FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
75
49%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
12%

Ukupno glasova: 154

KANA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KANA » 05 avg 2022, 20:45

Albas1921 je napisao/la:
05 avg 2022, 20:32
Citam komentare i ne vjerujem.
Prvo, Stilic se pljuje sva 3 prethodna kola i isti oni koji su ga tjerali na klupu, pa i iz kluba, danas mu aplaudiraju, majstor, klasa itd.
Drugo, ko se iole razumije u fudbal mogao je vidjet da je isti taj stila zajedno sa veznim redom (hodzic,mekic) bio jako dobro pokriven, Brko aferim, nije da nista ne znas :D i suvisno je pljuvati momke da su losi, da nemamo veznog reda.
Glavni problem je kao sto vec svi znamo napad odnosno nedostatak klasicnog napadaca, a drugo sto mi najvise para oci su nezahvalni navijaci koji su mnoge igrace digli u nebesa i napravili od njih mega zvijezde, a isti ti danas setkaju po terenu.
Vidim ne valja sad malic (proslu bio MAJSTOR) pa i santos zakazao, a vec sljedece kolo ce biti pljuvacka i za njega.

Sjasite vise s momaka,ko ih je pripremao i ko ih vodi, oni su jos dobri.
jesi ti normalan ikako? od zadnjih 12 utakmica 1 pobjedio :facepalm: :facepalm: :facepalm: i to da ljudi nisu igrali evropu nebi ni to sigurno
6 utakmica na Grbavici nije pobjedio .Onih 8 kola nije mogao gluplje odraditi ali nikako ,znaci da si htio gluplje nebi mogao ali bas nikako-Doziranje minuta mrtvom Zecu.Vucenovicu i ostalim slagerima :puke:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 avg 2022, 20:53

Mulalic napolje.
Mekic napolje.
Aco napolje.
Dzenis napolje.
Malic napolje .

Odma ih kao nejac haliliti lavovima :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 05 avg 2022, 20:54

Nije OVO toliko bolno(ocekivano, Zbog Amara). Problem je Sto nas trener ne zna 3 igraca Veleza. Problem je sto mu ja Brko poduplo bokove sa formacijom. Priblem je Sto je Dino Hasanovic kante ispao jer je dobio svaki duel. Problem po Meni je najveci Sto bilo koji trener koji je gledao utakmicu zna sta treba protiv nas. Uduplat santosa, flastera na stilu i parirati zadnjim veznim. Mulalic veze nema i to je pokazao u ovoj utakmici. A ako cemo biti realni s njim nam predstoji borba za opstanak. Odigrana su 4 kola: leotar- visili smo na kraju od ekipe kojoj je sloga dala 4. Zrinjski prvo poluvrijeme nas unistio, poslije Sergej uveo neku djecu (slagao da nas nije podcijenio). Dali dva gola izvan 16 metara, i digli se. Siroki je realno jedna od losijih ekipa, Igman ih ubio 1. Kolo, dobili raspalu slobodu i da je bilo jos 10 minuta izgubili bi i od njih. Velez (Brko) nam (edisu) pokazao gdje nam je Mjesto. Mogli su mu dovesti i krpica i zukanovica i Amoaha, nista se ne bi promijenilo, jer lik ne vidi nista i nema veze sa trenerskim poslom.
Ponovicu: zukanovica dovesti ako ce Aco na tribine.
Ni edne jedine logicko-fudbalske akcije

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 05 avg 2022, 21:00

E jes' te namagarčio moj Sablja. Patiš i nas i sebe, vidimo svi da to nije to. Otiđi jednom k'o čovjek.
Željezničar za život cijeli!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 05 avg 2022, 21:07

I ja bih ga namagarcio
Da mi pomocni masu zaleđa i penal se ne sudi
Pa nije Irfan bez-veze dole poslat

Cuj uduplo mu pozicije
Da je pomocni bio pravi sudac Haracic bi dva puta izasao 1na 1
A o ruci Dine da ne pricamo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 avg 2022, 21:12

I Upravu nabiti na klinac. Dozvolili su da on ima takvu poledjinu da i 12:0 izgubi zna da nece dobiti otkaz.

I sta Benderu ruke mogu odvaljivati na zagrijavanju, a ne smije igrati pravu utakmicu? Hoce li odigrati ista do kraja ugovora?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 05 avg 2022, 21:17

Za kraj je komentarisao predstojeći duel sa Tuzla Citjyem.

