Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Lik otvorenim đonom ide, nema faula 

-
- Kontakt:
Izgleda neće ni Igman biti kanta za napucavanje.
Nekako je generalni utisak da Sarajevo i Zrinjski odskaču, a da ovo dole sve bara bara, zavisi kako je ko raspoložen i da li će ući prva šansa u gol (jer to kod nas mnogo znači)
Nekako je generalni utisak da Sarajevo i Zrinjski odskaču, a da ovo dole sve bara bara, zavisi kako je ko raspoložen i da li će ući prva šansa u gol (jer to kod nas mnogo znači)
Igman, Sloga, Posušje i željo će biti nagazne mine ove sezona ekipama iz gornjeg dijela tabele.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Smijesan karton Dupovcu
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Sad ce gigara pocet kartone dijelit, vidi ne moze bojac prismrdit golu pa da crveni pokusa iznudit da olaksa i sebi i bojcu
Igman je doslovno razvalio Širokog, nesretno su izgubili utakmicu tako da su još u tom duelu pokazali zubeLeonProfessional je napisao/la: ↑06 avg 2022, 17:28Izgleda neće ni Igman biti kanta za napucavanje.
Pogotovo Sloga . Ja se ne mogu sjetiti ekipe iz "donjeg" dijela tabele da je povela na Koševu i da je nastavila napadati , a ne da su se uzeli valjati kao ostali .
Apsolutno, sjećam se radnika i krupe, pa u 10. min počnu krasti, valjati se, vrištati... Sloga ima ogroman respect.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- prisonbreak
- Kontakt:
Sarajevo, Zrinjski daleko najbolje ekipe. Igramn odlicno odigrao i protiv Sirokog, nesretno izgubio. Danas znsju sta hoce. A ovo nece na dobro izaci sto se navlaci Borcu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Slogi respect, vama bodovi. Radniku i Krupi nema respecta, ali zato ima bodova.mnon46 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 17:33Apsolutno, sjećam se radnika i krupe, pa u 10. min počnu krasti, valjati se, vrištati... Sloga ima ogroman respect.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pocelo je cetnicko orgijanje u BL
**** li vam sratko pampers majku upicku cetnicu
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 06 avg 2022, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Koja gamad na tribinama,fuj
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Oči krvare od lopovluka.
Bilo kakav pokušaj presinga Igmana sankcioniše se kontra faulom
Bilo kakav pokušaj presinga Igmana sankcioniše se kontra faulom
Treba navijat za Borac u euro takmicenjima, kakvi god da su to su predstavnici nase zemlje i igraju za drzavni koeficijent.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
raatko ratko uvalimo ti ga glatko
**** vam sratko mladic mile majke
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Tatare povedi od tople do topolej
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, VensanKasel i 76 gostiju.