KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

elvir.vogosca
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la elvir.vogosca » 22 maj 2009, 00:08

mahalac je napisao/la:Za Gorana bi bilo najbolje da ostane u kkbosni...da sad ne razlazem u detalje, vjerujem da je i on svjestan toga...a gdje ne bi bio!
Moze Goran otici negdje vani, odigrati jednu, dvije sezone, zaraditi lovu i da se vrati u bosnu... za njega ce uvijek biti mjesta, mislim da je zasluzio da ga ceka mjesto u klubu. ne samo kao igrac, nego i dalje: kao trener ili nesto drugo

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 22 maj 2009, 00:13

newbie je napisao/la:samo malo, jel ti ovdje kazes da je jovanovic prvi play ispred djodjevica, to je smijesno, on bi i bosni bio dobra zamjena djordjevica, ne zzato sto je jovanovic los, vec djordjevic dobar
misljenja sam da je jovanovic kao prvo brzi od djordevica, kao drugo kompletniji...ima sut ima brz i prodoran ulaz..svi smo vidjeli kako je prolazio duleta....kod dule ima ulaz al je dosta spor...po pitanju suta, moze pogoditi al ne koristi ga u mjeri u kojoj bi kao play trebao..medjutim duletova prednost je iskustvo, tako da bi bili izvrsan tandem...naravno prvi play bi trebao biti zlaja...mada ja to ne bi posmatrao na taj nacin...nekad bi zapocinjao sa jednim nekad sa drugim, u zavisnosti od forme, protivnika, itd..
I feel devotion!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 maj 2009, 00:17

ljudi ako zlaja dodje a sto je vjerovatno nema potrebe da se duletov ostanak forsira,bolje je te pare dati da ivan eventualno ostane,ja tvrdim da ce biti odlicno ako od ove trojice makar jedan ostane,goran ove godine mora vani jer je to zadnja sansa da se obezbijedi egzistencija, a zasluzio je to iako bi mu bilo bolje da ostane jer je ovdje novi neno,ne u tolikoj mjeri,ali je ipak trenutno zvijezda tima,a elvir bi trebao ostati,a to bi nama predobro doslo,ja mislim da ce klinac ici iz bosne negdje drugo na probo,ali vidjet cemo,primarni ciljevi su vv,jovanovic,ivanovic i eventualno goran ako se neka ekipa napravi koja bi mogla se borit za 6 mjesto i eurocup,a sa vv na klupi sam siguran da bi to ostvarili,ali ima seha koji moze igrati po 30 minuta na 2, a da sansu dobijaju pomalo nebojsa i aldin, na tri bozo i vucko i bili bi solidn pokriveni,a na jedan zlaja i prebacit miljana da ga mijenja i eventualno mozda i na 2,sve zavisi od gorana i ostanka

@blazz samo mi reci molim te ekipa:bodiroga,jaric,stojakovic,rakocevic,gurovic,scepanovic,rebraca,drobnjak,tomasevic,divac,cini mi se onaj prekaljeni hemofarmov topic ili tepic sa brojem 13 koji nas je dole redovno ubijao,da je tu trebao vrhunski trener, pa imas doktora koji ti zadnjih pet minuta igra kao da se basketa sa rajom iz mahale,jednostavno pedja da more koseva a ovaj pet zadnjih i vazda heroj,a zato je i pedja prestao igrati za repku jer ga niko nije dovoljno postovao,ali evo dobise partizana sada ali nema veze dule ce ih razbiti u petoj tekmi vjeruj mi... ako xavi pascual ne osvoji titulu on leti u barcu 1000 posto,a nema on nikakvih velikih planova sa zvezdom,tek sada je poceo bjelica pravo igrati,jer se owens povrijedio,ili sepa ili milan...doveden je da titulu uzme partizanu... i veliki su novci u pitanju jer su owens i roberts kostali sigurno oko 700-800 hiljada eura.

