Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Danas bolje suđenje u Bosanskom Novom
Mi smo jucer u Gabeli imali otimacinu
Lopovluk u Gabeli
Ovo je super
Igmsn ce nas pobjedit
Kad dođemo na red
Lopovluk u Gabeli
Ovo je super
Igmsn ce nas pobjedit
Kad dođemo na red
- Ferrante071
- Kontakt:
Ma 100% sve zvanično isto kao srpsko Sarajevo, srbinje itd odskakući da ne kažem odjeebii
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
Svidili su mi i se Mahmić i Hrelja, naročito ovaj drugi dobro je zadržavao loptu. Jakupović je par izglednih kontri baš zajebao, loša partija.
Teško da borac može izboriti evropu ove godine, živi očaj
Teško da borac može izboriti evropu ove godine, živi očaj
Borac je objektivno najloija ekipa lige ali nece ispati jer su protežirani od NSBiH.
Zvanicno je Novi Grad, Istocno Sarajevo, Foca.Ferrante071 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 19:36Ma 100% sve zvanično isto kao srpsko Sarajevo, srbinje itd odskakući da ne kažem odjeebii
Nemojte biti licemjeri. Ako ste legalisti po pitanju "županija" i sl. onda budite llegalisti i po pitanju Novog Grada. Mojne dvostrukih aršina. Ako voliš Bosnu, voliš i njene institucije. Ne moreš srat da voliš BiH, a ne poštovati odluke njenih zvaničnih ustanova.
Bošnjački nacionalizam je opasan za državu jednako kao srpski i hrvatski. Zato bih vas ja sve u kamenolom pa tamo vežite krampe i lopate umjesto zastava.
Bošnjački nacionalizam je opasan za državu jednako kao srpski i hrvatski. Zato bih vas ja sve u kamenolom pa tamo vežite krampe i lopate umjesto zastava.
Ne valjaj gluposti. Ljubav prema Bosni i Hercegovini nema nikakve veze sa prihvatanjem nekakvih nametnutih naziva poput "Novog Grada", "Kneževa" i slicnih gluposti. To je samo nacin da se zatre nas identitet. Je li cijenis i postujes nazive ulica po Drazi Mihailovicu i 9. januaru i drugim sranjima?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑06 avg 2022, 20:07Nemojte biti licemjeri. Ako ste legalisti po pitanju "županija" i sl. onda budite llegalisti i po pitanju Novog Grada. Mojne dvostrukih aršina. Ako voliš Bosnu, voliš i njene institucije. Ne moreš srat da voliš BiH, a ne poštovati odluke njenih zvaničnih ustanova.
Naravno da ne. Ali isto tako ne cijenim nazive poput Mustafe Busuladžića, Huseina Đoze i onog Pačariza. Ako su nam identitet okupatorske sluge i zločinci, onda bolje da ga nemamo.spezial je napisao/la: ↑06 avg 2022, 20:17Ne valjaj gluposti. Ljubav prema Bosni i Hercegovini nema nikakve veze sa prihvatanjem nekakvih nametnutih naziva poput "Novog Grada", "Kneževa" i slicnih gluposti. To je samo nacin da se zatre nas identitet. Je li cijenis i postujes nazive ulica po Drazi Mihailovicu i 9. januaru i drugim sranjima?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑06 avg 2022, 20:07Nemojte biti licemjeri. Ako ste legalisti po pitanju "županija" i sl. onda budite llegalisti i po pitanju Novog Grada. Mojne dvostrukih aršina. Ako voliš Bosnu, voliš i njene institucije. Ne moreš srat da voliš BiH, a ne poštovati odluke njenih zvaničnih ustanova.
Ne cijenim - trpim i pokušavam na sve zakonske načine da se te i takve ulice zovu: Mahmuta Bušatlije, Miljenka Cvitkovića, Džavida Haverića, Mike Bosnić i sl.
Također, ne može mi biti identitet turski naziv - Novi Grad, a ni austrijski Bosanski Novi. Svi okupatori i njihove sluge trudili su se avim silama da zatru naš, bosanski, identitet.
