Premijer liga BiH - aktuelno

Vanja8
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Vanja8 » 05 avg 2022, 15:32

SudoHusika je napisao/la:
05 avg 2022, 12:04
Najgore ti je smijati se tuđoj nesreći dok ti je sopstvena avlija u go.vn.ima.

Elem, mi smo sa Amoahom i njegovom agencijom pregovarali puna 2 mjeseca. Svega je tu bilo, od papira iz Rudara, amaterskog ugovora, predugovora sa Accra Lionsima, boravišne i radne dozvole itd. Vrlo rijetki su znali da se uopšte priča sa njim jer je kompletna sportska javnost u BiH znala tj tvrdila da je on novi igrač ove ekipe iz Gane. Kada se vijest pročula u BiH, njegove zastupnike je kontaktirao i Šulenta i Hadžić. Predstavnici fks su čak i nudili pozamašnu naknadu agenciji za potpis Amoaha. Jasno je ovdje svima da se trenutno ekipe ne mogu nadjačavati sa finansijskim ponudama pitara što vidimo iz priloženog i iz izjave Jakirovića. Međutim, jedini razlog zbog kojeg je Amoah došao u Želju, vjerovali vi ili ne, je data riječ od strane agencije. Ljudi su sve ispregovarali i dali obećanje Želji i tako se priča i završila. U određenoj mjeri je kumovalo i to što Amoah ima gotovo zagarantovanu poziciju u prvih 11 Želje što se ne može tvrditi za ostale ekipe koje imaju po 2 ili čak 3 rješenja na njegovim pozicijama.
Fakat ti ovo napisano ima par nelogicnosti...Ako su samo rijetki znali da pregovarate ,otkud saznadose Sulenta i Hadzic.I ako ljudi imaju po 2-3 igraca na toj poziciji,koja je logika dovoditi jos jednog? :crazy:

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 05 avg 2022, 15:35

Vanja8 je napisao/la:
05 avg 2022, 15:32

Elem, mi smo sa Amoahom i njegovom agencijom pregovarali puna 2 mjeseca. Svega je tu bilo, od papira iz Rudara, amaterskog ugovora, predugovora sa Accra Lionsima, boravišne i radne dozvole itd. Vrlo rijetki su znali da se uopšte priča sa njim jer je kompletna sportska javnost u BiH znala tj tvrdila da je on novi igrač ove ekipe iz Gane. Kada se vijest pročula u BiH, njegove zastupnike je kontaktirao i Šulenta i Hadžić. Predstavnici fks su čak i nudili pozamašnu naknadu agenciji za potpis Amoaha. Jasno je ovdje svima da se trenutno ekipe ne mogu nadjačavati sa finansijskim ponudama pitara što vidimo iz priloženog i iz izjave Jakirovića. Međutim, jedini razlog zbog kojeg je Amoah došao u Želju, vjerovali vi ili ne, je data riječ od strane agencije. Ljudi su sve ispregovarali i dali obećanje Želji i tako se priča i završila. U određenoj mjeri je kumovalo i to što Amoah ima gotovo zagarantovanu poziciju u prvih 11 Želje što se ne može tvrditi za ostale ekipe koje imaju po 2 ili čak 3 rješenja na njegovim pozicijama.
Fakat ti ovo napisano ima par nelogicnosti...Ako su samo rijetki znali da pregovarate ,otkud saznadose Sulenta i Hadzic.I ako ljudi imaju po 3-4 igraca na toj poziciji,koja je logika dovoditi jos jednog? :crazy:
1.Pa portali su počeli objavljivati prije nego što je potpisao ugovor. Procurilo, ****, Bosna...
2. Zato sam i napisao da je to jedan od razloga zašto Željo a ne drugi.
Željezničar za život cijeli!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 avg 2022, 15:39