P.S.Izvinite malo je offtopic ali morao sam jer sam bio prozvan...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 22 maj 2009, 00:46

neno#4 je napisao/la:ljudi ako zlaja dodje a sto je vjerovatno nema potrebe da se duletov ostanak forsira,bolje je te pare dati da ivan eventualno ostane,ja tvrdim da ce biti odlicno ako od ove trojice makar jedan ostane,goran ove godine mora vani jer je to zadnja sansa da se obezbijedi egzistencija, a zasluzio je to iako bi mu bilo bolje da ostane jer je ovdje novi neno,ne u tolikoj mjeri,ali je ipak trenutno zvijezda tima,a elvir bi trebao ostati,a to bi nama predobro doslo,ja mislim da ce klinac ici iz bosne negdje drugo na probo,ali vidjet cemo,primarni ciljevi su vv,jovanovic,ivanovic i eventualno goran ako se neka ekipa napravi koja bi mogla se borit za 6 mjesto i eurocup,a sa vv na klupi sam siguran da bi to ostvarili,ali ima seha koji moze igrati po 30 minuta na 2, a da sansu dobijaju pomalo nebojsa i aldin, na tri bozo i vucko i bili bi solidn pokriveni,a na jedan zlaja i prebacit miljana da ga mijenja i eventualno mozda i na 2,sve zavisi od gorana i ostanka

@blazz samo mi reci molim te ekipa:bodiroga,jaric,stojakovic,rakocevic,gurovic,scepanovic,rebraca,drobnjak,tomasevic,divac,cini mi se onaj prekaljeni hemofarmov topic ili tepic sa brojem 13 koji nas je dole redovno ubijao,da je tu trebao vrhunski trener, pa imas doktora koji ti zadnjih pet minuta igra kao da se basketa sa rajom iz mahale,jednostavno pedja da more koseva a ovaj pet zadnjih i vazda heroj,a zato je i pedja prestao igrati za repku jer ga niko nije dovoljno postovao,ali evo dobise partizana sada ali nema veze dule ce ih razbiti u petoj tekmi vjeruj mi... ako xavi pascual ne osvoji titulu on leti u barcu 1000 posto,a nema on nikakvih velikih planova sa zvezdom,tek sada je poceo bjelica pravo igrati,jer se owens povrijedio,ili sepa ili milan...doveden je da titulu uzme partizanu... i veliki su novci u pitanju jer su owens i roberts kostali sigurno oko 700-800 hiljada eura.

offtopic:

nije on nabrajao pesicevu titulu 2002 godine vec sa omladinskim selskcijama (koje je osvojio prije sto godina)

jedno je pesic 90-tih i pocetkom 2000-tih, a drugo je sadasnji pesic

sadasnji kari ne moze voditi nista bolje od zvezde! sta je covjek uradio u posljednjih 5 godina? tacnije poslije 2002 godine? dobijao otkaze redovno...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 maj 2009, 08:41

fera je napisao/la:@target ne bih da se svađam nemam zivaca za to. uzivaj zivotu

Ja uzivam samo ti kazem kako stvari stoje a ne zelim ni ja da se svadja, pozdrav..
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 22 maj 2009, 09:26

Prvo treba odbraniti titulu, pa uciniti sve da VV ostane iduce sezone, potom ako je ikako moguce probati zadrzati ivanovica i dovesti zlaju,

roster koji bi bio konkurentan u NLB iduce sezone:

1. Zlaja, Camdzic
2. Sehovic, Majstoric
3. Vucurovic, Bozo
4. Ivanovic, Hajric
5. Ovcina, Zimic

Ne znam sta igra onaj mali Andjelic, ali i njega prikljuciti, kao i Klinca, to bi bilo 12 igraca za iducu sezonu, mislim da bi se mogli krpiti fino u NLB.
Najjaci bi bili na cetvorki, najslabiji na dvici al eto ...
Cuva Bog Zelju svog!

