English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Taj ce mmogim napadacima muke zadavati, brutalan igrac
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Meni opsesija šuknuti, a tvoja očigledno Arsenal. Ne daj se.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Komentirao sam odgledanu utakmicu sta se hvatas odma
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Fenomenalan je bio citavu utakmicu, dijagonale su mu na nivou veznjaka

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bgm večeras samo šal, a možda i u narednom periodu.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

Kao i inače.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Arsenal sjajan večeras protiv odličnog Palasa, pogotovo dvojac Žesus-Zinčenko. Kvalitetom su i prošle godine bili top 4 ali su sudije pogurale Totenhem(omiljeni tim sudijske organizacije u Engleskoj). Ove godine će opet sudije da budu problem(onaj žuti za Džaku je bezobrazluk) ali mislim da imaju previše kvaliteta da ih to zaustavi na putu za Ligu Prvaka a ni titula nije nemoguća misija.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Bit će iznenađenje sve osim titule.DRHAUSE je napisao/la: ↑06 avg 2022, 00:31Arsenal sjajan večeras protiv odličnog Palasa, pogotovo dvojac Žesus-Zinčenko. Kvalitetom su i prošle godine bili top 4 ali su sudije pogurale Totenhem(omiljeni tim sudijske organizacije u Engleskoj). Ove godine će opet sudije da budu problem(onaj žuti za Džaku je bezobrazluk) ali mislim da imaju previše kvaliteta da ih to zaustavi na putu za Ligu Prvaka a ni titula nije nemoguća misija.
-
- Kontakt:
Daj 30 boljih napadaca od zesusaDRHAUSE je napisao/la: ↑06 avg 2022, 00:31Arsenal sjajan večeras protiv odličnog Palasa, pogotovo dvojac Žesus-Zinčenko. Kvalitetom su i prošle godine bili top 4 ali su sudije pogurale Totenhem(omiljeni tim sudijske organizacije u Engleskoj). Ove godine će opet sudije da budu problem(onaj žuti za Džaku je bezobrazluk) ali mislim da imaju previše kvaliteta da ih to zaustavi na putu za Ligu Prvaka a ni titula nije nemoguća misija.
DRHAUSE uvijek bio kvalitetan forumas i pisao cinjenice. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Ričarlison
Verner
Vlahović
Nkunku
Leao
Osmineh
Abraham
Jonathan David
Gerrard Moreno
Depay
Charles De Kateleare
Alexander Isak
Scamacca
Ekitike
Duvan Zapata
Julian Alvarez
Correa
Broja
Sardar Azmoun
Musa Dembele
Mitrović
Arnaud Kalimuendo
Mislim da s jednim od ovih momaka ne bi bila ni upitna titula. Ovako se moraju nadati da će im Jesus donijeti titulu.
Verner
Vlahović
Nkunku
Leao
Osmineh
Abraham
Jonathan David
Gerrard Moreno
Depay
Charles De Kateleare
Alexander Isak
Scamacca
Ekitike
Duvan Zapata
Julian Alvarez
Correa
Broja
Sardar Azmoun
Musa Dembele
Mitrović
Arnaud Kalimuendo
Mislim da s jednim od ovih momaka ne bi bila ni upitna titula. Ovako se moraju nadati da će im Jesus donijeti titulu.
Realnost je da arteta treba dobit nogu ne izboril top4.
Vece sanse dajem kokama i topnicima za top4 nego li plavcima al opet treba vidjet kako ce ova pojacanja kod mojih se pokazat. Mozda okrenem pricu kroz par kola
Pool
City
Tottenham
Arsenal
Celsi
United
Tim redoslijedom
Alonso ide u barcu, mislim da ce bit u top3 beka u La Ligi
Vece sanse dajem kokama i topnicima za top4 nego li plavcima al opet treba vidjet kako ce ova pojacanja kod mojih se pokazat. Mozda okrenem pricu kroz par kola
Pool
City
Tottenham
Arsenal
Celsi
United
Tim redoslijedom
soxx je napisao/la: ↑06 avg 2022, 09:52Realnost je da arteta treba dobit nogu ne izboril top4.
Pool
City
Tottenham
Arsenal
Celsi
United
Tim redoslijedom