"Sve su ovo teške utakmice. Dosta je izjednačena liga, kvalitet je koncentrisan i svako svakoga može pobijediti, pogotovo u ovim prvim kolima. Moramo se dobro spremiti", kazao je Mulalić.

pa sto mi nikog ne mozemo dragi Mulalicu :damn: pred punim tribinama dva najveca slagera nismo dobili Radnik i Leotar hajde ovih drugih 9 DEVET ti halalim

Albas1921
Kontakt:

Post Postao/la Albas1921 » 05 avg 2022, 21:21

KANA je napisao/la:
05 avg 2022, 20:45
Albas1921 je napisao/la:
Prvo, Stilic se pljuje sva 3 prethodna kola i isti oni koji su ga tjerali na klupu, pa i iz kluba, danas mu aplaudiraju, majstor, klasa itd.
Drugo, ko se iole razumije u fudbal mogao je vidjet da je isti taj stila zajedno sa veznim redom (hodzic,mekic) bio jako dobro pokriven, Brko aferim, nije da nista ne znas :D i suvisno je pljuvati momke da su losi, da nemamo veznog reda.
Glavni problem je kao sto vec svi znamo napad odnosno nedostatak klasicnog napadaca, a drugo sto mi najvise para oci su nezahvalni navijaci koji su mnoge igrace digli u nebesa i napravili od njih mega zvijezde, a isti ti danas setkaju po terenu.
Vidim ne valja sad malic (proslu bio MAJSTOR) pa i santos zakazao, a vec sljedece kolo ce biti pljuvacka i za njega.

jesi ti normalan ikako? od zadnjih 12 utakmica 1 pobjedio :facepalm: :facepalm: :facepalm: i to da ljudi nisu igrali evropu nebi ni to sigurno
6 utakmica na Grbavici nije pobjedio .Onih 8 kola nije mogao gluplje odraditi ali nikako ,znaci da si htio gluplje nebi mogao ali bas nikako-Doziranje minuta mrtvom Zecu.Vucenovicu i ostalim slagerima :puke:
Ocigledno normalni nisi shvatio komentar, haj dozovi se i procitaj jos jednom zadnju recenicu. Ko ih priprema i vodi, MOMCI SU JOS I DOBRI, aludirajuci na neznalicu Mulalica za kojeg sam odavno tvrdio da je i ubleha Ivkovic sposobniji od njega.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 05 avg 2022, 21:21

E moj Edise. Treniraš ekipu 7,8 mjeseci i bukvalno nemaš 2 uigrane akcije. Druga stvar za današnju utakmicu - 3 izmjene! Pa je li moguće ovo? Po ovom džehenemu ne iskoristiš maksimalan broj izmjena, gdje su sve i jedan lipsali a protiv Širokog Brijega izvršiš trostruku izmjenu i sve razjebeš. Ubacivanje Bekrića umjesto Hodžića, nevjerovatan potez, zaista nevjerovatno. Bekrić na zadnjem veznom. Najbolje opisuje situacija kad čovjek ne može da mrdne iz mjesta i 4,5 puta dodaje Cocaliću a Cocalić njemu vraća. Da je ušao na poziciju Štilića pa i nekako ali i to je pogubno. Šta treba još da urade Kosorić i Mekić pa da presele na klupu, bar jednu utakmicu? Čovječe od dolaska na klupu dovedena su ti 4 napadača, od toga su trojica prošla pripreme. Imaš li bar malo osjećaja i ti tvoji pomoćnici kako izgleda jedan, neću reći vrhunski nego jedan solidan napadač?
Poraz ko poraz, nije problem izgubiti od Veleža u gostima. Problem je kad naš trener uzme fursata i u ovakvoj situaciji kad nema nikakvog imperativa, fura i dalje neku kuknjavu i uništava i utakmicu i nas navijače sa svojim genijalnim potezima. Postavite mu cilj neki, sljedećih toliko utakmica moraš osvojiti minimalno toliko bodova. Sumnjam da bi se neki trener zadržao na klupi sa omjerom 4P - 10N - 4I.

Ona asistencija Pavića neodoljivo podsjeća na asistenciju Krpiću u Ugljeviku, otprilike ista udaljenost i gol glavom.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 05 avg 2022, 21:25

Žalosno na šta smo spali, hoće li ponovo dobiti aplauz nakon poraza?
Ovo smo mi krivi i niko više.
Mekić sa ovom formom, ne može u Gošku igrati.
Kosorić, previše potrošenih riječi i slova na kloca.
Muftić dobro došao, mogu svi haveri igrati Meka i Aco.
Dženis, Bože me sačuvaj ako je on profesionalac.
Galić, baš loš i kroz tekme sve gori i gori
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 05 avg 2022, 21:25

U ovom periodu poslije rata, svakakvih trenera je bilo u Zelji ali Mulalic je ubjedljivo najveca neznalica i papak.

