Jbt srpstvo
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
"Ocigledan je taj strah koji Mitrovic ulijeva Van Dijku."

Jbt srpstvo
Jbt srpstvo
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
On ce vratit Kosovo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Liverpool uspavano krenuo, tek su proigrali ulaskom Darwina. Vidjet ćemo ostale favorite, ova utakmica je dokaz da nema laganih protivnika i da se protiv svakog mora igrati sa 110%
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Koja bi tragedija bila da je ušlo ono Hendersonu.
Prvo što bi Fulham nakon ovakve partije ostao bez ičega, a onda i to što bi kao heroj na kraju ispao najlošiji pojedinac na terenu.
Prvo što bi Fulham nakon ovakve partije ostao bez ičega, a onda i to što bi kao heroj na kraju ispao najlošiji pojedinac na terenu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
-
OnceUponATime
- Kontakt:
Nastati će novo doba, Matija Ivaniću. Ustati ćeš ti iz groba, s tobom u boj poći ću!
Takozvani gola Darvina je ustvari autogol Fulhama. Ta krampa će koštati Liverpul top 4 ove godine.
Klop je shvatio kakvu je prevaru doveo pa ga uvodi u drugom poluvremenu na umorne odbrane ali ta taktika može paliti samo protiv ekipa iz slabije polovine EPL nikako protiv najboljih Europskih klubova gdje će njegovi tehnički nedostatci dođi do punog izražaja.
Arena Sport je ESPN za Sport Klub.
Klop je shvatio kakvu je prevaru doveo pa ga uvodi u drugom poluvremenu na umorne odbrane ali ta taktika može paliti samo protiv ekipa iz slabije polovine EPL nikako protiv najboljih Europskih klubova gdje će njegovi tehnički nedostatci dođi do punog izražaja.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Kakav smorDRHAUSE je napisao/la: ↑06 avg 2022, 15:53Takozvani gola Darvina je ustvari autogol Fulhama. Ta krampa će koštati Liverpul top 4 ove godine.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"ta taktika može paliti samo protiv ekipa iz slabije polovine EPL nikako protiv najboljih Europskih klubova gdje će njegovi tehnički nedostatci dođi do punog izražaja."

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Znaci City i Arsenal ove godine za titulu 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Multiprenos 
Sto te bogdom nisu abortiraliDRHAUSE je napisao/la: ↑06 avg 2022, 15:53Takozvani gola Darvina je ustvari autogol Fulhama. Ta krampa će koštati Liverpul top 4 ove godine.
Klopp: “We tried to react after 15 minutes. The pitch was dry, stuff like this. Really difficult.”
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovo ce biti nova dimenzija pracenja engleske lige subotom u 16h
Don't believe the hype.
- wadethegreat
- Kontakt:
Hahahah vec gol.
Prvo kolo, a Darwin je vec krampa i prevara
sjajno.
A u dva službena meča zabio dva gola i imao asistenciju
OK ovaj multiprijenos
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Top stvarakisarajevo92 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 16:00Ovo ce biti nova dimenzija pracenja engleske lige subotom u 16h![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.