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
05 avg 2022, 15:30
fukara87 je napisao/la:
05 avg 2022, 15:24
05 avg 2022, 15:14
Propao pokušaj dolaska svih desetak navijača Gorkog u Gradačac. Jedva su nekako skupili u kombi da uštede na gorivu, ali dotuklo ih je što moraju platiti kartu 10 KM. Toliko već nisu mogli skupiti.
Idi seljak radi sta korisno, Kuko vas istjero iz Banovica :tralala: :rol:
Neka nemoj se ti brinuti sta ja radim. Bolje tinsta radi, snađi se za ovog cenera i podrži voljeni klub.
Eh sad ja ne znam koliko se Kuko pita o bilo čemu u Banovićima, niti želim da znam. Ne bavim se politikom.
Ne sikiraj se ti za mene, cener nije puno za mene i uostalom u Gradaccu sam vise nego ti sigurno, tako da mogu i tebi dat za ulaz ako hoces debilcino pa da gledas jer ste navikli besplatno a ja cu sa Vidare na stadion da gledam tekmu, znam tamo ljude sto nikad neces znati i ljudi nas maks gotive
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 avg 2022, 15:43

[quote=SudoHusika post_id=8919780 time=1659706546 user_id=47982
Vanja8 je napisao/la:

Fakat ti ovo napisano ima par nelogicnosti...Ako su samo rijetki znali da pregovarate ,otkud saznadose Sulenta i Hadzic.I ako ljudi imaju po 3-4 igraca na toj poziciji,koja je logika dovoditi jos jednog? :crazy:
1.Pa portali su počeli objavljivati prije nego što je potpisao ugovor. Procurilo, ****, Bosna...
[/quote]

I po tvom,Zrinjski i Sarajevo imaju i vise nego dovoljno igraca na toj poziciji,ali im je zelja bila da vas kao zayebu ?

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 05 avg 2022, 16:02

fukara87 je napisao/la:
05 avg 2022, 15:39
fukara87 je napisao/la:

Neka nemoj se ti brinuti sta ja radim. Bolje tinsta radi, snađi se za ovog cenera i podrži voljeni klub.
Eh sad ja ne znam koliko se Kuko pita o bilo čemu u Banovićima, niti želim da znam. Ne bavim se politikom.
Ne sikiraj se ti za mene, cener nije puno za mene i uostalom u Gradaccu sam vise nego ti sigurno, tako da mogu i tebi dat za ulaz ako hoces debilcino pa da gledas jer ste navikli besplatno a ja cu sa Vidare na stadion da gledam tekmu, znam tamo ljude sto nikad neces znati i ljudi nas maks gotive
Ma kako da ne, vi ste inace poznati po tome da ste omiljeni gdje god dođete širom lijepe naše domovine BiH.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 05 avg 2022, 16:22

Vanja8 je napisao/la:
05 avg 2022, 15:43
[quote=SudoHusika post_id=8919780 time=1659706546 user_id=47982
Vanja8 je napisao/la:

I po tvom,Zrinjski i Sarajevo imaju i vise nego dovoljno igraca na toj poziciji,ali im je zelja bila da vas kao zayebu ?
[/quote]

Ostalo mi je samo još da ti nacrtam. :thumbup:
Željezničar za život cijeli!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 avg 2022, 16:49

. FK Velež Mostar: Bogdanović, Zeljković, Ikić, Hasanović, Pavić, Pršeš, Anđušić, Dejanović, Bajrić, Haskić, Sijamija.

FK Željezničar: Muftić, Galić, Kosorić, Cocalić, Malić, Hodžić, Mekić, Štilić, Gasal, Santos, Haračić.
Realno na papiru Zeljeznicar bolje izgleda,Velez bez Radovca i Halilovica u rosteru po meni veliki hendikep,formacija koliko vidim sa tri stopera.Ofanzivno mi Velež slabo djeluje dosta cak i na papiru a i u praksi do sada su pokazali da teško daju golove.Po nacinu igre do sad i po tome kako treneri postave to rekao bih da je mozda nerjeseno najblize ali ovako po sastavima gosti mi djeluju bolje pa cemo vidjet sta tekma donosi,hocel se to nesto okrenut.Volio bih da grijesim :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 avg 2022, 16:51

Je li Amoah u prvoj? :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 avg 2022, 16:53

Nije druga je smjena.

