Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Pa morali smo stopere prvo i zamjene za bekove rijesiti.
Nama su Wing bekovi prebitni. Kako stvari stoje Chillwell nije spreman za pocetak sezone. Ko bi gledao Alonsa opet lijevo?
Fali jos desno neko navodno hocemo Dumfriesa opet.
Dovesti jos desno krilo ili napadaca i napad je rijesen. Vec smo Sterlinga doveli i vec se vidi da ima ono sto nam fali sa kretnjom i utrcavanjima.
Isto vazi i za Broju.
Ne vjerujem da cemo pored mozda Fofane i Mozda de Jonga dovesti i nekog extra napadaca.
Vjerovatno cemo se zakrpiti za godinu dvije...
Nama su Wing bekovi prebitni. Kako stvari stoje Chillwell nije spreman za pocetak sezone. Ko bi gledao Alonsa opet lijevo?
Fali jos desno neko navodno hocemo Dumfriesa opet.
Dovesti jos desno krilo ili napadaca i napad je rijesen. Vec smo Sterlinga doveli i vec se vidi da ima ono sto nam fali sa kretnjom i utrcavanjima.
Isto vazi i za Broju.
Ne vjerujem da cemo pored mozda Fofane i Mozda de Jonga dovesti i nekog extra napadaca.
Vjerovatno cemo se zakrpiti za godinu dvije...
Chelsea are in direct talks with both Leicester and Barcelona right now. Todd Boehly is handling the Fofana deal and Beghdad is handling the Frenkie De Jong deal. Movements happening very fast
Po meni Boehli dobro odradio prelazni rok,steta zbog Kundea i Rafinje,ali oni su izrazili zelju za igranjem u Barsi i to je to ..
Opet ekipa je super jaka samo da ih povrede i korona izbjegnu,decembar prosle godine nas je puno uzdrmao na terenu..
Ocekujem jos minimalno dva pojacanja do kraja,za Fofanu poslali prejaku ponudu,oni su ludi ako odbiju i mozda De Jonga jos da uzmu..
Opet ekipa je super jaka samo da ih povrede i korona izbjegnu,decembar prosle godine nas je puno uzdrmao na terenu..
Ocekujem jos minimalno dva pojacanja do kraja,za Fofanu poslali prejaku ponudu,oni su ludi ako odbiju i mozda De Jonga jos da uzmu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Joj jos malo jedva cekam.
Bez obzira na probleme optimistican sam i zagrijan za ovu sezonu.
Koundea izgleda Tuchel na kraju nije htio po rijecima SD Seville.
Nejasan potez to odustajanje pa vracanje po KOundea al eto.
Ovo ostalo top ja prezadovoljan.
Sva tri igraca sto su dosli bas potrebni.
Koulibaly je zvjer Cucurella ce biti strasan a Sterling je iskusan do sada u Engleskoj od njega se odmah ocekuju neke stvari u ligi.
Za mene sve top pojacanja.
Jedini problem je sto sa jos dva pojacanja idemo preko 300 milki.
Morat cemo bas prodavati a nema nekog interesa.
Tesko nam Wernera prodati a ne Barkleya.
Ide danas nova sezona.
Tuchel bi mogao da iznenadi sa Cucurellom u startnoj namjerno su ga registrovali juce prije 12 da moze igrati danas.
Bez obzira na probleme optimistican sam i zagrijan za ovu sezonu.
Koundea izgleda Tuchel na kraju nije htio po rijecima SD Seville.
Nejasan potez to odustajanje pa vracanje po KOundea al eto.
Ovo ostalo top ja prezadovoljan.
Sva tri igraca sto su dosli bas potrebni.
Koulibaly je zvjer Cucurella ce biti strasan a Sterling je iskusan do sada u Engleskoj od njega se odmah ocekuju neke stvari u ligi.
Za mene sve top pojacanja.
Jedini problem je sto sa jos dva pojacanja idemo preko 300 milki.
Morat cemo bas prodavati a nema nekog interesa.
Tesko nam Wernera prodati a ne Barkleya.
Ide danas nova sezona.
Tuchel bi mogao da iznenadi sa Cucurellom u startnoj namjerno su ga registrovali juce prije 12 da moze igrati danas.
