FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
22%
2. Borbu za Evropu
78
50%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
11%

Ukupno glasova: 157

SudoHusika
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SudoHusika » 05 avg 2022, 11:16

Treba mater **** i savezu i areni i sindikatu. Ovdje nema druge opcije, ili bojkotovati utakmicu zajedno sa Veležom. Treba neko da crkne na onom kamenjaru dole **** im tv prava majku majčinu.
Željezničar za život cijeli!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 05 avg 2022, 11:20

SudoHusika je napisao/la:
05 avg 2022, 11:16
Treba mater **** i savezu i areni i sindikatu. Ovdje nema druge opcije, ili bojkotovati utakmicu zajedno sa Veležom. Treba neko da crkne na onom kamenjaru dole **** im tv prava majku majčinu.
Al sto je najtuznije prenos na moja tv
moSa ljoŽe

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 avg 2022, 11:21

Oni su i izabrali ovaj stadion yebo ih on. Znali su da nema nista od uslova.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 05 avg 2022, 11:23

lijevapolutka je napisao/la:
05 avg 2022, 11:20
Al sto je najtuznije prenos na moja tv
Ma svakako sve naše utakmice su na MyTV osim kada igramo sa četaljima ili eventualno derbi. Sad kada krene frtutma sa svim ligama, biće tu termina i ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom. Ludnica.

@ljoze ma vjerovatno zbog blizine, jbg neće domaće igrati u Zenici.
Željezničar za život cijeli!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 05 avg 2022, 11:29

Biće gusto, biće 0:2!
mosa lošmi stićko tit-ula!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 05 avg 2022, 11:30

@ljoZee nije problem što su oni izabrali nego što im je savez dopustio. Igraš na stadionu koji nema uslova. Pa i kobiljoglavci su mogli na Otoci igrati. Znaci možeš u Zenicu,Široki,Tuzlu,Mostar,Sarajevo, Banjaluku,Doboj i izaberi ili što kažeš zamjeni domacinstvo
moSa ljoŽe

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 05 avg 2022, 11:30

Ma mogli su domaće igrat i na Grbavici vala. Kad mogu Europu, ne vidim što ne bi mogli i ligu... ovo ce danas bit cirkus, samo da nekom nesto ne bude
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 05 avg 2022, 11:42

perodeformero je napisao/la:
04 avg 2022, 23:36
Ni svjestan nisi da nam je ovo ko kec na desetku, lik ce nas izvući iz govana u kojima smo duzi vremenski period i klub će konacno prodisat
Hoce dok se ubrzo novi dug ne nabije i sta onda?! Kao odgovarat ce neko? Dugovi su rezultat upravljanja, nisu nastali tek tako, a kako su nastali stari nastat ce i novi, jer u sustini ti nista ne mijenjas
Upravo tako. Naš narod ograniceno razmišlja, to jest ne razmišlja nikako. Dzaba to duducima pisati.

Prodati zemlju je najmanji problem, al ko će raspolagati tim novcem je puno bitnije. I na koji način. Ime i prezime u klubu osobe koja ima takvu reference da prodaš imovinu i da radiš s parama šta želiš? Ko? Lagano pitanje...Al bez odgovora.

Zato se supljira strateški partner koji kaze ja ću to kupiti a mene boli briga šta ce te s parama. Sutra nisam odgovoran. Ja pravim hotel! **** mi se za klub.

To nije ispravan put i to je još jedno stranacko uhljebljenje.. trošenje para koje bi se potrosile i da se Amir proda.

Dodje sjednica malo lazes navijače, odnose, ero drugih a rezultat njihovog rada već 5 godina je 0.

Zeljinodijete1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljinodijete1921 » 05 avg 2022, 12:00

DANAS IGRA ŽELJEZNIČAR!!!

HAJDEEE ŽELJO!!
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 05 avg 2022, 12:06

Pu familiju natakarim Savezu po istilahu.
Jbla vam Gabela tetku!!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 05 avg 2022, 12:37

Hajde danas da i drugi mostarski klub uzmemo!!
Naprijed Željo ljubavi moja!!!

CiroDiMarcio
Kontakt:

Post Postao/la CiroDiMarcio » 05 avg 2022, 12:56

Ocekujem oglasavanje sindikata fudbalera. Nek Bogicevic malo pogura tu pricu o nehumanim uslovima za igru. Ovo nece stati dok se nekome nesto ne desi.
UEFA i FIFA su digle ruke od ove nase smijurije i to je sasvim jasno jer je nas fudbal i savez direktno vezan za politiku ali niko prstom ne mrda.
Nije stvar hocemo li dobiti ili necemo, bitno je da se uvede sistem gdje ce sport biti zasticen, a samim tim ce i ti uposlenici i klubovi imati ogromnu dobit. Znamo svi da sr radi na unistavanju fudbala u nasoj drzavi, ali ova utakmica na stadionu bez reflektora u sred ljeta iako je jasno savez naznacio da se mora osigurati stadion sa reflektorima u PLBiH, ovo sve je direktan udar na zdravlje igraca a samim tim i kvalitet fudbala.

