Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mali plavi opsajderi!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Samo mi nije jasno sta navijaci zeljeznicara misle. Tipa, otjeraju Sablju, i proigraju. Odjednom se pojavi bolji bekovi, krila, spic...ovi igraci od 35+ godina pocnu igrati ko da im je 25 itd.
Realno, nisu realni. Mulalic mozda cak izvlaci i blizu maksimuma od toga sto ima.
Meni je svejedno, ali oni ko da se nadaju carobnom stapicu koji ce, eto odjednom rijesiti sve.
Realno, nisu realni. Mulalic mozda cak izvlaci i blizu maksimuma od toga sto ima.
Meni je svejedno, ali oni ko da se nadaju carobnom stapicu koji ce, eto odjednom rijesiti sve.
- FKS -
Realnost je ako se Diklizić uhvati noge i izradi ovo što su pregovarali i napisali na maramicu na kafi, veoma brzo im slijedi stečaj ili bilo kakva rasprodaja imovine da se spasi što se spasiti da.Hajdeee je napisao/la: ↑05 avg 2022, 20:54Samo mi nije jasno sta navijaci zeljeznicara misle. Tipa, otjeraju Sablju, i proigraju. Odjednom se pojavi bolji bekovi, krila, spic...ovi igraci od 35+ godina pocnu igrati ko da im je 25 itd.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Niti su tjeraci sablje ponekad realni, a nisi ni tiHajdeee je napisao/la: ↑05 avg 2022, 20:54Samo mi nije jasno sta navijaci zeljeznicara misle. Tipa, otjeraju Sablju, i proigraju. Odjednom se pojavi bolji bekovi, krila, spic...ovi igraci od 35+ godina pocnu igrati ko da im je 25 itd.

Nije Željo neka sila, ovo je najlošija ekipa u zadnjih 20 godina puna veterana i kloceva, ali nije ni Mulalić neki trener, naprotiv rezultati sve govore

To, koliko se ja sjećam, nije tačnomosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 20:37Jer ste je tad kopirali od HZBalorda je napisao/la: ↑05 avg 2022, 20:34Bogme momak, svaka čast.VictoriasFikret je napisao/la: ↑05 avg 2022, 20:25
Ta pjesma je prvi put pjevana nekad davno na utakmici Jedinstvo Bihać - Velež i glasila je: "Ale Besim Šabić je, ale prava debilčina, ale uši klempave, ale glava velika."

Prije da je obrnuto, zbog nekih jako bliskih kontakata tada. Neka me ispravi neko ako griješim, prošlo je puno vremena, 16-17 godina.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Pa Osima svako mrzi, bukvalno svako

Ipak, mišljenja sam da je ovo pogrešan potez RA, nisu ovo trebali raditi, čovjek je ipak trener Veleža.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
To me i cudi, jer ne pjevas svom treneru onakve stvari na utakmici

Ma napušena stoka garant

Jao tek sad sam vidio da sam odgovorio zagoruBalorda je napisao/la: ↑05 avg 2022, 21:03To, koliko se ja sjećam, nije tačno
Prije da je obrnuto, zbog nekih jako bliskih kontakata tada. Neka me ispravi neko ako griješim, prošlo je puno vremena, 16-17 godina.

Yebo me svak.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Nemojte ljutiti babuku, loše vam se piše.

-
- Kontakt:
Znači radovi na areni Rođeni počeli 16.6 ako se ne varam, zavrsiti će oko 15.9 nije loše samo mjesec dana probijen rok

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pročitani
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
- Bersaga
- Kontakt:
Čestitke Rođeni na zasluženoj pobjedi.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- LovacnaJelene
- Kontakt:
I u istocni Mostar stigao krvatski jezik kao maternji

Kako ga je unistio novinar sa ovim - Procitana.
Poslije je to - Procitani, ponovio sto puta. Auuuu ubio ga lik iz nehaja.
Poslije je to - Procitani, ponovio sto puta. Auuuu ubio ga lik iz nehaja.
- FKS -
Kako ovaj mulalic smijesan, samo pizdi na ovim pressicama na novinare. Iz svakog pitanja pravi svadju.
I po ovim izjavama nasih trenera svako svakome poklanja golove, svi sami sebi zabili
I po ovim izjavama nasih trenera svako svakome poklanja golove, svi sami sebi zabili

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Mekic zavrsio ovu nebitnu tekmu danas, sutra s rajom u bordo duksi lagano na zapad. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zna li se gdje ce Nedim Mekic biti sutra u 21 h...

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, MostarReds22, Paromlinac, ronaldo99 i 33 gosta.