Premijer liga BiH - aktuelno

Antikloc
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Antikloc » 05 avg 2022, 12:01

svrakino1921 je napisao/la:
05 avg 2022, 10:55
Junak Zrinjskog poručio: Gol i pobjedu posvećujem cijeloj Bosni i Hercegovini

Hvala ljudino
I sve najbolje u zivotu i karijeri

:bih:
Ne vjeruj latinima,ni kad darove donese. :mrgreen:
Ovaj sto se pravi fin je garant najgori ujkan !! :mrgreen:

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 05 avg 2022, 12:04

Najgore ti je smijati se tuđoj nesreći dok ti je sopstvena avlija u go.vn.ima.

Elem, mi smo sa Amoahom i njegovom agencijom pregovarali puna 2 mjeseca. Svega je tu bilo, od papira iz Rudara, amaterskog ugovora, predugovora sa Accra Lionsima, boravišne i radne dozvole itd. Vrlo rijetki su znali da se uopšte priča sa njim jer je kompletna sportska javnost u BiH znala tj tvrdila da je on novi igrač ove ekipe iz Gane. Kada se vijest pročula u BiH, njegove zastupnike je kontaktirao i Šulenta i Hadžić. Predstavnici fks su čak i nudili pozamašnu naknadu agenciji za potpis Amoaha. Jasno je ovdje svima da se trenutno ekipe ne mogu nadjačavati sa finansijskim ponudama pitara što vidimo iz priloženog i iz izjave Jakirovića. Međutim, jedini razlog zbog kojeg je Amoah došao u Želju, vjerovali vi ili ne, je data riječ od strane agencije. Ljudi su sve ispregovarali i dali obećanje Želji i tako se priča i završila. U određenoj mjeri je kumovalo i to što Amoah ima gotovo zagarantovanu poziciju u prvih 11 Želje što se ne može tvrditi za ostale ekipe koje imaju po 2 ili čak 3 rješenja na njegovim pozicijama.
Željezničar za život cijeli!

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 05 avg 2022, 12:08

Interesting...
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 avg 2022, 12:23

Amir Zukić je prije nekih 7 dana osuđen na 3 godine zatvora, samim tim je stekao jedan od osnovnih preduslova da bude legenda našeg Željkana, ima presudu protiv sebe! Danas molim sve igrače našeg Željkana da odigraju maksimalno za Amira, za legendu, za bivšeg donatora, počasnog člana našeg Željkana i sponu između kluba i stranke dugo vremena. Tri boda danas za tri godine zatvora koje je dobio! Nije puno za tražiti od plave lokomotive! :bih:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 05 avg 2022, 12:27

SudoHusika je napisao/la:
05 avg 2022, 12:04

Elem, mi smo sa Amoahom i njegovom agencijom pregovarali puna 2 mjeseca. Svega je tu bilo, od papira iz Rudara, amaterskog ugovora, predugovora sa Accra Lionsima, boravišne i radne dozvole itd. Vrlo rijetki su znali da se uopšte priča sa njim jer je kompletna sportska javnost u BiH znala tj tvrdila da je on novi igrač ove ekipe iz Gane. Kada se vijest pročula u BiH, njegove zastupnike je kontaktirao i Šulenta i Hadžić. Predstavnici fks su čak i nudili pozamašnu naknadu agenciji za potpis Amoaha. Jasno je ovdje svima da se trenutno ekipe ne mogu nadjačavati sa finansijskim ponudama pitara što vidimo iz priloženog i iz izjave Jakirovića. Međutim, jedini razlog zbog kojeg je Amoah došao u Želju, vjerovali vi ili ne, je data riječ od strane agencije. Ljudi su sve ispregovarali i dali obećanje Želji i tako se priča i završila. U određenoj mjeri je kumovalo i to što Amoah ima gotovo zagarantovanu poziciju u prvih 11 Želje što se ne može tvrditi za ostale ekipe koje imaju po 2 ili čak 3 rješenja na njegovim pozicijama.
Recimo da je istina to da je amoah čovjek od riječi kakvih danas slabo ima, druga vremena, brze se zivi, brat bratu ne vjeruje

Al mi objasni sta ti znaci ovo "sopstvena avlija u go.v. nima"? Čija je to avlija u gov.n.i.ma
To me zanima
Odin, I await thee
Your true son am I

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 05 avg 2022, 12:29

Dovoljan je napisao/la:
05 avg 2022, 12:27
SudoHusika je napisao/la:
05 avg 2022, 12:04

Recimo da je istina to da je amoah čovjek od riječi kakvih danas slabo ima, druga vremena, brze se zivi, brat bratu ne vjeruje

Al mi objasni sta ti znaci ovo "sopstvena avlija u go.v. nima"? Čija je to avlija u gov.n.i.ma
To me zanima
Mislio sam na svoj klub i pojedine koji se više bave nekim isforsiranim podjebavanjem konkurencije.
Željezničar za život cijeli!

