ma niđe veze
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nikada proći ovaj petak 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma proći će brzo ne sekiraj se, nešto više od 24h je ostalo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma od onog Krneta debelog miralema saricaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 avg 2022, 18:24Vjeruj brate ja pojma nemam ciji je koji profil.Samo sam prenio sta sam vidio i pitao zna li neko nesto vise.Zato sam i napisao da se nadam da nije istinaIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑05 avg 2022, 18:01Ako su nam Husarini lazni profili relevantni izvori informacija...
- Objektivac1946
- Kontakt:
Baš, gledam čitav dan šal i kapu brojim minute

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- napoleon72
- Kontakt:
Kakav bolan sal i kapa na 36 stepeni

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Kakve smo sreće bit će grmljavina praćena pljuskom počevši od 20:30napoleon72 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 19:26Kakav bolan sal i kapa na 36 stepeni![]()

- Objektivac1946
- Kontakt:
Ma joooj od rahmetli dede šal i kapa, vazda ih nosio na utakmice pa moram tradiciju nastavitinapoleon72 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 19:26Kakav bolan sal i kapa na 36 stepeni![]()

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Ja jedva cekam derbi. Mislim da cemo ih rasuti ko nikad prije. Prognoziram 4+ razlike. Samo da sablja ostane na klupi.
- napoleon72
- Kontakt:
Objektivac1946 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 19:55Ma joooj od rahmetli dede šal i kapa, vazda ih nosio na utakmice pa moram tradiciju nastaviti![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Nemoj života ti, kad god smo ih sahranili i stavili im katanac u braku, ispalo je naopako.Čak kad smo bili Bayern za ovu ligu u jesen 2020, Kovacevic nas je spasio poraza od njih, odbranivši zicer Lendricu u 90 +.
Svaki derbi ti je ko mali kup finale. tu ne gleda se tabela, forma, igraci i tako dalje. ovde uvijek moze svako svakog dobiti. ali sad hvala Bogu imamo trenera koji zna sta znaci derbi za Sarajevo.
Prvenstvo je tek počelo, samo lagano.
Sto rece neko za Ikica, mogli su ga prije 2 mjeseca dzaba dovest a i tek bi mogao ici u januaru, ako se ne varam jednom godisnje moze transfer..
Ali eto da bacim suplju i sto se toga tice, ono sto je on pokazao do sada i kakvi su nasi ciljevi ove i sljedece sezone i potencijalno sta bi mogli u evropi, bez 1,5m € ja ga ne bih pustao.
Ali eto da bacim suplju i sto se toga tice, ono sto je on pokazao do sada i kakvi su nasi ciljevi ove i sljedece sezone i potencijalno sta bi mogli u evropi, bez 1,5m € ja ga ne bih pustao.
Sve mi znamo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Šta sam rekaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2022, 17:58Ma dobro to, nego reko da ga nisi upratio od ranije.. zato pitam.Pantelija je napisao/la: ↑27 jul 2022, 17:37kako cu misliti kad su djeca odigrala jedno koloGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2022, 17:35
A ovaj mali sto je bio kapiten u Tekstilcu cini mi se, sta o njemu mislis??
nakon 4-5 kola moze se dati neko misljenje o tome mada i to je rano jer treba vremena da se uklope u sistem... al ovo gore sto je napisano je smijurija teska... momku zelim sve najbolje u borcu
Ma ovaj je bezveze mali Stjepanovic, iako sam ocekivao vise od njega.
Spominje se dolazak nekog mladog spica, 18-19 god, zna li ko nesto vise o tome ?

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa vrijeme je i da ofanzivne igrace pocnemo naplacivati. Sad ova mlada postava ima potencijal da nam donese nevidjene pare. Ikic, Dal, pa i Nardin ako udje u formu i malo se pokaze. Tu bi izlazak u Evropu cuda cinio...cookiech je napisao/la: ↑05 avg 2022, 21:04Sto rece neko za Ikica, mogli su ga prije 2 mjeseca dzaba dovest a i tek bi mogao ici u januaru, ako se ne varam jednom godisnje moze transfer..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pusti sad pare, daj da odradimo ovu ligu kako trebaspezial je napisao/la: ↑05 avg 2022, 21:28Pa vrijeme je i da ofanzivne igrace pocnemo naplacivati. Sad ova mlada postava ima potencijal da nam donese nevidjene pare. Ikic, Dal, pa i Nardin ako udje u formu i malo se pokaze. Tu bi izlazak u Evropu cuda cinio...cookiech je napisao/la: ↑05 avg 2022, 21:04Sto rece neko za Ikica, mogli su ga prije 2 mjeseca dzaba dovest a i tek bi mogao ici u januaru, ako se ne varam jednom godisnje moze transfer..

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Premoćno

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kanarinac, nedimmmm1337 i 36 gostiju.