- wadethegreat
- Kontakt:
Tuchel
‘We agreed to try for a small number of names very early,’ he details. ‘Then the amount of names got a bigger, the amount of names we discussed was endless, and it was sometimes a bit confusing and distracting, but in the end we managed to focus back on the names we mentioned in the first place, and to stay calm and not get distracted.
‘Sometimes you think an opportunity comes up but it's somebody using us to get a better contract somewhere else,’ he explained.
‘Then it was business as usual for any transfer period, you try for some players and you don't succeed. What makes me very happy is that every player we signed we absolutely wanted, and we wanted very early, even if very early for was being late in the market.
‘We decided very early these could be ones to improve our squad and then we have these players now, so that's very promising.’‘What was very obvious from the beginning and was proved right is the ambition from Todd [Boehly] and Behdad [Eghbali] especially to do things right for Chelsea and for this team.
‘It's very ambitious, they're hard working and they demand it from everybody, so that was not a problem, but it was sometimes turbulent and it was sometimes also distracting and it was not 100 per cent calm.
‘So what helped was time, what helped was being back at Cobham, because it calms everybody down because it's our environment. We know what we're doing now to prepare for our match.‘Seeing that we succeed in transfer market also calmed me down, so it was like a give and take for for everybody. It is what we want because the strengths of Chelsea was that it was calm not only from inside but also from outside, and we have to do everything to reach this status again.
‘We try to refocus this week completely on Everton and I feel the team focused and everybody calmed down, and I'm convinced that we are ready to compete with Everton for the win.’
‘We agreed to try for a small number of names very early,’ he details. ‘Then the amount of names got a bigger, the amount of names we discussed was endless, and it was sometimes a bit confusing and distracting, but in the end we managed to focus back on the names we mentioned in the first place, and to stay calm and not get distracted.
‘Sometimes you think an opportunity comes up but it's somebody using us to get a better contract somewhere else,’ he explained.
‘Then it was business as usual for any transfer period, you try for some players and you don't succeed. What makes me very happy is that every player we signed we absolutely wanted, and we wanted very early, even if very early for was being late in the market.
‘We decided very early these could be ones to improve our squad and then we have these players now, so that's very promising.’‘What was very obvious from the beginning and was proved right is the ambition from Todd [Boehly] and Behdad [Eghbali] especially to do things right for Chelsea and for this team.
‘It's very ambitious, they're hard working and they demand it from everybody, so that was not a problem, but it was sometimes turbulent and it was sometimes also distracting and it was not 100 per cent calm.
‘So what helped was time, what helped was being back at Cobham, because it calms everybody down because it's our environment. We know what we're doing now to prepare for our match.‘Seeing that we succeed in transfer market also calmed me down, so it was like a give and take for for everybody. It is what we want because the strengths of Chelsea was that it was calm not only from inside but also from outside, and we have to do everything to reach this status again.
‘We try to refocus this week completely on Everton and I feel the team focused and everybody calmed down, and I'm convinced that we are ready to compete with Everton for the win.’
- wadethegreat
- Kontakt:
#Chelsea XI to face Everton: Mendy, Azpilicueta, Silva, Koulibaly, James, Kante, Jorginho, Chilwell, Mount, Havertz, Sterling
- wadethegreat
- Kontakt:
Sterling jedino valja za sada u napadu.
Azpilicueta igra lošu utakmicu, biće s njim problema u budućnosti ako ne dovedemo Fofanu na tu poziciju. Također Havertz i Mount nevidljivi.
- wadethegreat
- Kontakt:
Odusevljen sam Koulibalijem iskreno.
Kakvo prisustvo planina od covjeka a brz haos.
Fofana ce doci sigurno.
Sterling jedini nesto u napadu kombinovao pokusavao vukao.
Mount dobro presing radi dok je Havertz skroz zatvoren.
Dali smo jako bitan gol na kraju.
Sada se mozda cak Everton malo otvori.
Kakvo prisustvo planina od covjeka a brz haos.
Fofana ce doci sigurno.
Sterling jedini nesto u napadu kombinovao pokusavao vukao.
Mount dobro presing radi dok je Havertz skroz zatvoren.
Dali smo jako bitan gol na kraju.
Sada se mozda cak Everton malo otvori.
