Standardan jeste, ali igra kriminalno loše.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 avg 2022, 18:45A gdje je onaj ekspert za fudbal što je pričao da je Saničanin davno prekrižen iz Partizana a ja evo kako vidim, nova sezona, opet standardan.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Zabi ga Milicevic, a evo i Bazdara u igri.MoodyHank je napisao/la: ↑04 avg 2022, 18:57Standardan jeste, ali igra kriminalno loše.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 avg 2022, 18:45A gdje je onaj ekspert za fudbal što je pričao da je Saničanin davno prekrižen iz Partizana a ja evo kako vidim, nova sezona, opet standardan.
- ASD
- Kontakt:
Milicevic je odigrao jako lose protiv Midtjylland. Gledao sam utakmicu na Danskoj televiziji. Komentator govori, spor stoper, i sugerise da igrac Midtjylland ide jedan na jedan sa njim, i da bi svaki put ga pretrcao. Inace ozbiljan komentator koji komentarise decenijama utakmice.
- ASD
- Kontakt:
Gledao sam drugi meč, prekucao je. Imao je nekoliko passova gdje je bekove izbacio naprijed, a par puta je izletio gdje je presijecao loptu i to tehnički smiri. Bili su dosta jači od Danaca u drugom meču.Tristan10 je napisao/la: ↑04 avg 2022, 22:09Milicevic je odigrao jako lose protiv Midtjylland. Gledao sam utakmicu na Danskoj televiziji. Komentator govori, spor stoper, i sugerise da igrac Midtjylland ide jedan na jedan sa njim, i da bi svaki put ga pretrcao. Inace ozbiljan komentator koji komentarise decenijama utakmice.
Ali vjerovatno si u pravu za brzinu. To ga je vjerovatno limitiralo da ne napravi ozbiljniju karijeru.
Što se tiče Pirića, veze nema. Nemam pojma na koju foru ga drže kao prvog golmana.
Moze biti da je na Kipru odigrao dobro, ali ovu prvu utakmicu u Danskoj koju sam gledao preko tv je odigrao katastrofalno. Nije ni minuta prosla nesporazum u odbrani radi njegovog loseg pasa, stativa za Midtjylland. Dosta spor, i jedan na jedan nema sanse protiv u Evropskim okvirima (ispod)prosjecne ekipe kao sto je Midtjylland. Jedino sto Milicevic zna jeste kad se gradi igra prema naprijed, ima pregled i dobru tehniku, ali nije po mom kalibar.
Kovac je po mom trebao dobiti priliku prije godinu dana kad smo igrali prijateljske protiv Crne Gore i Danske. Ali tad su Danilovic i Djokanovic uletili prije njega i bili starteri protiv Danske. Doduse, mora se priznati da je Danilovic imao solidno izdanje, protiv Gruzije ili Luksemburga neovisno sto igra u 2. Portugalskoj ligi.
Nisi gledo utakmicu. Ako on postane igrac, ja cu pojest ficu sto kaze pokojni Sojic. Spor, slab u duelu, protiv malo jacih protivnika ne postoji na terenu. Sinoc opet fasovo. Ni stat na loptu, ni odigrat, ni dobit duel. Kakav Kovac. Alibi-fudbaler.
Pantić je ****, drugovi! (pokojni Sretjko Šojitj)
- ASD
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Neko je već pisao ali kako se sjećam, od Bosne ima samo majku Srpkinju. Tako da nikada nismo bili u igri, uopšte.
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 313, ANamelessGhoul, Anoniman, ArtemisFowl, Balorda, bavariapivo, Beduin, boki86, CAGarfia, CrvenoCrnaArmija, CudanLik, Cwirek, Daduli, DjaniTarik, ELDIABLO20, ErosViverosViv, Ferroviere1987, General505, Goalgetter, Gomis99, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HariTz, head88, invincible1921, inzomni, Jarodwest, jasmin10, karajlo, Kaunas, Kompromis, labostarmomosa, Lavcina, legendarnadruga, LenyYoro15, Lynx, meecko, Meshko91, miguelramos, mirza_it, Mocvara1991, MokraKifla, MostarNeretva, Muumii, napapijri1987, omanovski, Pensioner26, PingoFTW, PointBlank, Romagnoli13, s4mke, SanaBosna, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, Sport90, StevieG8, Sveti, THEC, Tihi, TofiTofita, Truba1905burazeru, USB, Venom, Wilshere10, Wolffire, zaostrog, zicer, zikerrz21 i 512 gostiju.