English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Andersen fantastican
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Topnici, je li bio penal?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma i da je zdrav džaba. Ukrajinac što može s jabukom ovaj ne može sa loptom. Za klasu bolji igrač, tehnički, razumijevanjem fudbala... i od njega i od čupe kojeg je Čelzi doveo a ovaj duplo jeftiniji. Najlošiji potez Citya u posljednih 5-6 godina prodaja Zinča. Uživajte, Jesus i žućo će biti nosioci ove ekipe.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ako je bio za njih trebao je wvirati i Arsenalu ,tako je jedino posteno.
Al brate realno ako ce za onakve stvari svirati penale,ćeraj fudbal u qrac

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Nije imalo utjecaja na igru, ali dirao je rukom. Da, vjerojatno nije penal jer nije bilo utjecaja.
------------
Odličan Arsenal, ali i Palace fino igra. Ne bi me iznenadilo da još i jedni i drugi daju do kraja
Kakve igrace Pep ima, u svim drugim ekipama i rezerve nosioci igre.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Palaseov igrac minutu ranije dajvao- nista. Xhaka to isto uradio -zuti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma tesko oni mogu do gola,napast ce to Arsenal odmah u dr poluvremenu i zavrsiti posaoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑05 avg 2022, 21:52Nije imalo utjecaja na igru, ali dirao je rukom. Da, vjerojatno nije penal jer nije bilo utjecaja.
------------
Odličan Arsenal, ali i Palace fino igra. Ne bi me iznenadilo da još i jedni i drugi daju do kraja

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa realno njima KDB ne igra cijelu sezonu i ne osjeti se izostanka uopste, a da ne pricam o ostalim igracima. 2 tima imaju za top4
-
- Kontakt:
Saliba ce biti najbolji stoper lige za 2 3 godine max
Norvežanin najgori igrač na terenu im, a oni mu kapitensku dali 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nisi ti njega pratio
Sta je ovo skroz drugi Arsenal
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.