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 05 avg 2022, 17:03

fukara87 je napisao/la:
05 avg 2022, 15:39
fukara87 je napisao/la:

stiPu ga kolega radi u HEEZ-u, a upeklo ovih dana pa mu sunce udarilo u glavu mada vidi se da mu je sunce na bausteli odavno sprzilo i to malo mozga sto ima. A uostalom vidis da ga vecina kulira nema potrebe ulazati u raspravu sa maloumnikom.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 avg 2022, 17:03

. Kao što se vidi, Amar Osim je napravio jedno iznenađenje i u napadu Veleža od prve minute će igrati mladi Dževad Sijamija.
Prave od ovoga vijest i senzaciju koju drze na naslovnici a bukvalno morao staviti momka jel sem Drine na klupi i treceg golmana nema vise zasticenog godista.

Inace prvi put da vidim u PL da neka ekipa ima 3 golmana u rosteru za tekmu a danas je to Velež uradio(Bogdanovic,Jovicic,Nanic) i to je uradjeno jel nisu mogli naci 4 omladinca u roster nego su dodali jos jednog golmana na klupu da pokrije to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 05 avg 2022, 17:09

miky_hz je napisao/la:
05 avg 2022, 17:03
. Kao što se vidi, Amar Osim je napravio jedno iznenađenje i u napadu Veleža od prve minute će igrati mladi Dževad Sijamija.
Prave od ovoga vijest i senzaciju koju drze na naslovnici a bukvalno morao staviti momka jel sem Drine na klupi i treceg golmana nema vise zasticenog godista.

Inace prvi put da vidim u PL da neka ekipa ima 3 golmana u rosteru za tekmu a danas je to Velež uradio(Bogdanovic,Jovicic,Nanic) i to je uradjeno jel nisu mogli naci 4 omladinca u roster nego su dodali jos jednog golmana na klupu da pokrije to.
od kakvih je gov.ana Dudić pitu napravio, nevjerovatno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 05 avg 2022, 17:09

miky_hz je napisao/la:
05 avg 2022, 16:49
. FK Velež Mostar: Bogdanović, Zeljković, Ikić, Hasanović, Pavić, Pršeš, Anđušić, Dejanović, Bajrić, Haskić, Sijamija.

FK Željezničar: Muftić, Galić, Kosorić, Cocalić, Malić, Hodžić, Mekić, Štilić, Gasal, Santos, Haračić.
Realno na papiru Zeljeznicar bolje izgleda,Velez bez Radovca i Halilovica u rosteru po meni veliki hendikep,formacija koliko vidim sa tri stopera.Ofanzivno mi Velež slabo djeluje dosta cak i na papiru a i u praksi do sada su pokazali da teško daju golove.Po nacinu igre do sad i po tome kako treneri postave to rekao bih da je mozda nerjeseno najblize ali ovako po sastavima gosti mi djeluju bolje pa cemo vidjet sta tekma donosi,hocel se to nesto okrenut.Volio bih da grijesim :mrgreen:
Realno,ne znas ko je gori. Kod zeljeznicara Patuljak na golu i tri starca u polju. Strasno,pa da je 1955-a ! :mrgreen: :urnebes:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 05 avg 2022, 17:15

slika

Ovo su gostujuci dresovi

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 05 avg 2022, 17:17

svrakino1921 je napisao/la:
05 avg 2022, 17:15
slika

Ovo su gostujuci dresovi
Pa šta?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 05 avg 2022, 17:19

Ja, i?
- FKS -

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 05 avg 2022, 17:20

Miljacka je napisao/la:
05 avg 2022, 17:17
slika

Ovo su gostujuci dresovi
Pa šta?
U novembru gosp.Digklišić ulazi u klub

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 05 avg 2022, 17:27

slika

Ovo su gostujuci dresovi
A sto drhte ruke ovom sto je sliko
garant osim uletio u svlačionicu i tražio svoje pare koje je posudio i zaprijetio tužbom
Odin, I await thee
Your true son am I

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 05 avg 2022, 17:29

05 avg 2022, 17:20
Miljacka je napisao/la:
05 avg 2022, 17:17
slika

Ovo su gostujuci dresovi
Pa šta?
U novembru gosp.Digklišić ulazi u klub
I ja letim na Mjesec u novembru
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 05 avg 2022, 17:31

Sretno Velez. :kafa:
- FKS -

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87 i 14 gostiju.