FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako bih morao izdvojiti trojicu to su onda Tomašević, Musa i Cirjak.
Ahmetovic legenda. Bio i ostao najveći profesionalac.
Drobarov - nije imao nekog posla, opasnog protivnika...ali u svakom trenutku je djelovao veoma smireno i samouvjereno. Vidjet ćemo ga protiv jačih.
Catakovic - još uvijek ga nije krenulo ali volim igrace koji znaju opucati i ne libe se da pokušaju. Mislim da će ubrzo procepiti...čim zaigra na boljim terenima. Lično očekujem puno.
Suljic - kapitenski. Odlična saradnja s Tomaševićem, zna stati na loptu, proigrati, ganja loptu, vraća se, požrtvovan...bas kapitenski.
Ahmetovic legenda. Bio i ostao najveći profesionalac.
Drobarov - nije imao nekog posla, opasnog protivnika...ali u svakom trenutku je djelovao veoma smireno i samouvjereno. Vidjet ćemo ga protiv jačih.
Catakovic - još uvijek ga nije krenulo ali volim igrace koji znaju opucati i ne libe se da pokušaju. Mislim da će ubrzo procepiti...čim zaigra na boljim terenima. Lično očekujem puno.
Suljic - kapitenski. Odlična saradnja s Tomaševićem, zna stati na loptu, proigrati, ganja loptu, vraća se, požrtvovan...bas kapitenski.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 06 avg 2022, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Bilo je tesko i bice jos ovakvih utakmica , ali na ovakvim utakmicama se dobija samopouzdanje, dobija se podrska i osvajaju titule.
mislim da su svi na stadionu vjerovali u pobjedu i to je ono sto nam je trebalo, a uz ovakvu posjetu ( **** poskoci, sve im **** antifudbalsko ) pobjeda mora doci.
Musa
Merso
Volim te Sarajevo
mislim da su svi na stadionu vjerovali u pobjedu i to je ono sto nam je trebalo, a uz ovakvu posjetu ( **** poskoci, sve im **** antifudbalsko ) pobjeda mora doci.
Musa

Merso

Volim te Sarajevo
Zadnja izmjena: Hamagara, dana/u 06 avg 2022, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- f0rest1946
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
Tomasevic i Musa najbolji, takodjer Cirjak i Vlatko su odigrali odlicno
Catakovic i Suljic mozda i najgori danas, valjda se poprave konacno jbt igras protiv Posusja ne mozes kvalitet pokazati.
Catakovic mi lici na Hebibovica sa odlukama gdje ce poslati loptu, kad ce sutirati itd
Merso Aferim majstore

Catakovic i Suljic mozda i najgori danas, valjda se poprave konacno jbt igras protiv Posusja ne mozes kvalitet pokazati.
Catakovic mi lici na Hebibovica sa odlukama gdje ce poslati loptu, kad ce sutirati itd
Merso Aferim majstore

Super sve veceras hvala Bogu. Bojao sam se da nam se ne osvete one precke i penal al dobro je. Musa no coment, jedan od boljih bekova sto smo imali sigurno..
Ustvari nije sve bas super, ne znam je ko spomenuo ali ono s kartama je otjeralo 1000 da ne prisustvuju utakmici.. Kakav je ono cirkus? Pa cekalo se po pola sata za istok i zapad. Ja na sjeveru na kraju bio, nisam mogao cekati za zapad. 20 do 9 je cekalo 500 ljudi za karte
Ustvari nije sve bas super, ne znam je ko spomenuo ali ono s kartama je otjeralo 1000 da ne prisustvuju utakmici.. Kakav je ono cirkus? Pa cekalo se po pola sata za istok i zapad. Ja na sjeveru na kraju bio, nisam mogao cekati za zapad. 20 do 9 je cekalo 500 ljudi za karte
Šta ti je reć kad imaš dva beka koja su zapravo u stanju da učestvuju u napadačkim akcijama. Musa ovo što je odigrao do sad, ja ne mogu da se sjetim boljeg beka koji je igrao za nas unazad boga pitaj koliko godina. Lik svaku loptu šalje naprijed, nevjerovatna preciznost i brzina prilikom prijema i pasa lopte. Tomašević s druge strane također odličan. I odmah sve ide lakše, koliko samo prostora ova dva momka otvore Suljiću i ikiću...
Btw kad sam već kod njih danas mi se Ikić nikako nije svidio. Nema driblinga, često ne zna šta će s loptom čim mu priđe igrač Posušja. Mora bolje, a i vjerujem da hoće, momak je prva liga po pitanju profesionalnosti. Hamzu isto ne kontam, svjež ušao nekoliko puta čista strana njemu treba pola godine da se namjesti na šut jbt, ko curica kakva. Al dobro, nećemo previše kuditi poslije ovakve večeri.
Da mi je ko rekao da će nam Merso u ovoj sezoni biti strašno koristan džoker s klupe ne bih vjerovao. Statuu mu napravit ispred Koševa kad završi karijeru, BABUKA

I opet da pohvalim Čirjaka. Kakav igrač nevjerovatno, bukvalno bolja i brža verzija Crepulje. Drobarov isto pokazao da će biti veliko pojačanje. Vidi se klasa u njemu, lakoća dobijanja duela, smirenost... Ne znam za vas ali je meni Andrej bolji na štoperu nego u vezi. Ja ga ne bih dirao uopšte, uparit ga sa Drobarovom i da napravimo od njega Maskerana
I na kraju atmosfera šta reći... sve smo vidjeli. Bilo je sigurno 10k+.

