FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Marketing ove sezone>>>>>ikad
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Svjesni nismo kojim putem smo krenuli i sta nam tek dolazi uz gospodina Mirvica. Koliko se sve ovo diglo na jedan nezamisliv nivo, 360 stepeni u svakom smislu. Ovakvo budjenje diva nikada nisam vidio.
Budimo sretni sto zivimo Sarajevo i sve godine iza i ispred nas.
Siguran u duplu krunu vec ove godine i nista nas ne moze sprijeciti u tome!
SVI NA KOSEVO!
Budimo sretni sto zivimo Sarajevo i sve godine iza i ispred nas.
Siguran u duplu krunu vec ove godine i nista nas ne moze sprijeciti u tome!
SVI NA KOSEVO!
NEMA NAZAD
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ovaj video ko je radio, skidam mu kapu. Odmah dati tri plate unaprijed, ovo izgleda svjetski sunce ti poljubim. 

ne vjerujem da možemo sebi priuštiti ekipu koja radi videe na ovom nivou. prertpostavljam da angažujemo neku eksternu firmu, ali mislim da se itekako isplati.
Samo naprijed Saraj'vo!
Ko kog radi, isplati se svaki fening, perverzija ziva 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Bas nivo jbt. Svejedno da li su nasi ili neko koga smo unajmili, zasluzio je i platu i bonus i regres !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
brate odigo lik 70min u zvanicnim utakmicama. mi bismo pravili najveći izlazni transfer lige ikad. pitaricookiech je napisao/la: ↑05 avg 2022, 21:04Sto rece neko za Ikica, mogli su ga prije 2 mjeseca dzaba dovest a i tek bi mogao ici u januaru, ako se ne varam jednom godisnje moze transfer..
Ali eto da bacim suplju i sto se toga tice, ono sto je on pokazao do sada i kakvi su nasi ciljevi ove i sljedece sezone i potencijalno sta bi mogli u evropi, bez 1,5m € ja ga ne bih pustao.

Samo naprijed Saraj'vo!
Pravi ispit ozbiljnosti ce biti kad se bude pravila pojacanja za evropu sledecu godinu, jer nema sumnje da sarajevo ide u evropu sa ovakvim kadrom...pa nadam se da ce te se kvalitetno pojacati pa da ne ispadamo od nekakvih gabora ko ovi nasi hadalji ove godine.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Objektivac1946
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ja inace mislim da se mi trebamo vise fokusirat na hrvate prije bilo koje druge balkanske drzave, ljudi su prava fudbalska nacija i uvijek imas HNL koji je voljan dovodit te igrace.Tele33 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 22:31brate odigo lik 70min u zvanicnim utakmicama. mi bismo pravili najveći izlazni transfer lige ikad. pitaricookiech je napisao/la: ↑05 avg 2022, 21:04Sto rece neko za Ikica, mogli su ga prije 2 mjeseca dzaba dovest a i tek bi mogao ici u januaru, ako se ne varam jednom godisnje moze transfer..
Ali eto da bacim suplju i sto se toga tice, ono sto je on pokazao do sada i kakvi su nasi ciljevi ove i sljedece sezone i potencijalno sta bi mogli u evropi, bez 1,5m € ja ga ne bih pustao.![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Ma dobro brate, nego ja mislim da je laznjak Husarin. Svaki Husarin komentar na facebooku like je s tog profila, znam da je nekad i postavljao na zid Husari nesto, pa i pricanje u komentarima kako je "Sarajevo u kazni dok Sabrina ne ode" od strane Husare itd. Uglavnom Husarin kompleks na nivou, seljakluk na sve strane...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 avg 2022, 18:24Vjeruj brate ja pojma nemam ciji je koji profil.Samo sam prenio sta sam vidio i pitao zna li neko nesto vise.Zato sam i napisao da se nadam da nije istinaIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑05 avg 2022, 18:01Ako su nam Husarini lazni profili relevantni izvori informacija...
-
- Kontakt:
Jeli dovojlno imati taj QR code na telefonu , ili cu ipak morat isprintati ulaznicu ... Bas sam amater u vezi toga 

- JavierBosnia
- Kontakt:
Po rijecima iz objave skini QR kod ili isprintaj kod kuce.bosvastarigrad je napisao/la: ↑05 avg 2022, 23:28Jeli dovojlno imati taj QR code na telefonu , ili cu ipak morat isprintati ulaznicu ... Bas sam amater u vezi toga![]()
Znaci mozes samo qr kod skinut pa da se skenira na ulazu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ako neko želi da se malo nasmije prije spavanja, nek pogleda Mulalićev press iz Gabele

-
- Kontakt:
Hvala na pitanju Ahbabu, bit ce dobro aBd. Meteoropata, tesko podnosim extremne temperature. Cigare(smanjujem), a ima Bogami i do FKS od ranije.

Da vjerujem da sam po ova dva pitanja(Akademija i izlapljeli igraci) bio u pravu, ali imam i ja maha. Kad si ti i drugi "crtali" na forumu ko su Sabrina & comp., ja sam je branio

Nama "obicnim" navijacima je dozvoljeno da pogresno procjenimo jer nismo na izvoru. Ono sto bi nam trebalo biti jasno jeste:
Da mi "obicni" navijaci ne "letimo pred rudu" sa pohvalama i kritikama. Tu trebamo nesto mjenjati u nasem stavu. 1-2 lose utakmice se mogu tolerisati, ali losu igru kroz cijelu sezonu, nikom ne treba dozvoliti, pa taman mi sto puta pice platio ili se ja rukovao sa njima u Ferhadiji.
Suplje price:volim grad,drzavu, Klub, a dan poslije tuzi Klub. Vozdra i Selam Ahbabu, znam da si pocesto budan u sitne sate.