Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Dzeko sutra zabija gol sa klupe.....uci ce u drugom pol i zabiti ga...
-
- Kontakt:
Momak ne želim te vrijedjati,al stičem utisak da postaš čisto da bi postao. I ja postam na nekim temam tipa chata neobavezno i radi zajebancije,al na ovako ozbiljnoj temi ma koliko imao simpatije prema biseru,moraš nekada imati i dozu objektivnosti. To što izjavljuješ za zvijezde šesnaesterca i kako ne postoje štoperi koji ih ne mogu čuvati je krajnje karakteristično za nepoznavanje savremenih tokova ovog kapitalističkog fudbala koji se igra na prostoru kontinenta zvanog Evropa!miralem444 je napisao/la:neznam kako tako mozete pricat...cekajte da se dzeko uklopi u engleski stil..i taktiku city-a...ljudi moji NEPOSTOJI NI JEDAN STOPER NA SVIJETU KOJI MOZE CUVATI IGRACE TIPA DZEKE ILI IBRAHIMOVICA SVATITE JEDNOM....TO SU KRALJEVI SESNESTERCA..Nijedan igrac nemoze 90 minuta bit maksimalno koncentrisan..tako da aBd. iskreno se nadam da ce edin od sutra krenuti igrati onako kako smo i navikli od njega...a sto se tice rumuna sa onakvom igrom ko protiv mexica + edin dzeko = unistit cemo ih...

Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- JuveSissoko
- Kontakt:
ja se kad je u pitanju Dzeko sjetim njegovih sjajnih golova al opet s druge strane cesto se sjetim i Adila Ramia i Kosevamiralem444 je napisao/la:neznam kako tako mozete pricat...cekajte da se dzeko uklopi u engleski stil..i taktiku city-a...ljudi moji NEPOSTOJI NI JEDAN STOPER NA SVIJETU KOJI MOZE CUVATI IGRACE TIPA DZEKE ILI IBRAHIMOVICA SVATITE JEDNOM....TO SU KRALJEVI SESNESTERCA..Nijedan igrac nemoze 90 minuta bit maksimalno koncentrisan..tako da aBd. iskreno se nadam da ce edin od sutra krenuti igrati onako kako smo i navikli od njega...a sto se tice rumuna sa onakvom igrom ko protiv mexica + edin dzeko = unistit cemo ih...

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- miralem444
- Kontakt:
dobro care zivi bili pa vidjeli...ja nikog bez razloga nedizen unebo samo kazem edin dzeko reba da se privikne jos na suigrace i ti suigraci na njega...a de ti meni reci trebam reci ovako ko **** tog dzeku pojma on nema...ja nisam ko pojedini ovdje da ga pljuju nazivaju klocem cim jednu podbaci tekmu...za mene ce uvijek bit jedan od najbolji centarfora svijeta..hvala.melanholicar je napisao/la:Momak ne želim te vrijedjati,al stičem utisak da postaš čisto da bi postao. I ja postam na nekim temam tipa chata neobavezno i radi zajebancije,al na ovako ozbiljnoj temi ma koliko imao simpatije prema biseru,moraš nekada imati i dozu objektivnosti. To što izjavljuješ za zvijezde šesnaesterca i kako ne postoje štoperi koji ih ne mogu čuvati je krajnje karakteristično za nepoznavanje savremenih tokova ovog kapitalističkog fudbala koji se igra na prostoru kontinenta zvanog Evropa!miralem444 je napisao/la:neznam kako tako mozete pricat...cekajte da se dzeko uklopi u engleski stil..i taktiku city-a...ljudi moji NEPOSTOJI NI JEDAN STOPER NA SVIJETU KOJI MOZE CUVATI IGRACE TIPA DZEKE ILI IBRAHIMOVICA SVATITE JEDNOM....TO SU KRALJEVI SESNESTERCA..Nijedan igrac nemoze 90 minuta bit maksimalno koncentrisan..tako da aBd. iskreno se nadam da ce edin od sutra krenuti igrati onako kako smo i navikli od njega...a sto se tice rumuna sa onakvom igrom ko protiv mexica + edin dzeko = unistit cemo ih...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
moguce, ovaj United mu lezi nekakoNumber1 je napisao/la:ukucat će ga Džeko Unitedu!
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ocel biti Dzeko prva sutra???
-
- Kontakt:
Veliko je pitanje,imajući u vidu da ni on ni Tevez nisu imali putešestvija oko reprezentativnih aktivnosti nekako je realno očekivati,medjutim ako Roberto procjeni da je Džeko bitniji sa klupe,ako šta podje po zlu u duelu sa rivalom da mu služi kao dzoker.Edvin_Mg je napisao/la:ocel biti Dzeko prva sutra???
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Vidim da su pojedinci brzo zaboravili...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
bgm edin se zakucao za klupu ekserom od pola metra,tak da ce tu jos dugo ostati
one only david beckham
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ti na ovom forumu dodjes poput "svinjske gripe"beckham je napisao/la:bgm edin se zakucao za klupu ekserom od pola metra,tak da ce tu jos dugo ostati

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
sutra dzeko zabija imal prijenos na bht
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
hahahaha al se ismijabeckham je napisao/la:bgm edin se zakucao za klupu ekserom od pola metra,tak da ce tu jos dugo ostati

Edine sretno sutra !!!!!
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- Thunderstruck
- Kontakt:
Normalno da ima, k'o i uvijekrobijasi zenica je napisao/la:sutra dzeko zabija imal prijenos na bht

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
E bila bi fora da sutra presjedi utakmicu na klupi.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
sve je moguce a i da se desi netreba odma dizat prasinu kako je izgubio mjesto u prvoj postavi ....Dzeko je dobar napadac i izvuce se nekako iz te situacije...pokazace on Tevezu ko je glavnibaggio je napisao/la:E bila bi fora da sutra presjedi utakmicu na klupi.

SLOBODA do groba .
Samo mi nije jasno zasto ga je Mancini stedio reprezentativnih obaveza, pa pocinje sa klupe, niđe veze

Najbolji tim ikada - Barcelona fc
-
- Kontakt:
ma nezz se sastav za sutra
RE-SU je napisao/la:Samo mi nije jasno zasto ga je Mancini stedio reprezentativnih obaveza, pa pocinje sa klupe, niđe veze![]()
![]()
Odkud znas da ga stedio

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Smjesan ovaj clanak na ss.ba "Dzeko s klupe ceka priliku",ko je gledao/slusao izjavu Mancinija shvatit ce zasto......jer je novinarsko pitanje bilo nesto u fazonu dali ce igrati napadacki....a Mancini kaze da uvijek igraju na pobjedu,i kad igra jedan napadac(kao kad su razbili Liverpool 3:0 a Tevez sam bio u napadu) kao i kad igraju bez napadaca konkretnog...a ovi izvukli da ce Dzeko biti na klupi
Moguce je sutra da i pocne ali da bude i na klupi,nista se nezna trenutno...tek par sati prije utakmice cemo saznat.
Nadam se da ce Edin sutra zabiti gol bilo da pocne utakmicu ili udje s klupe

Moguce je sutra da i pocne ali da bude i na klupi,nista se nezna trenutno...tek par sati prije utakmice cemo saznat.
Nadam se da ce Edin sutra zabiti gol bilo da pocne utakmicu ili udje s klupe
RIP SALE VILENJAK
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 6 gostiju.