
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ovo je istinaChapman1886 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:37Pa vise sarajlice prodajete za nekakvu urbanu finu raju,u suštini ste papci podrinjci fočaci hercegovci istočna bosna,umjesto opanka nazuli najke sa ciglana i vi ko biva graanđami, jedina razlika ha plavi papak ha bordo
Ja sam najke sa ciglana
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- Shategabri
- Kontakt:
Dovoze se auta iz daleke Amerike (rodžo, nema ovdje vakog pasataTristan10 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:38Nisam budala da idem autom iz Danske. Uvjek mi je to bilo bezveze.

Koševo Zapad
- Chapman1886
- Kontakt:
Ni oklen,rodženi tuzlak 1/1 što se nemože reći za sarkajalice,nema tu 2% pravih sarajlija.isto ko i ovi što "navijaju" za tuzla city,dodirna tačka sa asvaltom je pazarni dan i dženaza u tuzliShategabri je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:45Oklen si ti šljego, domaćine?Chapman1886 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:37Pa vise sarajlice prodajete za nekakvu urbanu finu raju,u suštini ste papci podrinjci fočaci hercegovci istočna bosna,umjesto opanka nazuli najke sa ciglana i vi ko biva graanđami, jedina razlika ha plavi papak ha bordo
Samo Sloboda | COYG
- Shategabri
- Kontakt:
Ja koliko znam u Tuzli ima škola, bar osnovna, a ti ko da ni u obdanište nisi išao.Chapman1886 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:53Ni oklen,rodženi tuzlak 1/1 što se nemože reći za sarkajalice,nema tu 2% pravih sarajlija.isto ko i ovi što "navijaju" za tuzla city,dodirna tačka sa asvaltom je pazarni dan i dženaza u tuzliShategabri je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:45Oklen si ti šljego, domaćine?Chapman1886 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:37Pa vise sarajlice prodajete za nekakvu urbanu finu raju,u suštini ste papci podrinjci fočaci hercegovci istočna bosna,umjesto opanka nazuli najke sa ciglana i vi ko biva graanđami, jedina razlika ha plavi papak ha bordo
Bez uvrede, al tako izgleda.
Koševo Zapad
- svrakino1921
- Kontakt:
Junak Zrinjskog poručio: Gol i pobjedu posvećujem cijeloj Bosni i Hercegovini
Hvala ljudino
I sve najbolje u zivotu i karijeri

Hvala ljudino

- Chapman1886
- Kontakt:
Stariji sam insan,odrasto u siromaštvu nije bilo prilike dase školujem,težak sam život imo ali nike to temaShategabri je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:54Ja koliko znam u Tuzli ima škola, bar osnovna, a ti ko da ni u obdanište nisi išao.Chapman1886 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:53Ni oklen,rodženi tuzlak 1/1 što se nemože reći za sarkajalice,nema tu 2% pravih sarajlija.isto ko i ovi što "navijaju" za tuzla city,dodirna tačka sa asvaltom je pazarni dan i dženaza u tuzli
Bez uvrede, al tako izgleda.
Samo Sloboda | COYG
Kad kaže tuzlak I really felt thatChapman1886 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:37Pa vise sarajlice prodajete za nekakvu urbanu finu raju,u suštini ste papci podrinjci fočaci hercegovci istočna bosna,umjesto opanka nazuli najke sa ciglana i vi ko biva graanđami, jedina razlika ha plavi papak ha bordo

Lik koji piše "asvalt" nekome kaže da je papak

@Tristan10 Nisu tema oni koji ne dolaze autom, nego oni koji dolaze.

Ja ne moram nikome dokazivati koliko volim svoju zemlju, sam ostanak u ovoj zemlji u nekoj prošlosti je bio podvig