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 05 avg 2022, 12:39

Amoah je raskinuo ugovor sa agencijom koja ga je zastupala prosle godine i proljetos. Cisto da ne bude zabune,zastupao ga je jedan menadzer iz BL koji je pregovarao sa nekoliko ekipa u njegovo ime iz PLBiH.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 05 avg 2022, 12:50

FSRS dogovorio izgradnju osam terena sa vještačkom podlogom

“Fudbalski savez Republike Srpske, u cilju popularizacije fudbala, opredijeljen je na unapređenje fudbalske infrastrukture odnosno obezbjeđivanja što boljih uslova za rad i funkcionisanje fudbalskih klubova, na teritoriji na kojoj djeluje. Fudbalski trendovi, pokazali su da izgradnja terena sa umjetnom podlogom utiče na povećanje broja učesnika u fudbalu, kao i na rješavanje problema koji mnogi klubovi imaju sa kvalitetom podloge, što znatno otežava igranje fudbalskih utakmica” – stoji u obrazloženju.

Ugovori će biti potpisani u Prijedoru sa FK Omarska, Foči sa FK Sutjeska, Zvorniku sa FK Drina, Palama sa FK Romanija, Nevesinju sa FK Velež, Laktašima sa istoimenim timom, te gradom Dobojom i Područnim fudblskim savezom u Banjaluci. Za Doboj i Banjaluku stadioni na kojima će biti urađena nova podloga biće određeno naknadno.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 05 avg 2022, 12:50

Amoah je premijerligaski prosjek. Jbs ,Amoaha vidi Matije !!
:mrgreen: :mrgreen:

Ferrante071
Kontakt:

Post Postao/la Ferrante071 » 05 avg 2022, 13:00

Hebo majku stranice i stranice ispisanog teksta na temu Amoah... Ko je taj, odakle je taj, kuda je taj Amoah da prostiš?
Amoah da prostiš jedan igrač imade, od njega i njegovog dolaska napraviše ljudi sagu... Serije će se snimati, epovi pisati... **** ga Amoah više prestanite molim vas
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 avg 2022, 13:41

Chapman1886 je napisao/la:
05 avg 2022, 10:53
Shategabri je napisao/la:
05 avg 2022, 10:45
05 avg 2022, 10:37
Pa vise sarajlice prodajete za nekakvu urbanu finu raju,u suštini ste papci podrinjci fočaci hercegovci istočna bosna,umjesto opanka nazuli najke sa ciglana i vi ko biva graanđami, jedina razlika ha plavi papak ha bordo
Oklen si ti šljego, domaćine?
Ni oklen,rodženi tuzlak 1/1 što se nemože reći za sarkajalice,nema tu 2% pravih sarajlija.isto ko i ovi što "navijaju" za tuzla city,dodirna tačka sa asvaltom je pazarni dan i dženaza u tuzli
Ajde nemij se blamirat,drago mi je da su u Tuzli sve tuzlaci haha,da te muka prodje mogu ti licnu uslikat

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 avg 2022, 13:54

Ferrante071 je napisao/la:
05 avg 2022, 13:00
Hebo majku stranice i stranice ispisanog teksta na temu Amoah... Ko je taj, odakle je taj, kuda je taj Amoah da prostiš?
Amoah da prostiš jedan igrač imade, od njega i njegovog dolaska napraviše ljudi sagu... Serije će se snimati, epovi pisati... **** ga Amoah više prestanite molim vas
Uglavnom, drugo najbolje krilo lige ... nakon Santosa, logično :kafa:
Sa razlogom se piše mnogo o tom brzonogom talentovanom mladiću iz Gane, od kojeg se očekuje eksplozija u plavom dresu :mrgreen:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 avg 2022, 13:57

Lijevo Santos, desno Amoah, naprijed....Haračić :urnebes:
Noge bi, al chuna ne može :think:
Koševo Zapad

