English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Neće United u top 6, ima daeko boljih ekipa od nas, mimo ovih top 5.soxx je napisao/la: ↑06 avg 2022, 09:52Realnost je da arteta treba dobit nogu ne izboril top4.
Vece sanse dajem kokama i topnicima za top4 nego li plavcima al opet treba vidjet kako ce ova pojacanja kod mojih se pokazat. Mozda okrenem pricu kroz par kola
Pool
City
Tottenham
Arsenal
Celsi
United
Tim redoslijedom
Alonso ide u barcu, mislim da ce bit u top3 beka u La Ligi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Fino je Fulham ulagao ovo ljeto, a i Silva je fin trener. Mislim da bi mogli opstati. Mada naravno, uvijek je najteže ekipama koje dominantno napadački osvoje Championship.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Je li trollrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 11:22Neće United u top 6, ima daeko boljih ekipa od nas, mimo ovih top 5.soxx je napisao/la: ↑06 avg 2022, 09:52Realnost je da arteta treba dobit nogu ne izboril top4.
Vece sanse dajem kokama i topnicima za top4 nego li plavcima al opet treba vidjet kako ce ova pojacanja kod mojih se pokazat. Mozda okrenem pricu kroz par kola
Pool
City
Tottenham
Arsenal
Celsi
United
Tim redoslijedom
Alonso ide u barcu, mislim da ce bit u top3 beka u La Ligi

Nešto ko TAA?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- wadethegreat
- Kontakt:
Nista bez ove cifre izgleda.
Chelsea have spent around £165million (not incl. Hutchinson) already with Fofana (£70m-£80m) to take spending to club-record levels, smashing any amount paid in the Roman Abramovich era. #CFC
Fuj kolko ce nas kostati Cucurella i Fofana..
Ogulise nas ljudi.
Da. Zato moraš imati dobrog stratega koji će to nekako zakrpiti drugim igračima. Ne mora značiti da je problem samo po sebi.
objasnio sam na našoj temi i prije dolaska Zinija koja je ustvari boljka tog dijela defenzive tko god da igra na tom mjestu.
Ljudi ciljano ubacuju lopte u prostor iza leđa Xhake i tu pomjeranjem Gabrijela ili Lba da se zatvori prostor koji ovaj ne uspije jer nije nivo ozbiljnog fudbala dobijes situaciju da su bek ili stoper uvijek barem 2 koraka van svoje pozicije zbog ovog ispred sebe.
Pričati da je netko kriv sto ga prebaci lopta je isto kao da sam ja kriv sto avion ide iznad mene.
Zini kod tih dugih lopti nije mogao nista vise od toga da je pusti da spadne dole i onda iskontrolira prostor sto rade i igraci kao Alba,Lahm nekada itd.
Pa i sam Arnold
Ma ovo je nemoguće, zajebancija neka? 85 miliona funti za Fofanu će bit gore nego Unitedovih za glavonjuwadethegreat je napisao/la: ↑06 avg 2022, 11:35
Nista bez ove cifre izgleda.
Chelsea have spent around £165million (not incl. Hutchinson) already with Fofana (£70m-£80m) to take spending to club-record levels, smashing any amount paid in the Roman Abramovich era. #CFC
Fuj kolko ce nas kostati Cucurella i Fofana..
Ogulise nas ljudi.

Pogubio se ovaj Amer totalno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa jos gore je dati one pare za Cucurelu
-
- Kontakt:
Ima barem 30 stopera koji su bolji, a jeftiniji od Fofane.
Kako sezona bude odmicala i kako se stvari budu kristalisale sumnjam da ce Zincenko igrati klasicnog beka sa 4 pozadi. Mislim da to svi vide i zaista bi bilo glupo praviti tako ocigledan propust u igri
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Aj nabrojCipiripiblicblic je napisao/la: ↑06 avg 2022, 12:02Ima barem 30 stopera koji su bolji, a jeftiniji od Fofane.
U vezi Zinčenko treba igrati, to je i njegova prirodna pozicija jer ga je ćelavi na beka naknadno prešaltao. Npr umjesto Odegarda bi bilo najbolje, daš mu slobodu i vjerujem da bi razbio. Ali teško će otjerati Norvežanina iz prve postave, kapitensku mu dali jbt 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- wadethegreat
- Kontakt:
Mali je pretalentovan jos igrao u Engleskoj jos savrsen za Tuchela.
E sad cifra je ta jer smo pokusali dovesti bruku stopera failali povukli se iz gotovog deala za Koundea.
Ljudi znaju da nam se zuri i izut ce nas iz cipela. Jos Lester nema potrebu da proda Fofanu.
50 milki je plafon za njega al eto.
Cucurella nam je isto bio potreban jer Chilly nije bas skroz spreman a i moze igrati jos pozicija..
Opet kazem cifre su takve jer smo ocajni klubovi to znaju a Engleski klubovi su postali bas teski na pregovorima.
20 milki za onog malog Carneya je isto previse.
Hocemo za slicnu cifru Casadeia iz Intera. Ukrali smo malog Hutchinsona Arsenalu jos par omladinaca je dovedeno.
Ide Boehly na 300 plus ako dovede de Jonga i Fofanu.
Kako cemo to izbalansirati Bog zna.
Treba Barsu pitati za savjet...
E sad cifra je ta jer smo pokusali dovesti bruku stopera failali povukli se iz gotovog deala za Koundea.
Ljudi znaju da nam se zuri i izut ce nas iz cipela. Jos Lester nema potrebu da proda Fofanu.
50 milki je plafon za njega al eto.
Cucurella nam je isto bio potreban jer Chilly nije bas skroz spreman a i moze igrati jos pozicija..
Opet kazem cifre su takve jer smo ocajni klubovi to znaju a Engleski klubovi su postali bas teski na pregovorima.
20 milki za onog malog Carneya je isto previse.
Hocemo za slicnu cifru Casadeia iz Intera. Ukrali smo malog Hutchinsona Arsenalu jos par omladinaca je dovedeno.
Ide Boehly na 300 plus ako dovede de Jonga i Fofanu.
Kako cemo to izbalansirati Bog zna.
Treba Barsu pitati za savjet...
Kapitensku ? Jaka stvar u Arsenalu, jednom nogom otisao iz klubabodi123 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 12:06U vezi Zinčenko treba igrati, to je i njegova prirodna pozicija jer ga je ćelavi na beka naknadno prešaltao. Npr umjesto Odegarda bi bilo najbolje, daš mu slobodu i vjerujem da bi razbio. Ali teško će otjerati Norvežanina iz prve postave, kapitensku mu dali jbt![]()

Placam turu pica svima ovdje za prvo pojacanje Chelsea za koje wade nece reci da je savrseno
- Marsal
- Kontakt:
Odegaard je fantastičan fudbaler i nema sumnje da će to dokazati. Za kapitena su ga izabrali i Arteta i njegovi suigrači tako da ne vidim tu neki problem.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.