Papak,djaci,ucenici,gradjani,seljani gledajte kako najtrofejniji sa rezervnom ekipom,igracima koji ga buse,navijacima koji su okrenuli ledja zbog nekih debila i Maltara koji su godinama ispred nas,strpa 3 komada,ovim sto su ga busili ovde kod nas,nema halala,@KANA ne rascupase ga,ali bi ti moga biti rascerupan na istoku,smradu!RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑05 avg 2022, 20:25Djeco,starjesine,djaci,ucenici,uciteljice,gradjani,seljani,oooo ljudi ako hocete da vidite definiciju seljacine pogledajte Edisa Mulalica
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Nadam se da će Mulaliću doći iz guzice u glavu neke stvari oko njegove postavke, taktike i igrača koji igraju. Ali..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ja nazalost ne vjerujem da cemo mi moci imati neki kontinuitet sa Mulalicem. Iznenadi jednu utakmicu pa onda 3 lose itd. Sumiramo, imao je 4 utakmice u ovoj sezoni, i jednu protiv Sirokog je odradio kako treba. Po mom misljenju to jednostavno nije dovoljno.
Santos, Hodžić, Gasal, Beća, Drina i par talentovanih juniora sigurno trebaju školovanijeg trenera od koga imaju šta naučiti.perodeformero je napisao/la: ↑05 avg 2022, 22:25Kojim bolan mladim momcima, koju ekipu da digne, sve goli levat nema ovdje kvaliteta i materijala ni za sta ozbiljno. Ova dva tri sto ko biva nesto i znaju ne mogu da hodaju, 100 godina imaju ukupnoSarun je napisao/la: ↑05 avg 2022, 22:22Hvala mu sto je preuzeo klub u teškoj situaciji i svojom energijom donio neku stabilnost, ali ta njegova energija već postaje kontraproduktivna, i igrači i navijači su se zasitili.
Nadam se reakciji u klubu i da će neko kontaktirati možda Adzema ili možda Juru Ivankovića koji je pokazao da zna sa Širokim, jak karakter, kulturan a sigurno ima znanje da digne ekipu i pomogne mladim momcima da se razvijaju dalje.
Ovi sto ne mogu da hodaju, se ne pripremaju sami na Vilsonovom, nego redovno dolaze na treninge i prolaze trenažne cikluse gospodina Mulalica.
Izgovor za onu dzehenemsku vrucinu da trazis, pišaj jer je i Velez morao da igra….
Prva 100%tna Gasal ide 1vs1 na golmana trazi Haracica… tu smo ga nahebali odma….
Linijski dize ofsajd jer su mu ovi iza ledja Bogarali na max.! (I njega nabijem na qurac sto je digo)
Drugo pol ja neznam sto nam je odbrana onako visoko izasla?
Izmjene su bile vrh hahaha mrtvi Subasic lopte nije dirno… jos gori je Bekric… pa coek bio blizu infarkta
Sve u svemu lose izdanje al idemo dalje
Prva 100%tna Gasal ide 1vs1 na golmana trazi Haracica… tu smo ga nahebali odma….
Linijski dize ofsajd jer su mu ovi iza ledja Bogarali na max.! (I njega nabijem na qurac sto je digo)
Drugo pol ja neznam sto nam je odbrana onako visoko izasla?
Izmjene su bile vrh hahaha mrtvi Subasic lopte nije dirno… jos gori je Bekric… pa coek bio blizu infarkta
Sve u svemu lose izdanje al idemo dalje
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
-
- Kontakt:
Ali sve mi u glavi reakcija Malica kod gola, stoji kod korner zastavice ne moze da hoda ko da je zabagovo, fudbaler profesinalac, nema snage faul da napravi za dres igraca da povuce da se ne bruka.
- Meraak1921
- Kontakt:
Mekiceva jos jedna uzasna partija, ne znam zasto ga forsira? Vidis da nije za prvih 11? Koji to je qrac? Malic? Proslu ste ga hvalili najbolji bek lige, momak igra toplo hladno i to je to, sta ga pljujete ovoliko? Sto ne pljujete Mekica? Pitica sa zapada. jos katastrofalan igrac. Haracic i Beganovic? Kosoriceva evo druga utakmica za zatvora, toliko godina u gyzici.. Njih trebate da pljujete jer nisu odigrali nista
Malic mlad igrac, protiv Sirokog odigrao kvalitetno. Nije problem u Malicu vec u strucnom stabu. Ivkovic je Bjelica za ovog, ali nije sve do Mulalica nego i ostalim oko njega koji su zalutali na pozicijama, realno nemaju ni grama kvaliteta do mogu bilo sta da rade u klubu.Meraak1921 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 23:04Mekiceva jos jedna uzasna partija, ne znam zasto ga forsira? Vidis da nije za prvih 11? Koji to je qrac? Malic? Proslu ste ga hvalili najbolji bek lige, momak igra toplo hladno i to je to, sta ga pljujete ovoliko? Sto ne pljujete Mekica? Pitica sa zapada. jos katastrofalan igrac. Haracic i Beganovic? Kosoriceva evo druga utakmica za zatvora, toliko godina u gyzici.. Njih trebate da pljujete jer nisu odigrali nista
momcino podforum veleza je tri sprata ispod hvala ovo je tema fk Željezničar, a ne jednog lica vama je vazniji Amar od kluba i vi se nazivate navijacima ovog kluba smijurija ocm. Frajer se sa svojim ublehama ispisavao po klubu doveo travnickog prevaranta , doveo londonsku **** u klub al neka Amar je u pitanju . Isti taj Amar se ismijavao sa cajnoslu pobjedom pa je sutio kao mulac kad je nanizao sest porazaCunami87 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 22:30Papak,djaci,ucenici,gradjani,seljani gledajte kako najtrofejniji sa rezervnom ekipom,igracima koji ga buse,navijacima koji su okrenuli ledja zbog nekih debila i Maltara koji su godinama ispred nas,strpa 3 komada,ovim sto su ga busili ovde kod nas,nema halala,@KANA ne rascupase ga,ali bi ti moga biti rascerupan na istoku,smradu!RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑05 avg 2022, 20:25Djeco,starjesine,djaci,ucenici,uciteljice,gradjani,seljani,oooo ljudi ako hocete da vidite definiciju seljacine pogledajte Edisa Mulalica