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 05 avg 2022, 14:44

05 avg 2022, 10:59
Miljacka je napisao/la:
05 avg 2022, 10:57
05 avg 2022, 10:37
Pa vise sarajlice prodajete za nekakvu urbanu finu raju,u suštini ste papci podrinjci fočaci hercegovci istočna bosna,umjesto opanka nazuli najke sa ciglana i vi ko biva graanđami, jedina razlika ha plavi papak ha bordo
Kad kaže tuzlak I really felt that :rol: :rol:
Lik koji piše "asvalt" nekome kaže da je papak :urnebes:

@Tristan10 Nisu tema oni koji ne dolaze autom, nego oni koji dolaze. :lol:
Ja ne moram nikome dokazivati koliko volim svoju zemlju, sam ostanak u ovoj zemlji u nekoj prošlosti je bio podvig :kafa:
Zavisi koi ti tuzlak to kaže.. Podrinjski uvozni slažem se,ali ja am gradžanin pravi tuzlak,sa opamkom se nisam susreo dok podrinjci nisu okupirali tuzlu. Sad imaju tu plačenićku prćiju city, daga navlače jedan drugom za sendvič. Ali nema veze,kapitalizam i privatizqcija moraju pobijediti na kraju i to nema veze sa šengenom
Ljubis nam kity Podrinjsku. Cisto da osjetis miris Podrinja.
Tuzla City / Sloga Simin Han

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 05 avg 2022, 14:47

elvirbaljic je napisao/la:
05 avg 2022, 14:44
05 avg 2022, 10:59
Miljacka je napisao/la:
05 avg 2022, 10:57

Kad kaže tuzlak I really felt that :rol: :rol:
Lik koji piše "asvalt" nekome kaže da je papak :urnebes:

@Tristan10 Nisu tema oni koji ne dolaze autom, nego oni koji dolaze. :lol:
Ja ne moram nikome dokazivati koliko volim svoju zemlju, sam ostanak u ovoj zemlji u nekoj prošlosti je bio podvig :kafa:
Zavisi koi ti tuzlak to kaže.. Podrinjski uvozni slažem se,ali ja am gradžanin pravi tuzlak,sa opamkom se nisam susreo dok podrinjci nisu okupirali tuzlu. Sad imaju tu plačenićku prćiju city, daga navlače jedan drugom za sendvič. Ali nema veze,kapitalizam i privatizqcija moraju pobijediti na kraju i to nema veze sa šengenom
Ljubis nam kity Podrinjsku. Cisto da osjetis miris Podrinja.
:rol:
NEMA NAZAD

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 05 avg 2022, 14:55

:urnebes:

To brate. Kompleksas obicni.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 05 avg 2022, 15:14

Propao pokušaj dolaska svih desetak navijača Gorkog u Gradačac. Jedva su nekako skupili u kombi da uštede na gorivu, ali dotuklo ih je što moraju platiti kartu 10 KM. Toliko već nisu mogli skupiti.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 avg 2022, 15:24

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
05 avg 2022, 15:14
Propao pokušaj dolaska svih desetak navijača Gorkog u Gradačac. Jedva su nekako skupili u kombi da uštede na gorivu, ali dotuklo ih je što moraju platiti kartu 10 KM. Toliko već nisu mogli skupiti.
Idi seljak radi sta korisno, Kuko vas istjero iz Banovica :tralala: :rol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

ultras94mostar
Kontakt:

Post Postao/la ultras94mostar » 05 avg 2022, 15:25

Antikloc je napisao/la:
05 avg 2022, 12:01
svrakino1921 je napisao/la:
05 avg 2022, 10:55
Junak Zrinjskog poručio: Gol i pobjedu posvećujem cijeloj Bosni i Hercegovini

Hvala ljudino
I sve najbolje u zivotu i karijeri

:bih:
Ne vjeruj latinima,ni kad darove donese. :mrgreen:
Ovaj sto se pravi fin je garant najgori ujkan !! :mrgreen:
Tako nama isto kazu za vas poturčad, koja slucajnost jbte :rol: :rol:

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 05 avg 2022, 15:30

fukara87 je napisao/la:
05 avg 2022, 15:24
Ponosnipodrinjac je napisao/la:
05 avg 2022, 15:14
Idi seljak radi sta korisno, Kuko vas istjero iz Banovica :tralala: :rol:
Neka nemoj se ti brinuti sta ja radim. Bolje tinsta radi, snađi se za ovog cenera i podrži voljeni klub.
Eh sad ja ne znam koliko se Kuko pita o bilo čemu u Banovićima, niti želim da znam. Ne bavim se politikom.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Orjuna, rishovski, VivaLaLiberta i 30 gostiju.