Dobio godinu dana 50%, onda idem 6m pun iznos pa opet produzujem. Ukljucio msat i rijesio arene.
Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Max Allegri
koji msat paket ima Arene premium
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nema ni jedan. Arena 2/3/4 su isti kanali kao arena premium 1/2/3. Uz to, imas arenu bh,arenu 1x2, arenu 5. Izasao je raspored drugih kola, spanci, englezi, italijani, samo City nema na programu. Generalno, skoro sve najbolje cemo moci gledat, problem je kvalitet slike.
Max Allegri
Od plus paketa su sve Arene uključene (koje su dostupne kod nas ofc).
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Koristil iko HD paket na mojojTV?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Samo da poželim Telecomu gašenje i nestanak.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kaže lik neki dan, prestao sam sport gledati, samo još ponekad gledam tenis.
Pa što reko, znam da inace voli gledati sport.
Kaze imam Telemah, nema ništa za gledati
Kaze imam Telemah, nema ništa za gledati

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Kako nema , nemoj zezati , Augsburg-Freiburg stari derbikraljttbvb je napisao/la: ↑27 avg 2022, 17:31Kaže lik neki dan, prestao sam sport gledati, samo još ponekad gledam tenis.
Kaze imam Telemah, nema ništa za gledati![]()

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
https://ba.****/vijesti/skandal-i ... va-na-ep/
Ne znam je li istina, ali bi ovo bas lose bilo. Po pitanju sporta onda najbolje imati telemach paket, a dokupiti mojawebTV za arene
Ne znam je li istina, ali bi ovo bas lose bilo. Po pitanju sporta onda najbolje imati telemach paket, a dokupiti mojawebTV za arene
MojaWebTV radi gore nego ijedna iptv playlista
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Prijatelj je aktivirao na mjesec dana mojawebTV, kaze da je zadovoljan. Sportklubovi, arene nije nezadovoljan
Meni ta web tv radi korektno... u pocetku je to bilo lose i stalno je stopalo sad je s obzirom na cijenu OK i s obziromda ne stopa nikako... nije vrhunsko kao EON ali dobro je...
I da istina je za SK jer je i BH Telecom objavio pismo gdje navode da im SK nije htio sniziti cijenu usluge...
I da istina je za SK jer je i BH Telecom objavio pismo gdje navode da im SK nije htio sniziti cijenu usluge...
-
- Kontakt:
Mogu li dodati video
- Fantasista
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Ne bih se složio, radi odlično.
Možda ti je net spor.
Koševo Zapad
Jest velika steta sto nece biti sportkluba na moja tv, pa nista i ne prenose, ko ih yebe.
Što se mene tiče, da nema F1 SK bi mogao samo nestati i ne bih primijetio. Jedino što ga ukidaju pred Eurobasket, ali nisam fan košarke i planirao sam mimo nas gledati samo polufinale i finale.
Smiješno je da SK, odnosno United Media, traži iste pare kao i prije par godina jer ne nude isti sadržaj. Ako nemaš Engleze, nemaš baš puno prostora za manevar. A oni ne da nemaju Engleze, nego imaju samo jednu ligu petice i to drugu najneatraktivniju.
Koji su premium sadržaji SK?
Formula 1, Euroliga, NFL, Bundesliga i milion teniskih termina i Eurobasketi u budućnosti?
SportKlub je iskusno digao buku u pravom trenutku, pred Eurobasket i to je zapravo jedini period gdje može imati vox populi na svojoj strani jer da se nismo kvalificirali na Eurobasket SK bi samo nestao i veoma mali broj korisnika bi skontao da tu ima nešto što se mora gledati.
Opet, sve je na ličnoj bazi. Treba mi SK radi dva sata F1 nedjeljom, tenis ne bih gledao da mi se finale Wimbledona igra u dvorištu, tako da...
Telecom je potpuno u pravu da želi SK za manje para, kapitalizam. Ako ne ostane SK onda Telecom ili da smanji cijenu paketa za pare koje su nam tražili za SK ili da uvede neke nove kanale koji će biti vrijedni tih para.
Smiješno je da SK, odnosno United Media, traži iste pare kao i prije par godina jer ne nude isti sadržaj. Ako nemaš Engleze, nemaš baš puno prostora za manevar. A oni ne da nemaju Engleze, nego imaju samo jednu ligu petice i to drugu najneatraktivniju.
Koji su premium sadržaji SK?
Formula 1, Euroliga, NFL, Bundesliga i milion teniskih termina i Eurobasketi u budućnosti?
SportKlub je iskusno digao buku u pravom trenutku, pred Eurobasket i to je zapravo jedini period gdje može imati vox populi na svojoj strani jer da se nismo kvalificirali na Eurobasket SK bi samo nestao i veoma mali broj korisnika bi skontao da tu ima nešto što se mora gledati.
Opet, sve je na ličnoj bazi. Treba mi SK radi dva sata F1 nedjeljom, tenis ne bih gledao da mi se finale Wimbledona igra u dvorištu, tako da...
Telecom je potpuno u pravu da želi SK za manje para, kapitalizam. Ako ne ostane SK onda Telecom ili da smanji cijenu paketa za pare koje su nam tražili za SK ili da uvede neke nove kanale koji će biti vrijedni tih para.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Shategabri
- Kontakt:
Pa prenose sad EP u košarci.
Ovo je cirkus, eto budale su pa će pristati

Iz BH Telecoma navode da će Sportklubu ponuditi produženje tekućeg ugovora za period od mjesec dana po uslovima zadnje ponude
Koševo Zapad
Ma to traje mjesec ili koliko vec i onda ****, tih mjesec dana ce se raja snaci. Samo nek arene imaju, vise nista ne treba.Shategabri je napisao/la: ↑29 avg 2022, 08:49Pa prenose sad EP u košarci.
Ovo je cirkus, eto budale su pa će pristati![]()
Iz BH Telecoma navode da će Sportklubu ponuditi produženje tekućeg ugovora za period od mjesec dana po uslovima zadnje ponude
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.