Btw kad sam već kod njih danas mi se Ikić nikako nije svidio. Nema driblinga, često ne zna šta će s loptom čim mu priđe igrač Posušja. Mora bolje, a i vjerujem da hoće, momak je prva liga po pitanju profesionalnosti. Hamzu isto ne kontam, svjež ušao nekoliko puta čista strana njemu treba pola godine da se namjesti na šut jbt, ko curica kakva. Al dobro, nećemo previše kuditi poslije ovakve večeri.
Da mi je ko rekao da će nam Merso u ovoj sezoni biti strašno koristan džoker s klupe ne bih vjerovao. Statuu mu napravit ispred Koševa kad završi karijeru, BABUKA

I opet da pohvalim Čirjaka. Kakav igrač nevjerovatno, bukvalno bolja i brža verzija Crepulje. Drobarov isto pokazao da će biti veliko pojačanje. Vidi se klasa u njemu, lakoća dobijanja duela, smirenost... Ne znam za vas ali je meni Andrej bolji na štoperu nego u vezi. Ja ga ne bih dirao uopšte, uparit ga sa Drobarovom i da napravimo od njega Maskerana

I na kraju atmosfera šta reći... sve smo vidjeli. Bilo je sigurno 10k+.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Pa brate ne dolazi se na stadion u pola 9 (ako nisi imao obaveze neke, to postujem). I jos od srijede su karte pustene bile. A na kraju krajeva godisnja se uzme i ko beg dodjes kada pozelis i ulaz koji pozelisnokee je napisao/la: ↑06 avg 2022, 23:45Super sve veceras hvala Bogu. Bojao sam se da nam se ne osvete one precke i penal al dobro je. Musa no coment, jedan od boljih bekova sto smo imali sigurno..

Krivokapić napadač 19 god
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Demolirali smo ih. Vidjeti ima li kakav free stoper do kraja sezone neka ga.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ovo je treci put otkako se igra zajednica liga, da smo startali sa 3/3, zadnji put to je bilo u sezoni 06/7.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- LegendKiller
- Kontakt:
Musa je odigrao baš perfektnu utakmicu, napokon bek koji osim fizičih predispozicija ima i mozga pa zna i i igrati i razmišljati. Što reče lik na zapadu posle gola "zamisli da je ondje Hebib bio umjesto Muse".
Vala treba konačno podvuči i crtu kada su ovi hronično povrijeđeni u pitanju. Rade li ljudi kakve ljekarske prije nego što potpišu, ko radi te ljekarske, Sebija bez diplome? Prati li neko malo historiju povreda tih igrača. Aničić i Avramovski zadnje dvije godine nisu po 5 tekmi uvezali, morala je negdje kvaka biti. Pa nismo socijalna ustanova za zbrinjavanje nezbrinutih fudbalera. Ova dvojica nisu baš jeftini, vjerujem da imaju solidna primanja za naše uslove.
Vala treba konačno podvuči i crtu kada su ovi hronično povrijeđeni u pitanju. Rade li ljudi kakve ljekarske prije nego što potpišu, ko radi te ljekarske, Sebija bez diplome? Prati li neko malo historiju povreda tih igrača. Aničić i Avramovski zadnje dvije godine nisu po 5 tekmi uvezali, morala je negdje kvaka biti. Pa nismo socijalna ustanova za zbrinjavanje nezbrinutih fudbalera. Ova dvojica nisu baš jeftini, vjerujem da imaju solidna primanja za naše uslove.
Hadžija srušio TM ne možeš otvoriti stranicu 

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Jos da mozemo zabiti gol u prvom poluvremenu, al ajde. I ovako je slatko.
-
- Kontakt:
Zajebana tekma ali na svu sreću pobjedili smo
Musa standardno dobar + i asistencija u jednoj od važnih tekmi jer ovdje se titula osvaja.
Opet Feđa pogodio sa zamjenom. Za Ahmeta nemam šta reći stari vuk je još u punoj snazi.
Drobarov je bio odličan danas i nema to veze sa protivnikom sa kojim igraš već do kvalitete samog igrača.
Čirjak zvjer za Crepulju.
SAMO NAPRIJED SARAJEVO IDEMO UPISATI 4/4
Musa standardno dobar + i asistencija u jednoj od važnih tekmi jer ovdje se titula osvaja.
Opet Feđa pogodio sa zamjenom. Za Ahmeta nemam šta reći stari vuk je još u punoj snazi.
Drobarov je bio odličan danas i nema to veze sa protivnikom sa kojim igraš već do kvalitete samog igrača.
Čirjak zvjer za Crepulju.
SAMO NAPRIJED SARAJEVO IDEMO UPISATI 4/4
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
Sad pametno protiv Tuzle. Bice to i teza tekma nego ova
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ima li neko da postavi Ahmin gol?