No to je tako trenutno i dužan sam poštovati, ali sve učiniti sa promjenim taj naziv. Bosanski Grad bi bio idealan nazivpo meni, ali drugom prilikom
Otišao sam.
svrakino1921 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 19:35Danas bolje suđenje u Bosanskom Novom
Lopovluk u Gabeli
Ovo je super
Igmsn ce nas pobjedit
Kad dođemo na red
O čemu ti pričaš.. igraču vam se kraj korner zastavice Error upalio i zabagovo i ljudi zabili gol... bas vas je pokro
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Sarajevo: Dizdarević; Musa, Aničić, Đokanović, Tomašević; Čirjak, Kapić, Varešanović, Ikić, Džafić, Suljić. Na klupi su: Šahinović, Čataković, Ahmetović, Mulahusejnović, T. Ramić, Salčin, Drobarov, I. Ramić, Kobiljar.
Pa i nije ovo neka klupa kod Sarajeva.
Da me se ne shvati pogrešno, Posušje ako uvede tekmu u neko mrtvilo i zadrži aktivan rezultat duže vrijeme, Sarajevo nema neki izbor na klupi da promijeni ritam, tok tekme. Obično su do sada uvodili krila na umornu odbranu i time dobijali dodatnu brzinu i prodornost.
Vidjet ćemo šta je Fele zamislio.
Pa i nije ovo neka klupa kod Sarajeva.
Da me se ne shvati pogrešno, Posušje ako uvede tekmu u neko mrtvilo i zadrži aktivan rezultat duže vrijeme, Sarajevo nema neki izbor na klupi da promijeni ritam, tok tekme. Obično su do sada uvodili krila na umornu odbranu i time dobijali dodatnu brzinu i prodornost.
Vidjet ćemo šta je Fele zamislio.
-
- Kontakt:
Stream za Sarajevo-Posusje?
- svrakino1921
- Kontakt:
Pricam o prvih 20 minrishovski je napisao/la: ↑06 avg 2022, 20:35svrakino1921 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 19:35Danas bolje suđenje u Bosanskom Novom
Lopovluk u Gabeli
Ovo je super
Igmsn ce nas pobjedit
Kad dođemo na red
O čemu ti pričaš.. igraču vam se kraj korner zastavice Error upalio i zabagovo i ljudi zabili gol... bas vas je pokro![]()
Kad smo mi trebali zabit 3 gola
Da vidis Errora kod njih u prvih 20 min
I uzgred budi receno samarala nam njihova publika nasa 3 juniora
O tome pricam
Jbt gledaj istoka na kosevu, mogao bi popuniti citavu grbavicu i jos 300 ispred stadiona da ostane.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Oni po Sarajevu hodaju lagano, bez problema.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 21:04Pricam o prvih 20 minrishovski je napisao/la: ↑06 avg 2022, 20:35svrakino1921 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 19:35Danas bolje suđenje u Bosanskom Novom
Lopovluk u Gabeli
Ovo je super
Igmsn ce nas pobjedit
Kad dođemo na red
O čemu ti pričaš.. igraču vam se kraj korner zastavice Error upalio i zabagovo i ljudi zabili gol... bas vas je pokro![]()
O tome pricam
Ako su to radili, sramota. Govore neki da su i na tribinama glumili mangupe.
Error se desio i sudiji, zabagovo sa zastavicom.
Al **** Želju, loš pa kao nek ga i sudija zajebe. A neki broje loše dosuđeni aut.
Zadnja izmjena: LeonProfessional, dana/u 06 avg 2022, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Izgleda Aničić obnovio svoju povredu. Znalo se da čovjek dolazi u Sarajevo povrijeđen. Ima odličnu platu u Sarajevu, a ne može da igra.
-
- Kontakt:
Nesreća. Nije nikada dobro da se neko povrijedi.
Ostadoše bez 2 štopera u par dana. Morat će dovesti nekoga još sigurno.
- svrakino1921
- Kontakt:
O tom Error-u i govorimLeonProfessional je napisao/la: ↑06 avg 2022, 21:07Oni po Sarajevu hodaju lagano, bez problema.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 21:04Pricam o prvih 20 min
O tome pricam
Ako su to radili, sramota. Govore neki da su i na tribinama glumili mangupe.
Error se desio i sudiji, zabagovo sa zastavicom.
Al **** Želju, loš pa kao nek ga i sudija zajebe. A neki broje loše dosuđeni aut.
Pomocni mislim da je idiot iz Travnika
Mrzi nas organski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.