Nadam se samo da boehly ne gleda utakmicu
- wadethegreat
- Kontakt:
Odbrana jeste ali zao napad kao sto im je Tuchel gestikulirao spavaju.
- wadethegreat
- Kontakt:
U napadu lose.
Koulibaly imao par odlicnih poteza Cucurella solidan otkako je usao nista nismo izgubili lijevo napravio najbolju sansu Sterlingu.
Lose u napadu ona hemija iz utakmica protiv Udinesea je nestala.
Nije bilo trcanja kretnje dosta staticno.
Mislim da je Broja najbolja opcija trenutno na Devetci.
Thiago Silva je klasni stoper stvarno genijalan danas.
Uglavnom pobjeda kakva takva idemo dalje.
Dolazi Tottenham teska bas utakmica.
Izgledaju spremniji od nas za pocetak sezone ali redovne su koke nama na tacni.
Vidjet cemo samo znam da nesto mora Tuchel mijenjati u napadu.
Koulibaly imao par odlicnih poteza Cucurella solidan otkako je usao nista nismo izgubili lijevo napravio najbolju sansu Sterlingu.
Lose u napadu ona hemija iz utakmica protiv Udinesea je nestala.
Nije bilo trcanja kretnje dosta staticno.
Mislim da je Broja najbolja opcija trenutno na Devetci.
Thiago Silva je klasni stoper stvarno genijalan danas.
Uglavnom pobjeda kakva takva idemo dalje.
Dolazi Tottenham teska bas utakmica.
Izgledaju spremniji od nas za pocetak sezone ali redovne su koke nama na tacni.
Vidjet cemo samo znam da nesto mora Tuchel mijenjati u napadu.
Očigledno da Kovačić vuče lakšu povredu čim nije nikako igrao danas. Igru briši, bodove piši. Cucurella će biti odlično pojačanje za nas to se odmah vidi kao i Koulibaly, nadam se da je lakša povreda u pitanju kod njega.
- wadethegreat
- Kontakt:
Koulibaly mi je Zid iskreno strasno djeluje.
Cucurella mi djeluje bas press resistant prgav agresivan defanzivno strasan igrac.
Ubrzao igru lijevo cim je usao.
Nece biti ni losa kombinacija njega i Chilwella lijevo kad Cucurella bude lijevi stoper.
Nismo se uigrali nismo dosli do te neke forme bas ali polako kako bude odmicala sezona doci ce.
Sto prije Fofanu pridruziti ekipi.
Iskreno nakon danas ne bih se zalio ni na de Jonga.
Puno vise razbija linije i salje pasove naprijed od Kantea i Jorginha.
Broja bi po meni trebao startati protiv Koka.
Puno vise baca na stopere sto smo prije imali Drogba i Costa.
Gradi se jak brz prava 9tka.
Cucurella mi djeluje bas press resistant prgav agresivan defanzivno strasan igrac.
Ubrzao igru lijevo cim je usao.
Nece biti ni losa kombinacija njega i Chilwella lijevo kad Cucurella bude lijevi stoper.
Nismo se uigrali nismo dosli do te neke forme bas ali polako kako bude odmicala sezona doci ce.
Sto prije Fofanu pridruziti ekipi.
Iskreno nakon danas ne bih se zalio ni na de Jonga.
Puno vise razbija linije i salje pasove naprijed od Kantea i Jorginha.
Broja bi po meni trebao startati protiv Koka.
Puno vise baca na stopere sto smo prije imali Drogba i Costa.
Gradi se jak brz prava 9tka.
Za ovakvu igru smo mogli zadrzimo kontea i murinja,ja od tuhela ocekujem da napadamo pritiskamo zato je valjda i doveden,nije dosao da bi igrali bunker a on to igra u 80% utakmica,mnogo lose izgledamo na terenu nema tu ko da povuce loptu prosledi loptu napred,zorzinjo to ne moze.kukurelja energican kao i broja koji je skoro svaki duel dobio.
- Pensioner26
- Kontakt:
Prezadovoljan iskreno sa ova 3 boda danas.
- wadethegreat
- Kontakt:
Hudson ide na posudbu napokon trebalo se to davno odraditi. Borusija Juve I dosta premier logaskih klubova je zainteresovano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.