definicija glupavog bosnje in nutshell

Robust je napisao/la: ↑05 avg 2022, 23:09momcino podforum veleza je tri sprata ispod hvala ovo je tema fk Željezničar, a ne jednog lica vama je vazniji Amar od kluba i vi se nazivate navijacima ovog kluba smijurija ocm. Frajer se sa svojim ublehama ispisavao po klubu doveo travnickog prevaranta , doveo londonsku **** u klub al neka Amar je u pitanju . Isti taj Amar se ismijavao sa cajnoslu pobjedom pa je sutio kao mulac kad je nanizao sest porazaCunami87 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 22:30Papak,djaci,ucenici,gradjani,seljani gledajte kako najtrofejniji sa rezervnom ekipom,igracima koji ga buse,navijacima koji su okrenuli ledja zbog nekih debila i Maltara koji su godinama ispred nas,strpa 3 komada,ovim sto su ga busili ovde kod nas,nema halala,@KANA ne rascupase ga,ali bi ti moga biti rascerupan na istoku,smradu!RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑05 avg 2022, 20:25Djeco,starjesine,djaci,ucenici,uciteljice,gradjani,seljani,oooo ljudi ako hocete da vidite definiciju seljacine pogledajte Edisa Mulalica,
definicija glupavog bosnje in nutshell![]()
![]()

Izgubiti od ovakvog Veleza je za momentalni otkaz/ostavku.
Nekoliko sati poslije nema nikakve reakcije iz kluba. I poslije ce biti pozovi navijace, podrska i ostalo, a cim treba neki veca promjena, brza reakcija muk.
Nekoliko sati poslije nema nikakve reakcije iz kluba. I poslije ce biti pozovi navijace, podrska i ostalo, a cim treba neki veca promjena, brza reakcija muk.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sve ce ovo biti bolje kad dodje investitor, dotle gledamo ove vedete i patnju.
-
- Kontakt:
Ovaj Velez je po svemu bolja ekipa pd ovog Zelje, na svakoj poziciji ima bolje igrace, a kao ekipa rade stvari na terenu koje ovi ne mogu
Malić perfektnim centašutom nabaci onaj gol Štiliću i to je jedino vijedno pomena od njega. U odbrani je katastrofa na dvije noge. Nevezano za zadnji gol, kada je ispao amater kod korner zastavice. Zadnje minute , ostao skroz bez snage, nenormalna sparina itd - mogu mu to halaliti. Ali čitavu utakmicu su nas veležovci probijali po bokovima. Ni Galić nije bio ništa bolji i tamo su prolazili.
Pavić kojeg smo pljuvali dok je igrao za nas (od sebe prvog polazim) odigra odliču utakmicu danas. Tako to valjda mora biti.
Posebno razočarenje je Kosorić, sramotan nastup danas
Mulalićeva nenormalna izmjena kad ubacuje Bekrića da sa njim ganja rezultat je highlight utakmice 
Pavić kojeg smo pljuvali dok je igrao za nas (od sebe prvog polazim) odigra odliču utakmicu danas. Tako to valjda mora biti.
Posebno razočarenje je Kosorić, sramotan nastup danas

Zadnja izmjena: let3, dana/u 05 avg 2022, 23:23, ukupno mijenjano 2 puta.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Edise rekao si da ako si ti problem odlaziš, brate problem si i ispuni obecanje
moSa ljoŽe
Problem je što Qurac oštri na Beći, Drini, Maliću, Šehiću i ostalim mladim igračima
A ne vide problem u Kosoriću, Mekiću, Galiću, Dženisu, Bekriću
To je problem Mulalića i kompanije.
A ne vide problem u Kosoriću, Mekiću, Galiću, Dženisu, Bekriću
To je problem Mulalića i kompanije.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Pa nisam ja ovdje da bi ti o meni mislio sve najbolje, boli me qurac sta ti mislis o meni i sta 99% foruma misli
- lijevapolutka
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
Sta fali Velezu? Hasanovic gumena glava nas pojeo u sredini terena, bukvalno sam! gore u napadu se igrali sa nasom odbranom, Santosa su šopili jer je Amaw tako rekao, sopit ga da sepa sto vise. Vjeruj mi gluposti pricas, svi su bukvalno u 5 deka, koja ekipa bude imala vise raspolozenih igraca, ta ekipa nosi 3 boda, danas se nasim nije igralo po vrucini, spremni ko pjetlici, prvih 20min ubili ih, jer smo tad i imali snage ..
- dubioza144
- Kontakt:
Ovakva ekipa ne zaslužuje da primi 3 gola od onakve ekipe Veleza, Edise vrijeme je 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 40 gostiju.