Upravu je ovaj KANA. Pogodi Amoaha,sad i u vezi mene nije nista fulio. Pogodi i za Diglisica sve cu ti halalit.Dejan1921 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 14:09Barba ko Amar, pojelo ga vrijemeKANA je napisao/la: ↑05 avg 2022, 13:49na sta spade nekad najjaci forumasBarbareZeljin je napisao/la: ↑05 avg 2022, 13:15Velezu i Amaru gori danas.Bice pod velikim pritiskom. Ja bi njih dole napao svim silama. Hem ne igraju na svom terenu,hem je ovo jedno od tezih gostovanja,nemas sta puno izgubiti.
Jos ako je tacno da ima neka frka sa Zvonicem,gotovo uvijek to bude problem.
Mi smo bar svjedoci da kad smo god bili u situaciji kao Velez da smo kiksali.
Ali kako je kod nas nemoguce uvijek vrlo izgledno,ne bi me nista cudilo da glat zijanimo.
Mi smo zaista posebni.
Ali bez o zira na sve to u vezi nas.
Siguran sam da je Velez pod pritiskom i da vrlo lako mozemo do sva 3 boda.bila je veca euforija kad si ti presao na ovaj forum nego one noci kad smo dobili strateskog partnera Diglisica (dugo nam je isti trajao) Delinjo i ekipa su bili pred svrsavanjem a gledaj sad postova
mozemo izgubiti a mozemo i pobjediti
![]()
jos da si napisao da je lopta okrugla i to je to
![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
hahaha e bas tako brate ,ispadose dva ublehasa mrtvaDejan1921 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 14:09Barba ko Amar, pojelo ga vrijemeKANA je napisao/la: ↑05 avg 2022, 13:49na sta spade nekad najjaci forumasBarbareZeljin je napisao/la: ↑05 avg 2022, 13:15Velezu i Amaru gori danas.Bice pod velikim pritiskom. Ja bi njih dole napao svim silama. Hem ne igraju na svom terenu,hem je ovo jedno od tezih gostovanja,nemas sta puno izgubiti.
Jos ako je tacno da ima neka frka sa Zvonicem,gotovo uvijek to bude problem.
Mi smo bar svjedoci da kad smo god bili u situaciji kao Velez da smo kiksali.
Ali kako je kod nas nemoguce uvijek vrlo izgledno,ne bi me nista cudilo da glat zijanimo.
Mi smo zaista posebni.
Ali bez o zira na sve to u vezi nas.
Siguran sam da je Velez pod pritiskom i da vrlo lako mozemo do sva 3 boda.bila je veca euforija kad si ti presao na ovaj forum nego one noci kad smo dobili strateskog partnera Diglisica (dugo nam je isti trajao) Delinjo i ekipa su bili pred svrsavanjem a gledaj sad postova
![]()
![]()

Zadnja mu je informacija da od njega nema ništa kako sam vidjeo. Ne znam da li je to za halalaBarbareZeljin je napisao/la: ↑05 avg 2022, 14:19Upravu je ovaj KANA. Pogodi Amoaha,sad i u vezi mene nije nista fulio. Pogodi i za Diglisica sve cu ti halalit.Dejan1921 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 14:09Barba ko Amar, pojelo ga vrijemeKANA je napisao/la: ↑05 avg 2022, 13:49
na sta spade nekad najjaci forumasbila je veca euforija kad si ti presao na ovaj forum nego one noci kad smo dobili strateskog partnera Diglisica (dugo nam je isti trajao) Delinjo i ekipa su bili pred svrsavanjem a gledaj sad postova
![]()
![]()

brate 100% sto bi ti rekao okrecemo se drugim opcijamaDejan1921 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 14:56Zadnja mu je informacija da od njega nema ništa kako sam vidjeo. Ne znam da li je to za halalaBarbareZeljin je napisao/la: ↑05 avg 2022, 14:19Upravu je ovaj KANA. Pogodi Amoaha,sad i u vezi mene nije nista fulio. Pogodi i za Diglisica sve cu ti halalit.![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ovo danas vidjet fudbala neće.. ko bude s(p)retniji i može do 3.boda..
Valjda nafaka ovaj put bude na našoj strani.
Valjda nafaka ovaj put bude na našoj strani.
-
- Kontakt:
Počinje Haračić danas insajderskajointunija je napisao/la: ↑05 avg 2022, 13:26Možda bi trebao Haračić početi,ipak se on proslavio na ovom travnjaku![]()
-
- Kontakt:
Ne znam koje su nam to opcije,osim SDA i njihove gradjevinske mafije. Koji su zapikirali nasu imovinu i vrse pritisak i preko porezne a i pune glavu Eldinu da odustane i da ga cekaju samo problemi.KANA je napisao/la: ↑05 avg 2022, 15:00brate 100% sto bi ti rekao okrecemo se drugim opcijamaDejan1921 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 14:56Zadnja mu je informacija da od njega nema ništa kako sam vidjeo. Ne znam da li je to za halalaBarbareZeljin je napisao/la: ↑05 avg 2022, 14:19
Upravu je ovaj KANA. Pogodi Amoaha,sad i u vezi mene nije nista fulio. Pogodi i za Diglisica sve cu ti halalit.![]()
Zeljin najveci problem i omca oko vrata je imovina kluba. Koju su lesinari zapikirali.
Zbog tog smo trebali drugim putem, a mi krenuli naopako. Stabilizacija kluba, izgradnja OP ispočetka, i fokus na ekipu. Kada vratiš dugove, kreneš proizvoditi igrače, i igrati Europske utakmice, onda si finansijski stabilan. Tek tada tražiš partnera za projekte vezane za imovinu. A ne naopačke...BarbareZeljin je napisao/la: ↑05 avg 2022, 15:35Ne znam koje su nam to opcije,osim SDA i njihove gradjevinske mafije. Koji su zapikirali nasu imovinu i vrse pritisak i preko porezne a i pune glavu Eldinu da odustane i da ga cekaju samo problemi.
Zeljin najveci problem i omca oko vrata je imovina kluba. Koju su lesinari zapikirali.
**** je sad jer nam gori moramo nesto naci do novembraVeteranSA je napisao/la: ↑05 avg 2022, 15:42Zbog tog smo trebali drugim putem, a mi krenuli naopako. Stabilizacija kluba, izgradnja OP ispočetka, i fokus na ekipu. Kada vratiš dugove, kreneš proizvoditi igrače, i igrati Europske utakmice, onda si finansijski stabilan. Tek tada tražiš partnera za projekte vezane za imovinu. A ne naopačke...BarbareZeljin je napisao/la: ↑05 avg 2022, 15:35Ne znam koje su nam to opcije,osim SDA i njihove gradjevinske mafije. Koji su zapikirali nasu imovinu i vrse pritisak i preko porezne a i pune glavu Eldinu da odustane i da ga cekaju samo problemi.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kakav Novembar pleme vam **** nesposobno, gdje je amerikanac?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- LegendaIvica
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kapa do poda za 1921.ba!!!
Amawe se.em ti se u žvalje, kamataru!
Amawe se.em ti se u žvalje, kamataru!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Muftić, Galić, Kosorić, Cocalić, Malić, Hodžić, Mekić, Štilić, Gasal, Santos, Haračić
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kao da nas je čitao Edis.... Trenutno najbolji sastav

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!