Niko niti u jednom klubu ne ostane vječno on tu može ostati dok je njemu volja i dok može a da li je to godina dvije tri ili deset sada niko ne zna, ali svako zna da vas onda neće imati ko financirati.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑06 avg 2022, 14:24Kakav je to argument ako Azmir ode. Zasto bi otišao?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑06 avg 2022, 14:13Vama se djeca ne smiju, ali ne zato što se imate nečime pohvaliti nego zato što nisu čuli za vas. Mi nećemo ispasti bez borbe a ima i manje kvalitetnih od nas, a I da Sloboda ispadne vratit ćemo se za par sezona. Da vama ode Azmir sa svim svojim ulaganjima i sponzorstvom šta misliš ko bi klub financirao i koju ligu bi ste igrali? 300 navijaca ne zna o čemu pričaš nije bio ni put stadion ali 2000 do 3000 je sigurno bilo. A što se tiče Jugonostalgicara, to je cijela Tuzla grad bez mržnje i bez podjela što smeta svima, ali šta ćemo kad smo normalni i nemamo mržnje u sebi, a vi to zovite kako hoćete.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑06 avg 2022, 14:03
Naravno da neće nikad biti derbi, pitanje je hoće li uopće više i biti ovakvih utakmica. Pitanje je sezone kada će Gorki u federalku iz koje će se teško ikada vratiti. Razlika u konceptu je nebo i zemlja.
Sta to Sloboda ima? Pa prosle sezone bio ulaz za marku, pa onda besplatan i koliko je došlo? Po 300 ljudi. Jedino ime ostalo za koje navija par jugonostalgičara sljedbenika bratstva i jedinstva.
I da, nemojte nam samo vi o trofejima. Pa djeca vam se smiju.
Manite se priče sta bi bilo kad bi bilo. Ja vas stvarno ne mrzim, Bože sačuvaj. Totalno sam ravnodušan prema vašoj budućnosti.
Samo treba biti realan i pokazati trenutno stanje. A ono je klub u usponu i klub na izdisaju, na aparatima, pred organizacionim raspadom. Bez ambicija, uspjeha i vjere u bolju budućnost.
Ja znam da mi nemamo navijača kao neki drugi klubovi u PL. Ali nakon 4 sezone igramo Evropu, 7.000 na Grbavici nas pratilo, niz protiv vas 11 bez poraza, pobjedimo Sarajevo par puta na Koševu a 95% vaših navijača se ne moze sjetiti kad ste vi tamo pobjedili zadnji put u ligi itd itd idemo korak po korak. Ne može se preko noći imati 10.000 na Tušnju.
Nama dolaze igraci koji su igrali protiv Reala, Barce, PSG, Liona itd a eno citam neki igrač kojeg ste tražili odabrao Krupu umjesto vas. Krupu koja igra prvu ligu RS, koja zbog para neće u PL i opet izabere Krupu. Zar to ne govori u kakvom ste stanju.
Sloboda je puno puta bila u teškoj situaciji i opet evo nas postojimo i borimo se, a d anema vjere i nade nije tacno. Mi navijači Slobode svi vjerujemo i nadamo se boljim danima i vecim uspjesima i kad tad moraju doći i doći će ima vremena jer Sloboda će još dugo postojati.
Za vas igraju baš igrači koji su igrali protiv Barce, Reala, Bayerna itd. bio onaj što vam je došao zimus, ime sam mu zaboravio i nije ništa uradio već spakirao kofere poslije par mjeseci i otišao.
Kod vas igrači ostaju dugo pravo imate okosnicu ekipe, tri najbolja igrača od prošle sezone vam otišla, a ne vidim ko ih je zamijenio. Imate ambicija pravo pustite dva najbolja igrača da vam odu, a sa trećim vi raskinuti ugovor.
Nije tajna da nas odbijaju igrači to zna svako jer situacija proteklih mjeseci nije bila bajna ali sve to dolazi na svoje mjesto.