Da ne pricamo o stetnim sponzorskim ugovorima saveza koji bukvalno unistavaju svaki klub, i to je samo nastavak unistenja klubova poslije korone. Nadam se da ce SIPA imati posla kad dodju ljudi koji ce napraviti promjene.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 avg 2022, 12:57

Samo bez Begana jer će ga sunce opalit ionako je cvaka dobice crveni.Ove će Lutvica napalit a Santos će ih razvalit.Nek bude ko i u Mostaru.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 05 avg 2022, 13:15

Velezu i Amaru gori danas.Bice pod velikim pritiskom. Ja bi njih dole napao svim silama. Hem ne igraju na svom terenu,hem je ovo jedno od tezih gostovanja,nemas sta puno izgubiti.
Jos ako je tacno da ima neka frka sa Zvonicem,gotovo uvijek to bude problem.
Mi smo bar svjedoci da kad smo god bili u situaciji kao Velez da smo kiksali.
Ali kako je kod nas nemoguce uvijek vrlo izgledno,ne bi me nista cudilo da glat zijanimo.
Mi smo zaista posebni.
Ali bez o zira na sve to u vezi nas.
Siguran sam da je Velez pod pritiskom i da vrlo lako mozemo do sva 3 boda.

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 05 avg 2022, 13:26

Možda bi trebao Haračić početi,ipak se on proslavio na ovom travnjaku :hmmmmm:
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 05 avg 2022, 13:43

Šta očekivati danas u Gabeli? Da li će fizika ili psiha donijeti prevagu? Mišljenja sam da mi sa manjim imperativom ulazimo u utakmicu, obzirom na ukupno stanje u klubu, dok Veležu"gori" obzirom na loš start sezone u Europi i nikakvu igru uopšte. Amar "visi" i velika je vjerovatnoća da bi mu poraz možda donio i zavšetak epizode u Veležu. Sa druge strane ne sumnjam u trku, angažovenje i požrtvovanost naših momaka, a za šta će to danas biti dovoljno vidjećemo. Ne očekujem neke posebne izmjene u sastavu, a slažem se da bi bar u Gabeli Haračić trebao imati prednost nad Dženisom.
Obzirom na uslove i temperaturu dole, neka im svima bude Bog na pomoći...

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 05 avg 2022, 13:49

BarbareZeljin je napisao/la:
05 avg 2022, 13:15
Velezu i Amaru gori danas.Bice pod velikim pritiskom. Ja bi njih dole napao svim silama. Hem ne igraju na svom terenu,hem je ovo jedno od tezih gostovanja,nemas sta puno izgubiti.
Ali kako je kod nas nemoguce uvijek vrlo izgledno,ne bi me nista cudilo da glat zijanimo.
Mi smo zaista posebni.
na sta spade nekad najjaci forumas :rol: bila je veca euforija kad si ti presao na ovaj forum nego one noci kad smo dobili strateskog partnera Diglisica (dugo nam je isti trajao) Delinjo i ekipa su bili pred svrsavanjem a gledaj sad postova :oops: mozemo izgubiti a mozemo i pobjediti :urnebes: :urnebes: jos da si napisao da je lopta okrugla i to je to

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 avg 2022, 13:58

VeteranSA je napisao/la:
05 avg 2022, 13:43
Šta očekivati danas u Gabeli? Da li će fizika ili psiha donijeti prevagu? Mišljenja sam da mi sa manjim imperativom ulazimo u utakmicu, obzirom na ukupno stanje u klubu, dok Veležu"gori" obzirom na loš start sezone u Europi i nikakvu igru uopšte. Amar "visi" i velika je vjerovatnoća da bi mu poraz možda donio i zavšetak epizode u Veležu. Sa druge strane ne sumnjam u trku, angažovenje i požrtvovanost naših momaka, a za šta će to danas biti dovoljno vidjećemo. Ne očekujem neke posebne izmjene u sastavu, a slažem se da bi bar u Gabeli Haračić trebao imati prednost nad Dženisom.
Ovaj portal napisa da im ne igraju Halilovic ni Radovac. Ako je to tacno dobro su oslabljeni, ali poznavajuci nas isti klinac.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 05 avg 2022, 14:06

LjoZee je napisao/la:
05 avg 2022, 13:58
VeteranSA je napisao/la:
05 avg 2022, 13:43
Ovaj portal napisa da im ne igraju Halilovic ni Radovac. Ako je to tacno dobro su oslabljeni, ali poznavajuci nas isti klinac.
Čitao sam u njih na pdfu da im je Cosic povrijedio koljeno u prijateljskoj, Ovcina je vec od ranije van stroja.. to su im najbitniji igraci
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 05 avg 2022, 14:09

KANA je napisao/la:
05 avg 2022, 13:49
BarbareZeljin je napisao/la:
05 avg 2022, 13:15
Mi smo zaista posebni.
na sta spade nekad najjaci forumas :rol: bila je veca euforija kad si ti presao na ovaj forum nego one noci kad smo dobili strateskog partnera Diglisica (dugo nam je isti trajao) Delinjo i ekipa su bili pred svrsavanjem a gledaj sad postova :oops: mozemo izgubiti a mozemo i pobjediti :urnebes: :urnebes: jos da si napisao da je lopta okrugla i to je to
Barba ko Amar, pojelo ga vrijeme :rol:

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.