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Nikad se nisam furao na auta. Cak i u Danskoj vozam kantu, jer rijetko kad koristim auto kad je javni prevoz kako treba da bude. Ovako dodjem avionom za nesto vise od 2 sata, i posudim auto ako mi je potrebno za neki izlet ili slicno. Zamisli ljudi putuju oko 2000 km do BiH autom, smrde prde po Njemackoj, dodju ovde strijepe hoce li im neko maznuti ili ogrebati auto, kakav je to odmor majko mila. To samo kod nas ima.Shategabri je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:52Dovoze se auta iz daleke Amerike (rodžo, nema ovdje vakog pasata), a tebi ispod časti iz Danske
![]()
- Chapman1886
- Kontakt:
Zavisi koi ti tuzlak to kaže.. Podrinjski uvozni slažem se,ali ja am gradžanin pravi tuzlak,sa opamkom se nisam susreo dok podrinjci nisu okupirali tuzlu. Sad imaju tu plačenićku prćiju city, daga navlače jedan drugom za sendvič. Ali nema veze,kapitalizam i privatizqcija moraju pobijediti na kraju i to nema veze sa šengenomMiljacka je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:57Kad kaže tuzlak I really felt thatChapman1886 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:37Pa vise sarajlice prodajete za nekakvu urbanu finu raju,u suštini ste papci podrinjci fočaci hercegovci istočna bosna,umjesto opanka nazuli najke sa ciglana i vi ko biva graanđami, jedina razlika ha plavi papak ha bordo![]()
![]()
Lik koji piše "asvalt" nekome kaže da je papak![]()
@Tristan10 Nisu tema oni koji ne dolaze autom, nego oni koji dolaze.![]()
Ja ne moram nikome dokazivati koliko volim svoju zemlju, sam ostanak u ovoj zemlji u nekoj prošlosti je bio podvig![]()
Samo Sloboda | COYG
- Shategabri
- Kontakt:
Takvih je najviše.Tristan10 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:57Nikad se nisam furao na auta. Cak i u Danskoj vozam kantu, jer rijetko kad koristim auto kad je javni prevoz kako treba da bude. Ovako dodjem avionom za nesto vise od 2 sata, i posudim auto ako mi je potrebno za neki izlet ili slicno. Zamisli ljudi putuju oko 2000 km do BiH autom, smrde prde po Njemackoj, dodju ovde strijepe hoce li im neko maznuti ili ogrebati auto, kakav je to odmor majko mila. To samo kod nas ima.Shategabri je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:52Dovoze se auta iz daleke Amerike (rodžo, nema ovdje vakog pasata), a tebi ispod časti iz Danske
![]()
I sam možeš vidjeti ako si u ovom periodu ovamo, sve je puno tablica iz Švedske, Danske, Njemačke, Austrije...
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Komšija, neopaženo prolaze ovi tvoji upisi, ovi Tuzlaci i dijaspora zatrolali.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:55Junak Zrinjskog poručio: Gol i pobjedu posvećujem cijeloj Bosni i Hercegovini
Hvala ljudino
![]()
Koševo Zapad
Dovoljan je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:51Ovo je istinaChapman1886 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:37Pa vise sarajlice prodajete za nekakvu urbanu finu raju,u suštini ste papci podrinjci fočaci hercegovci istočna bosna,umjesto opanka nazuli najke sa ciglana i vi ko biva graanđami, jedina razlika ha plavi papak ha bordo
Ja sam najke sa ciglana

nasa noc traje danima
-
- Kontakt:
Malo je zamucao kad je to izgovarao.Shategabri je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:01Komšija, neopaženo prolaze ovi tvoji upisi, ovi Tuzlaci i dijaspora zatrolali.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:55Junak Zrinjskog poručio: Gol i pobjedu posvećujem cijeloj Bosni i Hercegovini
Hvala ljudino
![]()
Otelo mu se samo, ali eto fino opet od njeg.

- Shategabri
- Kontakt:
švrakino je stara kajla i komšo za poštovanjeLeonProfessional je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:41Malo je zamucao kad je to izgovarao.Shategabri je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:01Komšija, neopaženo prolaze ovi tvoji upisi, ovi Tuzlaci i dijaspora zatrolali.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:55Junak Zrinjskog poručio: Gol i pobjedu posvećujem cijeloj Bosni i Hercegovini
Hvala ljudino
![]()
Otelo mu se samo, ali eto fino opet od njeg.![]()

Športski je čestitao, a naravno nakon one pobjede u Mostaru, lakše to ide

Koševo Zapad
- Chapman1886
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To je skup jako dobrih pojedinaca, imaju nekoliko kvalitetnih igrača u sredini terena, a Darija Pavkovića sam ja želio dovesti u Velež”, priznao je Dudić.
Ovaj Pavkovic sigurno ima ogroman potencijal. Protiv Veleza je bio bas opasan. Ne znam zasto protiv Borca nije igrao od pocetka.
Mogao bi ga Fele zaganjat na ljeto
Ovaj Pavkovic sigurno ima ogroman potencijal. Protiv Veleza je bio bas opasan. Ne znam zasto protiv Borca nije igrao od pocetka.
Mogao bi ga Fele zaganjat na ljeto

Trenutno korisnika/ca: Amco46, aqarius, Direktorcic, ELDIABLO20, Hrammm1921, TefalTava i 67 gostiju.