Kako si ušao tako i izađi ako imalo obraza imaš
Premijer liga BiH - aktuelno
- Ferrante071
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
Dabogda poginuo Gigovicu
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Hahhahhaa glefaj u pola prekida svira kraj 

da ne udje slucajnooo
Vratit ce vas me kad tad majku vam je.bem
Vratit ce vas me kad tad majku vam je.bem
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Znači počeli su na vrijeme, ništa se ne smije prepustit slučaju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
To ono kad su dosli a nisu se najavili i to utakmica protiv Simin Hana? To neko treba stalno dezurati oko stadiona i cekati kada ce ko od navijackih grupa doci. Jos kad se uzme u obzir stanje kod Fukara u tom periodu, nista posebno nisu napravili. Nek odu gdje drugo tako i nek se vozaju, znaju da ce dobit po cetnickom picicu. A i sad ako imaju muda nek dodju nek se vozaju u Tuzli, kad je na celu Fukara malo ozbiljnija ekipaRubikovaKocka je napisao/la: ↑06 avg 2022, 18:40Vama se vozaju oko Tušnja bez pratnje policije i niko ništaantisisoja1919 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 18:34Ove cetnike treba derat ko stigne i gdje stigne, mamicu im ****.
A gigovic uvijek u pripravnosti kad Igman napada. Cim malo opasniji napad Igmana, izmisli nesto da svira![]()
Volim tebe, više od sebe
- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Igman ce biti pojacan neigranjem Dupovca u sljedecem kolu
- Ferrante071
- Kontakt:
Ovaj Igman je smiješan, realno veće piičke odavno nisam gledao na terenima PLBiH.
Valjanje, bez ikakve želje da se krene prema golu protivnika... A i ako se zajebuu pa se nađu na protivničkoj polovini imam osjećaj da sve rade samo da ne dođu u priliku da zaprijete.
Ko vas jeebe kad ste glupi ko kuurac
Valjanje, bez ikakve želje da se krene prema golu protivnika... A i ako se zajebuu pa se nađu na protivničkoj polovini imam osjećaj da sve rade samo da ne dođu u priliku da zaprijete.
Al da Dupovac živi od fudbal, neshvatljivo.
Rijetko glup igrač.
Rijetko glup igrač.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Kako pričaš tako svega ti. Evo kad god smo krenuli naprijed, već mu je pištaljka u ustima bila. Svira svako jbno povlačenje, svaki kontakt, sve. Šta ćeš drugo radit nego se valjat i molit Boga da njihovi igrači ne pogode okvir gola.Ferrante071 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 18:59Ovaj Igman je smiješan, realno veće piičke odavno nisam gledao na terenima PLBiH.
Support your local club !
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I tako sve dok ne dođu novi ribari i uriniraju po Vicinoj igrački..
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Ferrante071
- Kontakt:
OK sudija te "kara" niste ni prvi ni zadnji protiv bojca koji su ili koji će biti iskarani ali brate po meni je ovo dno dna od igre koju je Igman prikazaoKonjicBOY je napisao/la: ↑06 avg 2022, 19:01Kako pričaš tako svega ti. Evo kad god smo krenuli naprijed, već mu je pištaljka u ustima bila. Svira svako jbno povlačenje, svaki kontakt, sve. Šta ćeš drugo radit nego se valjat i molit Boga da njihovi igrači ne pogode okvir gola.Ferrante071 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 18:59Ovaj Igman je smiješan, realno veće piičke odavno nisam gledao na terenima PLBiH.
-
- Kontakt:
Obavezno tražite golmana do kraja prelaznog roka,ovaj Ćeman definitivno nije za ovog ranga.Dobar je bio u PLFederacije ali to mu je očito maksimum.KonjicBOY je napisao/la: ↑06 avg 2022, 19:01Kako pričaš tako svega ti. Evo kad god smo krenuli naprijed, već mu je pištaljka u ustima bila. Svira svako jbno povlačenje, svaki kontakt, sve. Šta ćeš drugo radit nego se valjat i molit Boga da njihovi igrači ne pogode okvir gola.Ferrante071 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 18:59Ovaj Igman je smiješan, realno veće piičke odavno nisam gledao na terenima PLBiH.
Možete vi opstanak izboriti sigurno
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Ovo je za zatvora i Sipe, jest tako mi Boga.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Protiv kurca BL kad im sudi gigovic je skoro pa nemoguce igrat. Ni Jurgen Klopp i Guardiola zajedno ne bi mogli nista u toj situacijiKonjicBOY je napisao/la: ↑06 avg 2022, 19:01Kako pričaš tako svega ti. Evo kad god smo krenuli naprijed, već mu je pištaljka u ustima bila. Svira svako jbno povlačenje, svaki kontakt, sve. Šta ćeš drugo radit nego se valjat i molit Boga da njihovi igrači ne pogode okvir gola.Ferrante071 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 18:59Ovaj Igman je smiješan, realno veće piičke odavno nisam gledao na terenima PLBiH.
A doci ce dan kad ce i Vico otic pa ce se pisat po borcu svim silama nadam se da sele u sto nizi rang, amin