Jedini koji su gori od ove skupine neznalica iz strucnog staba su fikusi iz uprave koji dopustaju da Mulalic, Alihodzic i Bogicevic pisaju po klubu..

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 05 avg 2022, 21:27

Albas1921 je napisao/la:
05 avg 2022, 21:21
KANA je napisao/la:
Albas1921 je napisao/la:

Ocigledno normalni nisi shvatio komentar, haj dozovi se i procitaj jos jednom zadnju recenicu. Ko ih priprema i vodi, MOMCI SU JOS I DOBRI, aludirajuci na neznalicu Mulalica za kojeg sam odavno tvrdio da je i ubleha Ivkovic sposobniji od njega.
ovo me je okrenulo da mislis nesto drugo :D izvini bruda , ovo vise pod kozu ne moze .Odoh se ohladiti,**** me sve ovo koji ce mu **** vise ovo u zivotu -. Otici na tekmu to jos ne mogu propustiti ovo sve neka ide u tri picke materine .

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 05 avg 2022, 21:41

Brkooo je napisao/la:
05 avg 2022, 21:25
U ovom periodu poslije rata, svakakvih trenera je bilo u Zelji ali Mulalic je ubjedljivo najveca neznalica i papak.

Jedini koji su gori od ove skupine neznalica iz strucnog staba su fikusi iz uprave koji dopustaju da Mulalic, Alihodzic i Bogicevic pisaju po klubu..
:clap: :clap:
@igrajlopte 🐦

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 05 avg 2022, 21:47

Utakmicu smo izgubili na sredini (iako do 70-te minute sve to i nije izgledalo tako loše) Uz Acu kiksera, danas najlošiji Mekić i Hodžić. Nevjerovatan pad fizičke spreme zadnjih 25 minuta, pa Malić ne može da hoda kod trećeg gola.
Velež lijepo zatvorio lijevu stranu, gdje smo najopasniji,a mi nismo previše forsirali desnu(taktički nedosaci). Izmjene katastrofalne, nikad gore.
Za kraj, ŽELJO MI TE VOLIMO KAKO GOD ZAVRŠILO!!!!

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 05 avg 2022, 21:52

KANA je napisao/la:
05 avg 2022, 21:27
Albas1921 je napisao/la:
05 avg 2022, 21:21
KANA je napisao/la:

ovo me je okrenulo da mislis nesto drugo :D izvini bruda , ovo vise pod kozu ne moze .Odoh se ohladiti,**** me sve ovo koji ce mu **** vise ovo u zivotu -. Otici na tekmu to jos ne mogu propustiti ovo sve neka ide u tri picke materine .
Idi na pp popravi raspoloženje :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 05 avg 2022, 21:58

Bekrić, Subašić. Beganović. Izmjene vrhunske.
Brzina od 1 do 10 ... 3
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 05 avg 2022, 22:10

Opet smo pogubili prioritete, a to ova utakmica nije. Pobjedjivati "slabije" protivnike, ili ne gubiti, i osigurati miran tok prvenstva i opstanak. U tome svemu ce nazalost ostati 2.5 3k ljudi na tribinama i potpuna letargija oko ekipe ali nazalost ocekivati od ove ekipe i trenera nesto vise je mazohizam.

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 05 avg 2022, 22:22

Hvala mu sto je preuzeo klub u teškoj situaciji i svojom energijom donio neku stabilnost, ali ta njegova energija već postaje kontraproduktivna, i igrači i navijači su se zasitili.

Nadam se reakciji u klubu i da će neko kontaktirati možda Adzema ili možda Juru Ivankovića koji je pokazao da zna sa Širokim, jak karakter, kulturan a sigurno ima znanje da digne ekipu i pomogne mladim momcima da se razvijaju dalje.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 05 avg 2022, 22:25

Sarun je napisao/la:
05 avg 2022, 22:22
Hvala mu sto je preuzeo klub u teškoj situaciji i svojom energijom donio neku stabilnost, ali ta njegova energija već postaje kontraproduktivna, i igrači i navijači su se zasitili.

Nadam se reakciji u klubu i da će neko kontaktirati možda Adzema ili možda Juru Ivankovića koji je pokazao da zna sa Širokim, jak karakter, kulturan a sigurno ima znanje da digne ekipu i pomogne mladim momcima da se razvijaju dalje.
Kojim bolan mladim momcima, koju ekipu da digne, sve goli levat nema ovdje kvaliteta i materijala ni za sta ozbiljno. Ova dva tri sto ko biva nesto i znaju ne mogu da hodaju, 100 godina imaju ukupno

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 05 avg 2022, 22:29

U ovom momentu svaka promjena je dobrodosla.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: elSaik, greenwood, Levin, sassari, zlatandr i 65 gostiju.