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 22 maj 2009, 12:07

aseemic je napisao/la:Cestitke Bosni na sinocnoj pobjedi.

Nadam se da ce Siroki odrzati dobru lekciju Igokei na Pecari, jer klub kao Igokea, koji sluzi za pranje novca i politicke svrhe nema sta da trazi u NLB ligi.
Taman covjek pomisli kako smo se svi konacno okrenuli sportskim temama, kad ono medjutim, javlja se biser. Nebruseni...

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 22 maj 2009, 12:11

vladedivac je napisao/la:
aseemic je napisao/la:Cestitke Bosni na sinocnoj pobjedi.

Nadam se da ce Siroki odrzati dobru lekciju Igokei na Pecari, jer klub kao Igokea, koji sluzi za pranje novca i politicke svrhe nema sta da trazi u NLB ligi.
Taman covjek pomisli kako smo se svi konacno okrenuli sportskim temama, kad ono medjutim, javlja se biser. Nebruseni...

Kompleksaš broj dva.
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 22 maj 2009, 13:36

neno#4 je napisao/la: @blazz samo mi reci molim te ekipa:bodiroga,jaric,stojakovic,rakocevic,gurovic,scepanovic,rebraca,drobnjak,tomasevic,divac,cini mi se onaj prekaljeni hemofarmov topic ili tepic sa brojem 13 koji nas je dole redovno ubijao,da je tu trebao vrhunski trener, pa imas doktora koji ti zadnjih pet minuta igra kao da se basketa sa rajom iz mahale,jednostavno pedja da more koseva a ovaj pet zadnjih i vazda heroj,a zato je i pedja prestao igrati za repku jer ga niko nije dovoljno postovao,ali evo dobise partizana sada ali nema veze dule ce ih razbiti u petoj tekmi vjeruj mi... ako xavi pascual ne osvoji titulu on leti u barcu 1000 posto,a nema on nikakvih velikih planova sa zvezdom,tek sada je poceo bjelica pravo igrati,jer se owens povrijedio,ili sepa ili milan...doveden je da titulu uzme partizanu... i veliki su novci u pitanju jer su owens i roberts kostali sigurno oko 700-800 hiljada eura.

Ako ćemo po toj logici, mora da je dojčland 93 imao Jordana čim osvoji sa njima evropsko :D
Znači konkretan primjer kako se stvara tim je Alba.Tamo je Bayer uzastopno osvajao titule i nakon dolaska Pešića te par godina rada uspostavlja dominaciju sa Albom.Eto ako to nije stvaranje tima onda ne znam šta jeste.Da ne bude kako je to daleka prošlost osvojio je sa Barcelonom dvije titule zaredom prije 5-6 godina zatim sa Gironom Ulebcup prije dvije sezone...
Vidi se da pratiš košarku al ta teza kako pojedini uspješni treneri samo sa gotovim igračima mogu nešto napraviti ne pije vodu i to sam ja samo usput ti napisao,nije nikakvo prozivanje.
P.S Igrač koji nas je ubijao je Topić inače zvezdaš.

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 22 maj 2009, 14:10

mirzza je napisao/la:Prvo treba odbraniti titulu, pa uciniti sve da VV ostane iduce sezone, potom ako je ikako moguce probati zadrzati ivanovica i dovesti zlaju,

roster koji bi bio konkurentan u NLB iduce sezone:

1. Zlaja, Camdzic
2. Sehovic, Majstoric
3. Vucurovic, Bozo
4. Ivanovic, Hajric
5. Ovcina, Zimic

Ne znam sta igra onaj mali Andjelic, ali i njega prikljuciti, kao i Klinca, to bi bilo 12 igraca za iducu sezonu, mislim da bi se mogli krpiti fino u NLB.
Najjaci bi bili na cetvorki, najslabiji na dvici al eto ...
Anđelić je visok 201 cm i igra nisko krilo i beka.
Što se Anđelića tiče lik je 91 godište i mislim da bi trebao biti kao đedović ako ne i bolji.
Ovaj gore sastav mi se izuzrtno sviđa ali da se da lijepa sansa anđeliću,camdziću,majstoriću,klincu koji je visok 212 itd, a što se tiče Šehovića,zlaje,zimića oni su već formirani igrači i oni bi trebali biti bitan faktor sto se kaze fina okosnica tima.
Mozda bi ovom gore timu trebao jedan iskusniji suter ali ja bih poceo ovako pa bih uz put vidio mogul se nositi sa teskocama NLB lige i pratio napredak i akop nebi bio dovoljan doveo bih jednog iskusnijeg sutera(domaceg jer sad bi nam politika trebala biti bez amera)a neke mlađe koji se ne snađu bi poslao u slaviju(tu im je blizu mogu povremeno dolaziti na nase treninge i pod budnim su okom nasih trenera.
Na kraju mozda najbitnije poslije sponzora,para od kantona,ostaviti za trenera vv ali minimum na 3 godine,pa neka on skautira i uci jer je pokazao da zna.
Ikonica ove godine pustiti da ide neka i on nesto vise zaradi i vidi evrope.(djordjevica neka zlaja zamjeni,a ivanovica pokusat zadrzat ali ima i za njega zamjena ako ode).

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 maj 2009, 18:42

Topic covjek sa brojem 13,koliko se sjecam hemofarmovac a posto ja imam 19 godina ne sjecam se da je igrao u zvezdi
P.S. Hvala na ispravci

Ostalo je samo ime.....

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 22 maj 2009, 19:44

ipsa je napisao/la:
edo07 je napisao/la:ljudi sinoc ja nisam vidio ni jednu grupicu navijaca KK Bosna... ja sam bio prisutan na tekmi i potajno u sebi navijao za Bosnu al nisam ni jednu grupu vidio u dvorani... cijela dvorana je navijala za Ditu al u mene jaran i ja smo u sebi bili najsretniji u mejdanu...pozzz
kako nisi vidio na velikoj tribini prekoputa klupa igraca...citavo vrijeme smo bodrili bosnu....doduse bilo nas je malo pa se mozda zato nije culo..:)...ipak smo se borili protiv 3500 dusa u mejdanu... :lol:

izvinjavam se... jeste bilo je jedna mala grupica koja je navijala za Bosnu...ja sam bio na zapadu...blizu vas...pozz

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 maj 2009, 23:02

kobe je napisao/la: Mozda bi ovom gore timu trebao jedan iskusniji suter ali ja bih poceo ovako pa bih uz put vidio mogul se nositi sa teskocama NLB lige i pratio napredak i akop nebi bio dovoljan doveo bih jednog iskusnijeg sutera(domaceg jer sad bi nam politika trebala biti bez amera)a neke mlađe koji se ne snađu bi poslao u slaviju(tu im je blizu mogu povremeno dolaziti na nase treninge i pod budnim su okom nasih trenera.
Na kraju mozda najbitnije poslije sponzora,para od kantona,ostaviti za trenera vv ali minimum na 3 godine,pa neka on skautira i uci jer je pokazao da zna.
a sto nebi pokusali dovesti djedovica na pozajmicu, dok pare od kantona nisu date onako nego sa tacno odradzenim tackama, a najvaznije su omladinski pogoni kao popularizacija kosarke
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 23 maj 2009, 09:36