Potpisujem
- wadethegreat
- Kontakt:
Solidan Arsenal skolska pobjeda u gostima.
Malo je gol visio jedan period i moglo je drugacije zavrsiti ali izdurase.
Presing bio odlican vecinu tekme Jesus na pocetku odlican kasnije malo izblijedio.
Zinchenko ce biti veliko pojacanje nevjerovatno kako Pepovi igraci takticki i tehnicki dobro izgledaju..
Saka je zvjer.
Ipak iskreno i pored tesko gostovanja ocekivao sam malo vise ali tek je prva tekma a Arsenal se znao tu vise puta okliznuti.
Da vidimo danas na kojem su nivou Tottenham i Celzi trenutno..
Malo je gol visio jedan period i moglo je drugacije zavrsiti ali izdurase.
Presing bio odlican vecinu tekme Jesus na pocetku odlican kasnije malo izblijedio.
Zinchenko ce biti veliko pojacanje nevjerovatno kako Pepovi igraci takticki i tehnicki dobro izgledaju..
Saka je zvjer.
Ipak iskreno i pored tesko gostovanja ocekivao sam malo vise ali tek je prva tekma a Arsenal se znao tu vise puta okliznuti.
Da vidimo danas na kojem su nivou Tottenham i Celzi trenutno..
Mislim da slika Chelsea danas neće biti u potpunosti realna, pošto će tu biti još pojačanja, drugačije će to izgledati kad se zakuha sezona.
Ali opet sve osim rutinske pobjede protiv kiki bombona bi bilo razočarenje.
Ali opet sve osim rutinske pobjede protiv kiki bombona bi bilo razočarenje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jel samo meni izgledalo kao da je Zinchenko ispao na nekoliko dugih lopti I da su ga namjerno ciljali drugo poluvrijeme?
Može li Fulham proći bez 4-5 komada danas, to je pitanje. Zadnja 2 puta kada su ulazili odbrana im je bila na nivou ekipe iz treće lige.
Saliba, Zinčenko i Jesus su Arsenal podigli na skroz drugi nivo. U svakoj liniju su dobili po jednog odličnog igrača. Još danas da vidimo koliko će Rahimaga zabiti pa se može reći da je City fino namirio rivale

Saliba, Zinčenko i Jesus su Arsenal podigli na skroz drugi nivo. U svakoj liniju su dobili po jednog odličnog igrača. Još danas da vidimo koliko će Rahimaga zabiti pa se može reći da je City fino namirio rivale

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 06 avg 2022, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Marsal
- Kontakt:
Kako je glupa priča "moglo je i drugačije završiti". Kad ne znaš više šta bi nekome našao kao manu napišeš moglo je i drugačije završiti. Pa normalno da je moglo. Svaka jbna utakmica na svijetu je mogla drugačije završiti.
Ovo je početak sezona gdje je Arsenal standardno loš pa se upisala pobjeda od 0:2 protiv ekipe koja neće često gubiti na svom terenu. Prošle sezone je tu bio fijasko od 3:0 za Arsenala i doći opet i pobijediti nije mala stvar.
Boljki u igri ima, Arsenal nije City i Arsenal nije Liverpool ali je bolji i opasniji iz sezone u sezonu. Kupuju pametna i ciljana pojačanja, ne rade stvari koje npr Chelsea sada radi.
Vidjet ćemo koji je plafon ove ekipe.
Mislim da nekih 95% navijača i simpatizera Arsenala bi bilo zadovoljno povratkom u LP.
Ovo je početak sezona gdje je Arsenal standardno loš pa se upisala pobjeda od 0:2 protiv ekipe koja neće često gubiti na svom terenu. Prošle sezone je tu bio fijasko od 3:0 za Arsenala i doći opet i pobijediti nije mala stvar.
Boljki u igri ima, Arsenal nije City i Arsenal nije Liverpool ali je bolji i opasniji iz sezone u sezonu. Kupuju pametna i ciljana pojačanja, ne rade stvari koje npr Chelsea sada radi.
Vidjet ćemo koji je plafon ove ekipe.
Mislim da nekih 95% navijača i simpatizera Arsenala bi bilo zadovoljno povratkom u LP.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.