Da nije malo previše Pantelija
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sto posto, a pogotovo za sjever ti niko ne treba. Lagano u kop, i navijaj, nisam jednom sam otisao kad nema raje. A svakako i za ostale tribine, sjednes uzmes kospe sok i uzivas.napoleon72 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 16:38Ma barem na tekmu svako moze samo otic, nije kafana da te neko gleda kao cudaka ako si sam za stolom. Ja cijelu sezonu 18/19 dolazio sam, imao sezonsku za zapad, sva raja na istoku. Sjedis, gledas tekmu, navijas, a uvijek mozes uletjet u pricu s bilo kim na tribini, svi smo tu iz istog razloga.
100 % I ja sam istu sezonu sam bio na istoku jer su moji na zapad otišli . Uvijek se baci neka šuplja sa rajom na tribini .napoleon72 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 16:38Ma barem na tekmu svako moze samo otic, nije kafana da te neko gleda kao cudaka ako si sam za stolom. Ja cijelu sezonu 18/19 dolazio sam, imao sezonsku za zapad, sva raja na istoku. Sjedis, gledas tekmu, navijas, a uvijek mozes uletjet u pricu s bilo kim na tribini, svi smo tu iz istog razloga.
Šura zetu guraShategabri je napisao/la: ↑06 avg 2022, 13:01Sretno i da kakvog šuru povedeš na utakmicu kao ja zeta večeras![]()
Zet šuri sjuri...
Nas 4 dođemo iz Tesnja, 2 na zapad 1 na istok i ja na sjeverBeYaZ je napisao/la: ↑06 avg 2022, 17:18100 % I ja sam istu sezonu sam bio na istoku jer su moji na zapad otišli . Uvijek se baci neka šuplja sa rajom na tribini .napoleon72 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 16:38Ma barem na tekmu svako moze samo otic, nije kafana da te neko gleda kao cudaka ako si sam za stolom. Ja cijelu sezonu 18/19 dolazio sam, imao sezonsku za zapad, sva raja na istoku. Sjedis, gledas tekmu, navijas, a uvijek mozes uletjet u pricu s bilo kim na tribini, svi smo tu iz istog razloga.

12. igrač kluba iz Titove 38b
Da je Merso biti lahko , Merso bi bio svako

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Upravo. Iskreno, ne kontam raju kojima je nešto blam otići sam negdje, pogotovo na jednu tekmu. Milion puta sam otišao sam, pogotovo kad je zima, tad svi cjepidlače. Čak mi to nekad više odgovara, odmaknem se od ljudi i uživam maksimalno.napoleon72 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 16:38Ma barem na tekmu svako moze samo otic, nije kafana da te neko gleda kao cudaka ako si sam za stolom. Ja cijelu sezonu 18/19 dolazio sam, imao sezonsku za zapad, sva raja na istoku. Sjedis, gledas tekmu, navijas, a uvijek mozes uletjet u pricu s bilo kim na tribini, svi smo tu iz istog razloga.
Dizdarević, Tomašević, Aničić, Trako, Musa, Čirjak, Đokanović, Suljić, Varešanović, Ikić, Mulahusejnović.
Šta vi mislite hoće li ovako?
Šta vi mislite hoće li ovako?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ne ideš valjda na utakmicu da s nekim pričaš ?Torino je napisao/la: ↑06 avg 2022, 16:07Evo i ja se čudim.
Nego pričam sa komšijom maloprije, kaže neće na tekmu. Nema s kim ići. Ma idemo skupa. Mislim da dosta raje ne ide jer nema nekog sa kim može popričati.
Dobro bi bilo kad bi se uvezali neki sa foruma za početak. Toliko nas ima, a postoje neki koji su sami.
Ne
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Dupovac vec ima zuti kvota 1.10, da u drugom dobija drugi zuti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Još malo pa da se krene 
Sretno nam večeras do pobjede aBd
Nego šta kaže Rijeka na odbijenu ponudu, hoće'l se ubacivati još jedna nula u istu, znal se šta...
Sretno nam večeras do pobjede aBd
Nego šta kaže Rijeka na odbijenu ponudu, hoće'l se ubacivati još jedna nula u istu, znal se šta...
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], Burberry46, PeppermintSA, Posejdon, rimljanin90, Rule_hz, TETRAPAK, ubipara i 91 gost.