nerminh74 je napisao/la:
kobe je napisao/la: Mozda bi ovom gore timu trebao jedan iskusniji suter ali ja bih poceo ovako pa bih uz put vidio mogul se nositi sa teskocama NLB lige i pratio napredak i akop nebi bio dovoljan doveo bih jednog iskusnijeg sutera(domaceg jer sad bi nam politika trebala biti bez amera)a neke mlađe koji se ne snađu bi poslao u slaviju(tu im je blizu mogu povremeno dolaziti na nase treninge i pod budnim su okom nasih trenera.
a sto nebi pokusali dovesti djedovica na pozajmicu, dok pare od kantona nisu date onako nego sa tacno odradzenim tackama, a najvaznije su omladinski pogoni kao popularizacija kosarke
fakat zar mu se ispalti igrati za 2 tim Barcelone , ja sam ocekivao puno vise od njega , trebao je otici u neki manji klub , juventud , pamesa ili sl. ako je vec htio u spaniju , pored navara nikad nece dobiti sansu CAK I DA UDJE U PRVIH 12 jer navaro igra 35 min utakmice ,

cha0s
Kontakt:

Post Postao/la cha0s » 23 maj 2009, 10:56

ljudi, sanjate. bas ce doci u bosnu iz spanije, da igra u 5. postavi opet ne bi :D tesko zaista, tesko...

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 23 maj 2009, 11:08

Kobe Bryant je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
fakat zar mu se ispalti igrati za 2 tim Barcelone , ja sam ocekivao puno vise od njega , trebao je otici u neki manji klub , juventud , pamesa ili sl. ako je vec htio u spaniju , pored navara nikad nece dobiti sansu CAK I DA UDJE U PRVIH 12 jer navaro igra 35 min utakmice ,
OVO JE STRASNO STA SI NAPISAO
Juventud i pamesa su poslije poznate cetvorke najbolji klubovi koji bi po meni isto trebali igrati euroligu,da si rekao da je otisao u mursiju,menorcu,zaragozu to bi bilo prihvatljivo.
SVAK ZNA DA JE DJEDOVIC(pohlepcina,parimetar)OPASNO POGRIJESIO JER JE PRERANO OTISAO U VELIKI KLUB,DA JE OSTAO JOS GODINU DVIJE U BOSNI SAD BI OTISAO ZA 1-2 MILIONA U VELIKI KLUB I IGRAO BI MAKAR 15MINUTA.
@nerminh74 zašto bi jedan djedovic oduzimao minutazu andjelicu,camdzicu,majstoricu pa na kraju sezone se prihvatit aviona i odletiti za spaniju a nama kita.
potpuno ne rezonski.
Sto se tice kantona,popularizacija kosarke se moze tumaciti na hiljade nacina,npr. dovodjenje nba igrača je popularizacija bosne i kosarke u sarajevu(zar ne?),potpisivanje ugovora dugogodisnjih sa nasim mladim igracima(zimic,sehovic,andjelic,majstoric,klinac itd.) je zadrzavanje omladinskog pogona sto sduze u sarajevu sto je nas omladinski pogon i svakko popularizacija kose.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 maj 2009, 13:31

djedovic se slijedece sezon biti posudjen ekipi gdje ce imati oko 20 - 25 minuta po mecu i onda se vraca u barsu gdje nece biti basilea koji ce biti tada pred penzijom i moci ce igrati nekih 10 minuta u prosjeku,ako se pokaze solidno u tom klubu,nesto slicno kao tomas u fuenlabradi,a nihad je bolji od marka.....

Ostalo je samo ime.....

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 23 maj 2009, 13:33

Ima l' đe onog Avdića iz Banovica?! :lol:
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 maj 2009, 13:35

aseemic je napisao/la:Ima l' đe onog Avdića iz Banovica?! :lol:
kompleksas...........bolji je avdic od vaseg startnog centra albijanica,hhahaahahhhaahahaaa.......

Ostalo je samo ime.....

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 23 maj 2009, 13:40

neno#4 je napisao/la:
aseemic je napisao/la:Ima l' đe onog Avdića iz Banovica?! :lol:
kompleksas...........bolji je avdic od vaseg startnog centra albijanica,hhahaahahhhaahahaaa.......

Je li trebam crtati šta mislim o/prema tebi?

Znaci i dalje isto pitanje, sta je s K. Avicem za daljnje planove?

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: RoadRunner85 i 20 gostiju.