Evo sad gledam, radnik NIKAD nije dobio na koševu, krupa 1 od 8 dobila, e gošk je već neugodan bioRollingPaper je napisao/la: ↑06 avg 2022, 17:45Sta ste ba tukli, uzimali vam i Radnik i Krupa i Gosk bodove u po koseva, Metalege mrtvi vas uzimo na Kosevu itd. Ko sto reko Sky njima su isli bodovi a Slogi respect.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pozdrav za naše "komšije" iz manjeg bh entiteta uz stihove: "Gazi sve četalje sve su to..." hebo vas onaj čije ime skandirate
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Idemo Igmane, jaci si.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Nije mi jasno zašto se fudbaleri Igmana nisu povukli s terena nakon ovog skandiranja, kao što su to učinila nedavno braća u Novom Pazaru.
Koliki debil moraš biti da skandiraš ratnom zločincu?!? Pa sami igrači i rukovodstvo Borca moraju prekinut utakmicu, instantno.
Igrači Ignana su trebali izbacit loptu i sjest na teren.
Mater spomenem svakom nacionalisti i zločincu, bez razlike.
Igrači Ignana su trebali izbacit loptu i sjest na teren.
Mater spomenem svakom nacionalisti i zločincu, bez razlike.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Koji krš od utakmice,življe bude na šahovskom turniru.
Ceman kod Igmana il je corav il neznam sta,nemoguce da je bas svaki ubacaj fulio i letio u prazno
Ceman kod Igmana il je corav il neznam sta,nemoguce da je bas svaki ubacaj fulio i letio u prazno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ali jesu znali vam otkinuti bod, što dođe praktično na isto.mnon46 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 17:48Evo sad gledam, radnik NIKAD nije dobio na koševu, krupa 1 od 8 dobila, e gošk je već neugodan bioRollingPaper je napisao/la: ↑06 avg 2022, 17:45Sta ste ba tukli, uzimali vam i Radnik i Krupa i Gosk bodove u po koseva, Metalege mrtvi vas uzimo na Kosevu itd. Ko sto reko Sky njima su isli bodovi a Slogi respect.![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pun hurac i tvog vjerskog izdrkavanja.Lakoste je napisao/la: ↑06 avg 2022, 17:45Cetaljima bi ja stavio u 13 da pocnu uz ezan i da trce sa gas maskama do ikindije.RollingPaper je napisao/la: ↑06 avg 2022, 17:40Po ovom vremenu igrat, van svake pameti, ovo stvarno nije normalno, pa ne mozes do trafike otic kamoli trčat po ovom
Ma to da, bruka je da takve ekipe otkinu bodove, al ybg, nama loš dan, oni se nalože i desi se. Ništa prestrašnoSky9 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 17:51Ali jesu znali vam otkinuti bod, što dođe praktično na isto.mnon46 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 17:48Evo sad gledam, radnik NIKAD nije dobio na koševu, krupa 1 od 8 dobila, e gošk je već neugodan bioRollingPaper je napisao/la: ↑06 avg 2022, 17:45
Sta ste ba tukli, uzimali vam i Radnik i Krupa i Gosk bodove u po koseva, Metalege mrtvi vas uzimo na Kosevu itd. Ko sto reko Sky njima su isli bodovi a Slogi respect.![]()
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
J.E.B.O LI VAM RATKO MLADIC MAJKU FAŠISTIČKU!!!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
perodeformero
- Kontakt:
Nije ni njima sigurno ugodno slusati skandiranja Atifu Dudakovicu, da se ne lazemo bezveze
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Poredis genocidasa sa casnim generalom ?perodeformero je napisao/la: ↑06 avg 2022, 18:01Nije ni njima sigurno ugodno slusati skandiranja Atifu Dudakovicu, da se ne lazemo bezveze
Stanovnik otoka Baliperodeformero je napisao/la: ↑06 avg 2022, 18:01Nije ni njima sigurno ugodno slusati skandiranja Atifu Dudakovicu, da se ne lazemo bezveze
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Porediti Atifa Dudakovića i najvećeg zločinca u europi u zadnjih 70 godina nema smislaperodeformero je napisao/la: ↑06 avg 2022, 18:01Nije ni njima sigurno ugodno slusati skandiranja Atifu Dudakovicu, da se ne lazemo bezveze
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Kakav si ti glupanperodeformero je napisao/la: ↑06 avg 2022, 18:01Nije ni njima sigurno ugodno slusati skandiranja Atifu Dudakovicu, da se ne lazemo bezveze
-
johntravolta123
- Kontakt:
Jel te stid da to poredis ?perodeformero je napisao/la: ↑06 avg 2022, 18:01Nije ni njima sigurno ugodno slusati skandiranja Atifu Dudakovicu, da se ne lazemo bezveze
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, Lecler, rishovski, Venom, Zaboljesutra i 25 gostiju.